жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Не  разбирам как всички които "УЖ"са много знаещи и с много опит се хванахте на идеята да й го вкара от засилка, и почнахте да го упреквате че момчето е писало такива глупости и че някой хлапак ще се опита да го направи с някоя тинейджърка и ще я разкъса и какви ли не глупости от сорта.
Първо това ако се случи съм почти убеден че ще нарани и себе си не по-малко от партньорката си .
То ако ставаще така нямаше да я има тази тема.
Искаш да кажеш, че всеки мъж би действал със засилка, без да се интересува какво й е на жената, ако на него самият му беше кеф?! Сериозно?!
Добре че не познавам такива изроди. Всички мъже в живота ми са гледали на мен да ми е добре. Надявам се все на такива да попадам и занапред.  Praynig

На нофелет глупостите са ясни - той се бъзика в почти всяка тема.... Не го обсъждам него  в момента.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 18:37 от ALIEN_CHILD

# 601
Няма как нещата да се случат по този начин ."със засилка"
Трябва и на двамата да им е хубаво разбира се.

# 602
Според мен авторът на тази тема трябва да започне с риминг. Аз съм много голям фен на тази орална дейност и винаги моля жената да ми позволи да я оближа отзад. Има жени, които не дават. те трябва да бъдат разкарвани на часа защото са задръстени. Едно е да не давая в дупето защото те боли друго е да не дадеш да ти го лижат защото си задръстена. От лизането не боли. Та предразположи я с лизане на дупето и ако и хареса този начин на стимулиране наточи бургията и й покажи къде зимуват раците.

# 603
Според мен авторът на тази тема трябва да започне с риминг. Аз съм много голям фен на тази орална дейност и винаги моля жената да ми позволи да я оближа отзад. Има жени, които не дават. те трябва да бъдат разкарвани на часа защото са задръстени. Едно е да не давая в дупето защото те боли друго е да не дадеш да ти го лижат защото си задръстена. От лизането не боли. Та предразположи я с лизане на дупето и ако и хареса този начин на стимулиране наточи бургията и й покажи къде зимуват раците.

Баш Е. Минчев ще напише това хахахахах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 604
Баш Е. Минчев ще напише това хахахахах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ти не се закачай много с него, че може да си е наточил бургията  Joy

# 605
е нееееее rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo мъже мятайте риминга и точете бургиите Whistling hahaha

# 606
  • София - Рим и обратно
Що пък веднага "задръстена". може да не е сигурна дали си е направила тоалета както трябва. Откъде да знае, че ще бъде ощастливена именно с тази "дейност" Joy

# 607
Що пък веднага "задръстена". може да не е сигурна дали си е направила тоалета както трябва. Откъде да знае, че ще бъде ощастливена именно с тази "дейност" Joy

Sick Sick Sick

# 608
Повечето мъже така ревниво си пазят задниците, пък после се чудят що и жените така  Laughing

# 609
ми да, ако преди това е ходила по голяма нужда и не си е взела душ например, как да му даде Laughing Laughing

# 610
ми да, ако преди това е ходила по голяма нужда и не си е взела душ например, как да му даде Laughing Laughing
Вземете заключете тази тема, че вече става брутална. Щом трябва да се казват чак такива неща....

И я изтипосайте в някой форум за диети, знаете ли на колко жени ще помогнете да спрат да преяждат! Ще им се отяде за доста дълъг период  hahaha smile3521

# 611
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
Това е положението  Laughing

# 612
То да четеш - ок. Ма представяш ли си какво му е на оня дето го практикува риминга и то на всичките си жени Laughing

Аааахахахах човече, права си.

# 613
То да четеш - ок. Ма представяш ли си какво му е на оня дето го практикува риминга и то на всичките си жени Laughing

Аааахахахах човече, права си.

Не! Не искам и да си го представям  hahaha Joy

# 614
аз доколкото разбрах, той сам се натиска, ся няма да го съжаляваме, нали? Просто искаме да му потвърдим, че ако жена му откаже риминг, не означава непременно че е задръстена, а може да има и още една причина tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт