жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 310
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Е. Минчев, тези жени определено се подиграват с хобито ти. Можеш ли да ги риминизираш всичките, ако те предизвикат Laughing Ей така, като сандвич хапки на коктейл-маса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 616
аз доколкото разбрах, той сам се натиска, ся няма да го съжаляваме, нали? Просто искаме да му потвърдим, че ако жена му откаже риминг, не означава непременно че е задръстена, а може да има и още една причина tooth tooth

сещам се за поне още 3 причини......... Joy Joy Joy Joy

# 617
Е. Минчев, тези жени определено се подиграват с хобито ти. Можеш ли да ги риминизираш всичките, ако те предизвикат Laughing Ей така, като сандвич хапки на коктейл-маса  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ай излезе ни късмета rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 618

Съдейки по ника му и ти си поканен  Joy

# 619
 Joy Joy Joy

Минчев, Минчев, какви ги забърка ти  Laughing Laughing Laughing

# 620
Всички в кюпа. Грим, само да не изядеш и бургията след риминга Laughing

# 621
Е, да не стане като във вица с Марко Тотев и Св. Петър  Laughing Laughing Laughing
От цяла редица жени баш мъжкото да избуши  Shocked Laughing

Нееее, не не, няма да стане така.

Нали?  Confused

# 622
що нас питаш, то от теб зависи hahaha

# 623
  • Пловдив
аз доколкото разбрах, той сам се натиска, ся няма да го съжаляваме, нали? Просто искаме да му потвърдим, че ако жена му откаже риминг, не означава непременно че е задръстена, а може да има и още една причина tooth tooth

Още цели 3, изброй ..... Joy Joy Joy Joy

Не, всъщност искаме да кажем, че не всяка жена, която пуска риминг би искала и анален секс. Защото двете неща са различни.

# 624
Аз говоря за твърденията му, че ако жена откаже риминг, значи е задръстена Peace

# 625
  • Пловдив
Аз говоря за твърденията му, че ако жена откаже риминг, значи е задръстена Peace
Т'ва отделно Simple Smile

# 626
А добре - ще му набиваме канчето в две направления Laughing

# 627

Още цели 3, изброй ..... Joy Joy Joy Joy

Забрави! Това че някои хора не се сещат, не е мой проблем. Като гледам дори и на гаджето ми не е проблем, така че няма защо да се впускам в такива обяснения ^^

# 628
Демек причините са по-малко hahaha

# 629
Демек причините са по-малко hahaha

точно 3 са  newsm62 но може и да са повече Wink

Общи условия

Активация на акаунт