жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 302
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ама и аз не се сещам де. Мисля, че щот не съм се залетяла по риминга Simple Smile

# 631
Аз освен за тоалета друго не се сещам. Иначе със сигурност знам, че е голяма ерогенна зона...

# 632
Аз освен за тоалета друго не се сещам. Иначе със сигурност знам, че е голяма ерогенна зона...

Минчев, тука май ти дават зелена светлина  Party

# 633
# 634
Наде, Е.Минчев се изгуби,отиде ти риминга   Mr. Green

# 635
Браво на Минчев! Поне знае как да действа, не със засилка...

# 636
.

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 07:39 от ГАЛИ__

# 637
ако я оближе правилно тя щеима усещането ще езикът муе ато осем цоложа бургия, това е същественото. еднажена тя трябва да дава да я лижат там

# 638
  • Пловдив
Не ми е ясно как може един неграмотник да си позволява да раздава съвети за чуждия сексуален живот. Поне се научи да пишеш, че срамно.

# 639
  • София
Не ми е ясно как може един неграмотник да си позволява да раздава съвети за чуждия сексуален живот. Поне се научи да пишеш, че срамно.
Той срам няма.  hahaha

За съжаление, тази работа не пита имаш ли тапия или не. Жалкото е, че нагона тресе предимно най-ниската социална прослойка. И мен Mr. Green

# 640

За съжаление, тази работа не пита имаш ли тапия или не. Жалкото е, че нагона тресе предимно най-ниската социална прослойка. И мен Mr. Green
Хаа... де да беше така, ама не! Просто по-висшите прослойки го правят по по-висш начин.  Wink
(Не винаги де.) Абе, всички сме хора, даже и жените.  Mr. Green

# 641

МожИ даЙ чуждИстраНо бЬе! Французко, примерно  Mr. Green

# 642
Той, човекът, по чужбината ги е научил тез' работи.

# 643

Или некви лапетии от квартала  Whistling

# 644
  • София

Ми да ни донесе просветление, щото тоя риминг за сефте го чувам. Пък иначе се смятам достатъчно просветена, ама нейсе Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт