София-Младост(22)

• 85 903
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Момичета, знам че е постът ми ще е на ръба на правилата, но надявам се, че модераторът ще разбере:
Подарявам униформа за 118 у-ще, на практика не е носена, за момиче 3-5 клас.
При интерес, пишете на ЛС.

# 466
  • с/у ОколоМръсТното
Някой ходи ли на солариум в квартала и къде?

Имаше (виждала съм) някакъв соларен ц-р на пазарчето до БИЛЛА в Мл.1... GT или GM... не помня как се казваше.
Но е било преди месеци. Сега не знам.
НЕ съм и никога не бих се подожила на този инвазия в/у моята кожа. На плажа също съм с дрехи и не се пека вече няколко години.

# 467
Някой ходи ли на солариум в квартала и къде?

НЕ съм и никога не бих се подожила на този инвазия в/у моята кожа. На плажа също съм с дрехи и не се пека вече няколко години.

В бизнес парка също има.
Не съм го посещавала поради описаните от Шани причини, но има колеги със приятно зачервени кожички, за които съм сигурна къде прекарват част от обедната си почивка.   Peace

# 468
Някои знае ли за работещ салон днес?

# 469
Момичета и момчета, искам да ви помоля за помощ.
Вчера това куче е изчезнало в Младост 1А. Ако някой го е виждал или го види, моля да се обади.
Благодаря ви много!

# 470
  • София
allana, благодаря ти от името на Вяра! Heart Eyes
Надявам се Анита да се намери!

# 471
  • София
Аз ще имам възможност да потърся кучето на поляната в Младост 3 - не е прекалено далече от Младост 1А и има вероятност кучето да е тръгнало по други кучета и да е стигнало до тук. Вече съм си записала телефона на листче, така че ако видя кучето, веднага ще се обадя.

# 472
  • София
Аз ще имам възможност да потърся кучето на поляната в Младост 3 - не е прекалено далече от Младост 1А и има вероятност кучето да е тръгнало по други кучета и да е стигнало до тук. Вече съм си записала телефона на листче, така че ако видя кучето, веднага ще се обадя.

Много, много ти благодаря!  Hug

# 473
Мен ме притеснява, че може да е открадната. Не разбирам достатъчно, за да преценя дали куче на тази възраст може да бъде нечия цел, но помня, че някакви хора са се интересували дали смятат да я кастрират и ако не са я кастрирали, може да са я взели с цел разплод. Това ми се върти в главата.
Дано просто да е избягала и да я намерят  Praynig

# 474
  • София
allana, според мен Анита е кастрирана  Rolling Eyes Не помня, извхърчало ми е от главата, защото самото куче е с нелека съдба. Нядявам се да я намерят. Аз за съжаление не мога да помогна на Вяра по друг начин, освен по този  Tired

# 475
Немските овчарки са изключително преданни кучета към стопанина си. Не вярвам куче от тази порода да избяга доброволно...предполагам, че е открадната. За съжаление се крадат кучета, напоследък много.

# 476
  • София
Немските овчарки са изключително преданни кучета към стопанина си. Не вярвам куче от тази порода да избяга доброволно...предполагам, че е открадната. За съжаление се крадат кучета, напоследък много.

Tired има и такава вероятност  Confused

# 477
  • София
Влизам да ви кажа, че Анита се намери  Wink

# 478
много хубаво!  Sunglasses

# 479
  • София
Влизам да ви кажа, че Анита се намери  Wink

Страхотно! Много се радвам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт