София-Младост(22)

• 85 776
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
jivotinche  Hug Hug Hug Hug Hug ха дано!
Шанова, готова сте за кметица  Rolling Eyes Flutter Flutter Flutter Mr. Green

# 646
  • София
Препоръчайте добър хирург за вадене на зъб и горе долу каква е тарифата му?

# 647
Здравейте, може ли да ми препоръчате частна детска ясла в която да приемат деца на 1 г.  Praynig Септември трябва да се върна на работа, а не приеха малкия на държавна ясла и няма кой да го гледа. Предпочитам да е в Младост 1А, 1 или 3.

Аз записах малкия в Бърборанчета (Младост 4)- ще го пускам август/септември Simple Smile Нямам отзиви, но ми се видя доста прилична, а и персоналът е ОК Simple Smile
Друг вариант е Коколино (Младост 2), но е доста по-малка (като площ) и е до 18ч

За Младост 1 и 3 знам само Оксиния като вариант, но е по-скъпо там Simple Smile

# 648
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате частна детска ясла в която да приемат деца на 1 г.  Praynig Септември трябва да се върна на работа, а не приеха малкия на държавна ясла и няма кой да го гледа. Предпочитам да е в Младост 1А, 1 или 3.

Аз записах малкия в Бърборанчета (Младост 4)- ще го пускам август/септември Simple Smile Нямам отзиви, но ми се видя доста прилична, а и персоналът е ОК Simple Smile

Благодаря, тези дни ще отидем да видим Бърборанчета. Разгледахме сайта и ни хареса обстановката.

# 649
Моля, дайте информация за заведения в Младост с маси на открито, бира и телевизори отвън.  Grinning Сещам се само за Уго, а ми трябва разнообразие.

# 650

Препоръчвам Д-р Петрунов в Алфадент център/ Младост 1/.Цената е около 30 лв.Работи и със Здравната каса. Графикът му е запълнен, но ако кажете, че е спешен случай ви записват веднага. Два пъти ми е вадил зъб, изключително професионално се справи за минути!

# 651
Моля, дайте информация за заведения в Младост с маси на открито, бира и телевизори отвън.  Grinning Сещам се само за Уго, а ми трябва разнообразие.
Не съм се заглеждала, за ТВ, но не се вълнуваме вкъщи и от световното Simple Smile

Аз да попитам за заведение с детски кът, освен Хепи не се сещам за друго.

# 652
Добра зъболекарка,която вече 2-ри зъб -мъдрец ми вади,в 25 ДКЦ на 3-тия етаж,първия кабинет вдясно по коридора ,който е срещу асансьорите,забравих и името в момента,отиваш и веднага те взима,около 10-15 лв мисля че ми взе,последно ходих февруари месец.

И да попитам за стъклар в района,ако знаете,снощи от силната буря стана течение и се счупи стъклото на вратата на хола,слава богу нямаше никой близо,но беше страшно.

# 653

За Младост 1 и 3 знам само Оксиния като вариант, но е по-скъпо там Simple Smile

Би ли написала каква е цената в Бърборанчета? Може и на лични.

# 654

д-р Димитър Томев

# 655
Добра зъболекарка,която вече 2-ри зъб -мъдрец ми вади,в 25 ДКЦ на 3-тия етаж,първия кабинет вдясно по коридора ,който е срещу асансьорите,забравих и името в момента,отиваш и веднага те взима,около 10-15 лв мисля че ми взе,последно ходих февруари месец.

И да попитам за стъклар в района,ако знаете,снощи от силната буря стана течение и се счупи стъклото на вратата на хола,слава богу нямаше никой близо,но беше страшно.
Стъклар на пътеките

# 656
Момичета, може ли отзиви и за Коколино, както и цени. Ще съм благодарна   bouquet

# 657
  • София
Моето дете ходи в Коколино.200 лева капаро таксата е 460 плюс храна Ян Бибиян е кухнята.Аз съм доволна ходим от 3 месеца вече.За жалост от септември ни приеха в държавна градина и ще прекъснем,но ако не се адаптира го връщам в Коколино.Няма двор иначе малкия е доволен,винаги е преобут не мокър нахранен е спи и така.Ако има нещо питай.Мерси за доктора ще се обаждам няма начин  Mr. Green

# 658
Благодаря Simple Smile

# 659
  • София
МОля радвам се да ви помогна и да съм полезна да намерите къде малкото човече ще му е най-хубаво.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт