жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 344
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
шапки долу и не съм мъж Naughty

# 586
Не съм искала да те засегна.
Добре, да обърнем ситуацията - ти би ли направила нещо на мъжа си, за което той ти е казал, че не го харесва, не го приема и не го иска?

# 587
е точно затова е по-добре да не се говори предварително и да се настройва негативно. в ситуацията или се получават нещата, или не. естествено, че насила няма да стане.

# 588
Точно пък за nofelet ли намерихте да се скарате?!  ooooh!

Аз предлагам на жената, без да уговаря мъжа, да му набута един вибратор със засилка без да го пита и в най-неочаквания момент.   hahaha (Ако мъжът вземе да се дърпа, не му вервайте - мъжкото "не" значи "ДА"!  Wink

# 589
Далеч съм от мисълта да се карам с Надежда, интересно ми е да разбера позицията й. Значи, ако мъжа е чистофайник, а жената си пада по копрофилията примерно, да не го обсъжда много-много с него, ами да действа и ако вика "Не", да не се съобразява - нали "Не" значело "Да". Mr. Green

# 590
  • Насред хаоса
 Joy  Mr. Green

# 591
А не са ли любители на аналния мъже с малък инструмент?  newsm78

# 592

Не съм специалист, ама едва ли има връзка  Joy

# 593

Не, всеки може да го иска и да му хареса. Само вибраторите за анален обикновено са по - малки. Може би защото се почва с нещо по - малко, имам предвид размера.

# 594
Аз не правя анален секс със моят мъж,и той ми изневери,дори имам съмнения че е влюбен ,случи се докато бях бременна ,но съм убедена че дори и да правех това което иска той пак щеше да ми изневери,имаме две деца ,бебето ни е на един месец,сега съм в депресия от това което ми причини и се чудя дали да си отмъстя ,дали да го разкарам, и как да живея с тая мисъл

Не че ще се наема да дам мнение по темата, ама това си е класика   Peace

"Да и Не" са като "Ези и Тура", две страни на една и съща монета. При неколкократно хвърляне на монетата е възможно да се падне какво ли не, така че според мен е въпрос на настроение и тази екзотика според мен ще е въпрос на време, ако има наличие на добра интимност между партньорите  Wink

# 595
Не  разбирам как всички които "УЖ"са много знаещи и с много опит се хванахте на идеята да й го вкара от засилка, и почнахте да го упреквате че момчето е писало такива глупости и че някой хлапак ще се опита да го направи с някоя тинейджърка и ще я разкъса и какви ли не глупости от сорта.
Първо това ако се случи съм почти убеден че ще нарани и себе си не по-малко от партньорката си .
То ако ставаще така нямаше да я има тази тема.

# 596
Не  разбирам как всички които "УЖ"са много знаещи и с много опит се хванахте на идеята да й го вкара от засилка, и почнахте да го упреквате че момчето е писало такива глупости и че някой хлапак ще се опита да го направи с някоя тинейджърка и ще я разкъса и какви ли не глупости от сорта.
Първо това ако се случи съм почти убеден че ще нарани и себе си не по-малко от партньорката си .

Притесняваш се да не нараниш себе си, иначе би пробвал със засилка?  Thinking

# 597

Притесняваш се да не нараниш себе си, иначе би пробвал със засилка?  Thinking

Приеми, че говори ИроНичнО Simple Smile  newsm62 newsm62 newsm53

# 598
Абе защо ме карате да влизам в подробности?

Скрит текст:
Под засилка имам предвид:
1. Без подготовка (с пръсти/играчка)
2. Без съгласието й
Автор - nofelet. Подкрепен от Remy Martin. И двамата нямат сериозна връзка, само за съвет стават.

Явно много хора са оперирани от чувство за хумор и не различават лиготията от сериозното. Жалко ! Sad

Ами то такава лиготия....само мъже могат да си я разберат....Въпреки, че с последния коментар на нофелет, заподозрях че е по-скоро базик, ама пак беше прекалено грубо.

# 599
ГАЛИ...
 Много си пронацателна! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт