жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Подкрепям мнението да не се слушат съвети от жени за тези неща...

Много сте ербап, ама застенете от другата страна на х*я. И тогава ако давате същите акъли - веднага ще се съглася.

# 226
Ми, кво да я слушаш. "Недей, недей, мръсник такъв".... После пак идва... Че то ако женското "не" беше за вярване, половината секс на света нямаше нивга да се случи.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Авторе, паркирай й го без светлини. После само в задния гараж ще те кани.

# 227
  • Насред хаоса
Оппааа, мъжете се обединиха срещу жените Laughing
Нема лошо. Като проклетите жени не дават, мъжете ще почнат да пробват помежду си как е най-добре и най-гот.

# 228

Както и мъже, които са определи дотам, че само насила могат да натаковат някоя жена...

nofelet, шегата настрана, но ни четат и ученици, ще вземе някой да се върже. Ако поне малко държиш на човека, на който ще му го набутваш, запознай се с това, което можеш да причиниш в здравословно отношение, последствията от подобно нещо не са безобидни.

# 229
Nofelet, знаех си, че ти е малък Joy Laughing

Хахахах :Simple SmileSimple Smile Идвай с рулетката. Ще документираме със снимки за форума. Обаче.... ако се окаже, че не ми е малък, ще ти го паркирам и на теб в южната градина. После ще пратим сесията на жената на автора. Да види че страшно няма,  щом меко няма Simple Smile

# 230

Съгласна!

По-добре да се иска съвет от някое куче например... То защото втория в акта няма да  е жена, а куче  newsm53 smile3521 smile3533 newsm62

# 231
Оппааа, мъжете се обединиха срещу жените Laughing
Нема лошо. Като проклетите жени не дават, мъжете ще почнат да пробват помежду си как е най-добре и най-гот.

smile3501 smile3501 smile3501 newsm10

# 232
nofelet, я, че ми стана интересно, с някоя от тези успя ли да създадеш семейство?

# 233
Ми, кво да я слушаш. "Недей, недей, мръсник такъв".... После пак идва... Че то ако женското "не" беше за вярване, половината секс на света нямаше нивга да се случи.... Simple SmileSimple SmileSimple Smile Авторе, паркирай й го без светлини. После само в задния гараж ще те кани.

newsm10

# 234
Много латентен хомосексуализъм, много нещо.

# 235
Ако поне малко държиш на човека, на който ще му го набутваш, запознай се с това, което можеш да причиниш в здравословно отношение, последствията от подобно нещо не са безобидни.

Могат да са и хирургически.  Peace

# 236
nofelet, я, че ми стана интересно, с някоя от тези успя ли да създадеш семейство?
Е как да създам, в задния двор семето не хваща  Joy

# 237
Nofelet, знаех си, че ти е малък Joy Laughing

Хахахах :Simple SmileSimple Smile Идвай с рулетката. Ще документираме със снимки за форума. Обаче.... ако се окаже, че не ми е малък, ще ти го паркирам и на теб в южната градина. После ще пратим сесията на жената на автора. Да види че страшно няма,  щом меко няма Simple Smile

оппа кафенце, излезе ти късмета hahaha hahaha

Нофелет, семейство се създава и без жената да е бременна.

# 238
  • София - Рим и обратно
Казва, че е успял, но като гледам как смело раздава рулетки и прави предложения за сесии.... Whistling. Или наистина му е болезнено малък, или весело си живеят Laughing.

# 239
Ако поне малко държиш на човека, на който ще му го набутваш, запознай се с това, което можеш да причиниш в здравословно отношение, последствията от подобно нещо не са безобидни.
Могат да са и хирургически.  Peace
Е, айде сега Simple Smile нали с мъжа си ще го прави, не с жребците от конна база "Хан Аспарух".

Общи условия

Активация на акаунт