жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Тука половината мацки се правят на "куку и пипи" ама 100 % си умират за анален секс  Joy Joy Joy Joy

# 106
  • някъде там
Липсва ми бутон"Харесвам"  Joy Joy Joy

# 107
Тука половината мацки се правят на "куку и пипи" ама 100 % си умират за анален секс  Joy Joy Joy Joy

Това няма никакво значение, важното е, че тази на автора не си умира  Laughing

# 108

Това няма никакво значение, важното е, че тази на автора не си умира  Laughing
Пък може и тя да умира, ама пусти срам.  Laughing

# 109
 smile3521 И аз като cacharell натискам бутона "Харесвам"

# 110
  • където ми харесва
А, що бе? Аз си правя и не ме е срам Wink
Въпроса е, че много жени не го практикуват заради болката/дискомфорта, който усещат по време на проникване.
Явно и на жената на автора това й е проблема, ама нейсе, той не разбира Rolling Eyes

# 111

Въпроса е, че много жени не го практикуват заради болката/дискомфорта, който усещат по време на проникване.

Няма болка, ако ... всичко е както трябва.  Peace

# 112
Adellle, затова казах половината мацки Simple Smile

REAL_WOMAN еваларка Simple Smile ако момъкът е с вързана... пишка на девойчето няма как да й е приятно

# 113
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ся, четох, четох и  ме осени  гениална  идея:
тя  като ти отказва анален, ти й откажи  вагинален  smile3508
Даваш  шах  с пешката  и  туйто, кво се  чудиш smile3540
Да видим, мръсницата мръсна, колко време  ще  изкара  само  на   орални  радости.
Кат вземе  да ти мрънка  за  качествено  онождане, дръж се мъжки, твърдо и  не  отстъпвай .
Речи  й : " Или  ме пусни  в задния  двор, или няма  вече  никога  да ти  ора  ливадата ! "newsm36
Като й го  кажеш   твърдо, гледайки  я право  в очите, няма начин  да  не  се  стресне  от грозната заплаха.
Пък ти  за повече  респект, шибни  един  юмрук  по  плота  на  масата, ама  така, че  и комшулукът  да  чуе.
Освен това  я  порицавай  за  неизпълнение  на   съпружеските й задължения  пред всичките ви близки, познати  и приятели. И на майка  й се  оплачи. Обаче  бъди  по- детайлен  в оплакванията.
Тогава няма  начин да не  ти  даде Peace

# 114
Направо да повдигне въпроса на някоя семейна вечеря с баби и дядовци  Joy

# 115
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Направо да повдигне въпроса на някоя семейна вечеря с баби и дядовци  Joy
Ми, да! Блестяща  идея!
Ще хване дикиш на 100%, когато  бабите  вкупом  започнат  да я гледат осъдително, да клатят  ченетата  и  да  я порицават с думите "Чедо, на мъж  нищо  не се отказва!"  hahaha

# 116

Ще хване дикиш на 100%, когато  бабите  вкупом  започнат  да я гледат осъдително, да клатят  ченетата  и  да  я порицават с думите "Чедо, на мъж  нищо  не се отказва!"  hahaha
Ми така де. За какво се е омъжила за него? Ама - ха. АЗ ако съм на него тотално се разсърдвам и ни орален, ни никакъв.  Crossing Arms Докато не стане на моята.  Joy Joy

# 117
  • София
Ако и последните съвети не му харесат на момъка, вече нищо не би му помогнало.  Mr. Green

# 118
АЗ ако съм на него тотално се разсърдвам и ни орален, ни никакъв.  Crossing Arms Докато не стане на моята.  Joy Joy
В тази ситуация си залагам г*за, че авторът пръв ще поддаде  Mr. Green
Жената най-много да я чуе да си шепне, че ще си намери друг с по-малко претенции  Twisted Evil

Отложиха грипната ваканция за училищата и авторът затова май няма възможност да пише  Laughing

# 119
Ся, четох, четох и  ме осени  гениална  идея:
тя  като ти отказва анален, ти й откажи  вагинален  smile3508
Даваш  шах  с пешката  и  туйто, кво се  чудиш smile3540
Да видим, мръсницата мръсна, колко време  ще  изкара  само  на   орални  радости.
Кат вземе  да ти мрънка  за  качествено  онождане, дръж се мъжки, твърдо и  не  отстъпвай .
Речи  й : " Или  ме пусни  в задния  двор, или няма  вече  никога  да ти  ора  ливадата ! "newsm36
Като й го  кажеш   твърдо, гледайки  я право  в очите, няма начин  да  не  се  стресне  от грозната заплаха.
Пък ти  за повече  респект, шибни  един  юмрук  по  плота  на  масата, ама  така, че  и комшулукът  да  чуе.
Освен това  я  порицавай  за  неизпълнение  на   съпружеските й задължения  пред всичките ви близки, познати  и приятели. И на майка  й се  оплачи. Обаче  бъди  по- детайлен  в оплакванията.
Тогава няма  начин да не  ти  даде Peace

е ниеееееееееееееее rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
от всички осем страници най-сетне практичен съвет...Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт