жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Да бе, сега видях, че става въпрос за лубрикант PeaceЧленът е хубаво да си мирише на член,не на плодове, че то свирка ли ще е или плодова близалка Mr. Green

# 91
Да бе, сега видях, че става въпрос за лубрикант PeaceЧленът е хубаво да си мирише на член,не на плодове, че то свирка ли ще е или плодова близалка Mr. Green

Еее всеки с вкуса си   bouquet

# 92
Ми да, ще разбере, че той се е постарал и може да се смили над неговото желание  Joy
[/quote]  Е, всеки с критерия си за ;"старание" в тази област Wink

# 93
  • някъде там
Смеете се вие на свирка с презерватив , но принципно също толкова често човек може да се зарази с болести , колкото и при секса без презерватив...
Освен това сигурно ако питате в аптека за различните видове презервативи , нито един аптекар няма да може да ви каже , че са 3 вида... орален, анален ,вагинален... Хих Laughing

# 94

Освен това сигурно ако питате в аптека за различните видове презервативи , нито един аптекар няма да може да ви каже , че са 3 вида... орален, анален ,вагинален... Хих Laughing
Орални и анални има ли в аптеките? Или само в сексшоповете?

# 95
Ми да, ще разбере, че той се е постарал и може да се смили над неговото желание  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да, и затуй, че се е намазал с нещо приятно, което мирише добре даже ще си каже:
"Какъв самоотвержен мъж съм барнала, я ще взема да му дам да ми отпори гъза, че току-виж избягал".

# 96
Ми да, ще разбере, че той се е постарал и може да се смили над неговото желание  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да, и затуй, че се е намазал с нещо приятно, което мирише добре даже ще си каже:
"Какъв самоотвержен мъж съм барнала, я ще взема да му дам да ми отпори гъза, че току-виж избягал".

Ми не съвсем - има аромати които възбуждат,  дадох за пример този лубрикант.  За много дами аналния секс е табу и много от мъжете включително и автора на темата се чудят как да предразположат жената.
В отношенията между хората, в случая става дума за сексуални отношения, трябва да има компромиси и от двете страни, очевидно на човека му се иска, а на жената не й стиска - следователно и трябва леко побутване, защото той я търпи, а тя не му дава.
За какво "отпорване" на гъза става дума ?!? Мили дами вие с животни ли спите, ако е така искрено ви съчувствам...

# 97
  • Пловдив
Enichka, разбери, че има жени на които изобщо не им се иска анален секс. И не е въпрос на стискане. Просто не иска жената. И ако ще в мед да си топне члена мъжът и - пак може да не го поиска.

# 98
Enichka, разбери, че има жени на които изобщо не им се иска анален секс. И не е въпрос на стискане. Просто не иска жената. И ако ще в мед да си топне члена мъжът и - пак може да не го поиска.

Абсолютно е така Simple Smile просто давам съвет как да подходи, щом не може да направи компромис със себе си Simple Smile

# 99
Enichka, много жалко, че човекът вместо да се изясни с жена си е дошъл тук да търси акъл от непознати. Даже малко егоистично, защото иска да получи практически съвети как да я опраши. А пък защо точно тя не иска - не е ясно, пък и като че ли не е толкоз важно. Нали била пробвала, щом е дала веднъж, и втори път ще даде. Той само да бъде настоятелен и да се маже.

# 100
Enichka, много жалко, че човекът вместо да се изясни с жена си е дошъл тук да търси акъл от непознати. Даже малко егоистично, защото иска да получи практически съвети как да я опраши. А пък защо точно тя не иска - не е ясно, пък и като че ли не е толкоз важно. Нали била пробвала, щом е дала веднъж, и втори път ще даде. Той само да бъде настоятелен и да се маже.

Еми жалко, егоистично все тая. След като е "дошъл" тук да иска практически съвети, няма кой да му даде такива адекватни във виртуалното пространство Crazy, ще се маже докато на единият от двамата му писне  Joy Joy Joy

# 101
# 102
Всичко е шегичка. Хубу, че никой не клъвна да си свали козовете.

# 103

+1
Ма па то и да си ги свалим какво толкова, ще обменим тамън малко опит  Joy

# 104
Хахахха, какви козове да сваляме? Аз ако не искам, няма как да ме накарат.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт