жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 435
  • 747
  •   1
Отговори
# 210

Joy
Това е най-универсалното нещо в нашия дом, но за секс не се бях сещала да го пробваме  Joy

# 211
  • където ми харесва
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.
Ти твоята жена така ли я изненада-намаза си го с лубрикант и й го "наби" Whistling
Горката Tired

# 212
Всеки лигльо може да моли жена си за анален секс. Бъди мъж, сложи й го без да я питаш.
и да крещи и да рита
Ако не крещи и не рита, то секс ли е?

# 213

Картинката започва да ми се изяснява.
Ако си мислите, че това е достатъчно, ясно е защо толкова жени отказват анален секс  Peace
Аха.  Peace

ВеДе-то е уникално наистина за цената си, ама едва ли ще е приятно там.  Laughing

# 214
е едно е от удоволствие, друго от болка. Тук говорим за второто, ако го набута по начина, по който го съветваш ти.

# 215
После да не направи нова тема: "защо жена ми ме напусна".

Или "Препоръчайте обезболяващ гел, че жена ми ме изненада"  Mr. Green

А може и: "Познавате ли жени, които да дават такъв секс?" Joy

След изненадата въпросът може и да е "Познавате ли мъже, които да дават такъв секс?" Така де, нали не можело да се устои да не си поискаш пак после ....

Joy hahaha Joy hahaha newsm62 smile3521 smile3521
Добре казано!

Момичета, невероятни сте, вдигнахте ми на макс. настроението..... аз в депресия влизам заради куп проблеми, а се оказва че имало и маловажни проблеми!!!

Абе хора, спрете се поне за момент - не мога да си вмъкна мнението  Joy

# 216
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.
Ти твоята жена така ли я изненада-намаза си го с лубрикант и й го "наби" Whistling
Горката Tired
Все така съм го инсталирал. Никоя не е избягала. С молби анален секс през крив макарон. Затова му казвам на автора да не го мисли много много. Жена бяга само от мек кур.

# 217
  • Galaxy 13197853088
Сложен казус ...

# 218
Горката Tired
Все така съм го инсталирал. Никоя не е избягала. С молби анален секс през крив макарон. Затова му казвам на автора да не го мисли много много. Жена бяга само от мек кур.

Грешка!

АГРЕСИЯ И САДИЗЪМ е верния отговор !

# 219
е едно е от удоволствие, друго от болка. Тук говорим за второто, ако го набута по начина, по който го съветваш ти.
Няма как да разбере колко е хубаво, преди да й влезе до 12-пръстника. Авторе, споко, брат. В началото винаги е "Не искам, не искам, голям е, ще ме боли". После все е "Ох, не го вади, не го вади". На женски акъл не се вързвай. Инсталирай си флашката. Няма да забие.

# 220
# 221
Няма как да разбере колко е хубаво, преди да й влезе до 12-пръстника. Авторе, споко, брат. В началото винаги е "Не искам, не искам, голям е, ще ме боли". После все е "Ох, не го вади, не го вади". На женски акъл не се вързвай. Инсталирай си флашката. Няма да забие.

Някой да съобщи на жена му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СПЕШНО!!!!!

# 222
  • София - Рим и обратно
Nofelet, знаех си, че ти е малък Joy Laughing

# 223
  • Galaxy 13197853088
Подкрепям мнението да не се слушат съвети от жени за тези неща...

# 224
Оппааа, мъжете се обединиха срещу жените Laughing

Общи условия

Активация на акаунт