Клуб на храбрата шивачка - тема 15

• 96 957
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние си купихме TOYОTA    FSG 325. Много съм доволна. В момента шием дебела завеса от кадифе(театрална) . няма никави проблеми с дебелината.

# 226
Ние си купихме TOYОTA    FSG 325. Много съм доволна. В момента шием дебела завеса от кадифе(театрална) . няма никави проблеми с дебелината.
Със здраве да си я ползвате!  Simple Smile

# 227
момичета трябва ми кройка за детски бански,да имате идея от къде да взема?

# 228
момичета трябва ми кройка за детски бански,да имате идея от къде да взема?
За момче или момиче? Тук има един цял, на сайта по принцип има и други при детските кройки.

# 229
супер си,благодаря :)nevenski  точно този целия ми трябваше!

# 230
Здравейте, момичета! Аз от една година се занимавам с шиенето на пана-Пачуорк. Вече умея да прошивам рисунки върху паната. Кой се занимава със същото? Мога да ви изпратя снимки на моите изделия, имам и голям каталог на Patterns=
Наталия

# 231
Здравейте момичета, сигурно много пъти са ви питали за избор на машина..
И аз реших да питам, че колкото повече чета из нета, повече се обърквам.
Спряла съм се на тези модели - Сингер Смарт 2, TOYOTA JFS18 / JFS211 , Елна 1000 или
Elna eXplore 220. Долу горе в този ценови диапазон 300-400лв. Абсолютен аматьор съм в шиенето, но ми е страст Simple Smile Досега имах най обикновенна машина, но я продадох, а още не бях си избрала друга.
Моля, дайте съвет или някой, който има такъв модел да сподели. Много ще съм ви благодарна Simple Smile

# 232
Спряла съм се на тези модели - Сингер Смарт 2, TOYOTA JFS18 / JFS211 , Елна 1000 или
Elna eXplore 220. Долу горе в този ценови диапазон 300-400лв. Абсолютен аматьор съм в шиенето, но ми е страст Simple Smile Досега имах най обикновенна машина, но я продадох, а още не бях си избрала друга.
Моля, дайте съвет или някой, който има такъв модел да сподели. Много ще съм ви благодарна Simple Smile

Определено Елна!

# 233
Аз съм с Elna eXplore 220 от около 1 година и съм доволна. Има едно голямо предимство пред Elna 1000 и то е възможността да регулираш натиска на крачето за по-тънки и по-дебели материи. Иначе като функции са почти еднакви. Нямат много екстри, но на мен лично не са ми и нужни. Използвам само 3 вида бодове така или иначе - прав, зиг-заг и по-рядко илик. Даже последните илици пак си ги правих със зиг-заг.
За Сингер чувам по-скоро лоши мнения, Тойотите стават... май.

# 234
Моята Elna е 240 и съм доволна от нея. Ако няма да ползваш разните украсителни шевове и Elna 1000 ще ти върши работа.

# 235
Много благодаря за отговорите, не ми трябва нищо специално, просто искам да е здрава и да може да шие различни материи. Досегашната ми машина нямаше нищо специално и пак съм шила супер разнообразни неща, така че с новичка мисля, че ще е много по добре, по лесно и по удобно Simple Smile Определено всичко клони към Елна. Във Варна май не ги предлагат, ще трябва да я поръчам по интернет. Благодаря пак Simple Smile Аз шия основно някакви неща за дъщеря ми, но нищо по сложно засега. Надявам се да имам време и да ви показвам разни неща Simple Smile и най вече да ви питам разни неща, забелязах, че има много добри шивачки във форума Simple Smile

# 236
Моята я взех от Ivna (не ми дава да копирам линка?!) -  директно от офис в София, който беше за касови апарати. Може да ги питаш дали нямат но и във Варна. Много са отзивчиви и обяснителни. Веднъж дори по телефона ме консултираха Simple Smile.
Успех и много хубави нещица да сътвориш!

# 237
Благодаря Simple Smile)) Точно от техния сайт мисля да поръчвам, имат и безплатна доставка.

# 238
  • FRANCE
Здравейте, аз пак да си попитам, може ли да ми препоръчате шевна машина за наистина дебели платове, с прав тигел и зиг заг. Доволна съм си от моята Сингер, за сега не искам да го сменям,  издъхва на по-груби платове, тоест почва с "так-так". Замислям се някоя професионална, но коя newsm78 ще си я ползвам за мен, но ни предстои преместване би сериозно шиене на дамаски, шалтета и т.н  Много ви благодаря за всякакви предложения

# 239
  • София
Ние си избрахме тази:
TOYOTA JFS 325.
Хареса ни това, че отвътре имаше повече метални части, Тойотите като че ли са специално проектирани за дебели платове, има краче за преминаване дебелите шевове на дънките.

Зъбците могат да се прибират ида се прави свободен шеф за бродерия.

Общи условия

Активация на акаунт