За феновете на тениса - тема 5

• 98 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Секси прави през ноември 38 години, но явно няма намерение да се отказва и като нищо ще чукне 40 и ще е още активен състезател. Ще ми се "бомбата" да беше станала факт, но не може всичко да е по наше желание. Между другото и миналогодишният шампион бе на път да си стегне багажа и да излети обратно за Швейцария. Федерер пък за сефте пропуска турнир от Големия шлем, явно не е възстановен от контузията.

# 436
Стан навлиза трудно в мачовете  Laughing
Хубаво е Мъри да продължи. Тъй като Рафа и Ноле са в един поток, при евентуален финал, Мъри има някакви шансове да откаже бленуваната титла на Новак.

# 437
Стан навлиза трудно в мачовете  Laughing
Хубаво е Мъри да продължи. Тъй като Рафа и Ноле са в един поток, при евентуален финал, Мъри има някакви шансове да откаже бленуваната титла на Новак.
И моите съображения са такива. Миналата година тъкмо бях преживяла, че сърбинът ще вземе Ролан Гарос и Стан ми докара такива положителни емоции, че от него ден ми е сред любимците.
Радвам се , че Рафа постепенно влиза в добра форма и много, много се надявам да се пребори за десетата си титла.
Много се дразня, че в Париж е толкова студено, това определено не е в полза на моя любимец.
Екипите на адидас са ужасни! Причиняват ми визуални смущения.

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Щепанек, мацки, не Степанек Peace

И аз тук, ВАМОС!

# 439
Аз сигурно ще съм единствената, която ще се радва Новак да вдигне титлата на Ролан Гарос. Крайно време е да я печели, има качествата да я спечели, само да пребори бръмбарите в главата.

# 440
  • in Wonderland
Аз сигурно ще съм единствената, която ще се радва Новак да вдигне титлата на Ролан Гарос. Крайно време е да я печели, има качествата да я спечели, само да пребори бръмбарите в главата.
Няма да си единствената Peace
Горещо се надявам и му стислам силно палци най- накрая да успее да я спечели тази титла, че да мирясаме вече и ние, феновете му и той  Laughing

# 441
Няма да си единствената Peace
Горещо се надявам и му стислам силно палци най- накрая да успее да я спечели тази титла, че да мирясаме вече и ние, феновете му и той  Laughing
Peace Laughing
Шегата настрана, пожелавам му успех

# 442
И аз се надявам на успех на Ноле, жалко че на целия му талант тази купа му липсва  Peace

# 443
Джокович и Ролан Гарос стана като Лео и Оскара.
Аз пък не му стискам палци, стискам палци на всичките му съперници през тези две седмици, дано някъде се препъне. Дори аз нямам обяснение защо ми е толкова "противен", но откакто така се засили, бях спряла изобщо да гледам тенис дори(не само поради тази причина, де). Навремето така ме дразнеше и Федерер, но сега дори той ми е симпатичен, а не вярвах, че ще дойде ден да му стискам палци.

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джокович и Ролан Гарос стана като Лео и Оскара.
Аз пък не му стискам палци, стискам палци на всичките му съперници през тези две седмици, дано някъде се препъне. Дори аз нямам обяснение защо ми е толкова "противен", но откакто така се засили, бях спряла изобщо да гледам тенис дори(не само поради тази причина, де). Навремето така ме дразнеше и Федерер, но сега дори той ми е симпатичен, а не вярвах, че ще дойде ден да му стискам палци.
И аз съм така. Смятам, че не заслужава кариерен шлем, не е достатъчно комплексен тенисист.

Мъри се мъчи жестоко в момента Rolling Eyes

# 445
Ама какво му става на Мръни(Мъри).
Нещо изобщо не му се получава на този турнир. Хайде, Щепанек не беше изненада, че му се опъна....ама този????

# 446
Мъри приспива конкуренцията с тези 5-сетки  Laughing
Не, наистина - колкото по-трудно минава първите кръгове, толкова по-мотивиран е във финалните фази.
Хайде още по-голяма изненада на този Гарос - Кей!

# 447
  • София
Много се дразня, че в Париж е толкова студено, това определено не е в полза на моя любимец.
Екипите на адидас са ужасни! Причиняват ми визуални смущения.

Vamos, Rafa! Twisted Evil

Спокс, дяволчето се е договорило с когото трябва и петък, 03 юни ще е слънчево и топло. То за тогава трябва да е сухо, за другите дни не бери грижа.
'Ла дечима' ще е факт!  bowuu

# 448
Гледам сте зачеткали темата за екипите. Сигурно ще съм единствената, която не намира зебрите на Адидас за смущаващи. Даже смятам, че на момчетата им прилягат доста добре и ги прави донякъде привлекателни(доколкото биха могли да са привлекателни Mr. Green). Мен ме дразнят ярките цветови комбинации на Найк. Направо вадят очите ooooh! И като стана въпрос за грозни екипи, да покажа и нещо, което не е намерило място в темата:

Другото, което ми направи лошо впечатление и ме потресе е роклята на Кики Бертенс. По-къса не можаха ли да намерят?

# 449
Няма нищо по- банално и скучно в съвременния тенис от това Рафа да спечели Монте Карло или Ролан Гарос. Стискам палци за Ноле.

Общи условия

Активация на акаунт