за несподелената любов

• 16 879
  • 250
  •   1
Отговори
За несподелената любов.
Странно е как такова хубаво чувство като любовта може да носи такова емоционално разрушение и толкова тъга. Но тук ключовата дума е несподелена. Тоест едностранна, неразбрана, нежелана от двама. А за любовта трябват двама. За любовния танц трябват двама танцьори. Иначе танц, танцуван от сам човек.. е на границата на лудостта. Така и несподелената любов може да доведе до лудост иначе здравомислещ човек, но, уви, попаднал в капана на съдбата. Капана да обичаш някой, който гледа в друга посока, а и дори да е в твоята посока, то той гледа през теб. Това може да убие и най-чистата душа.
Не вярвах, че такова нещо може да ми се случи. Винаги харесвана, ухажвана, обичана от някого, ето че и аз доживях да плача за някой, който не се трогва от сълзите ми. И сега съм обичана- силно, страстно. А аз гледам в друга посока с празен поглед и свито сърце. И душата ми плаче, и очите ми плачат. А от вътре съм пуста и едновременно пълна с тъга.  Сигурно звуча  като 18 годишна, а не съм. Голям човек съм, със самочувтсвие и опит, със семейство и дом. Щастлива, задовелена от всичко, но направих голяма грешка и сега си плащам прескъпо. Допуснах някого до себе си, а не трябваше. И ето ме сега, затънала до шия и сама, сама, сама...
 Сърцето ми разбито, душата ми празна, дните ми дълги и пусти, нощите безсънни. Едничкото ми щастие е в очите на дъщеря ми и като я погледна ставам още по-отвратена от себе си. До къде стигнах, до къде се докарах, защо го допуснах?
 Не знам на къде да поема. Същност знам, но не искам. Искам да съм с някой, който е извън дома ми. А в дома ми е моя живот. В дома ми е и моя съпруг, който е мил и любящ и нищо не подозира! А това ме измъчва още повече. Обичам го, но сърцето, страстта ме теглят другаде... И месеци наред се лутам и не знам, не знам, не знам какво да направя!

Благодаря, че ме изчетохте. Приемам съвети всякакви

# 1
  • Пловдив
Ице, ти ли си душа?

# 2
Кой е Ицето  newsm78

# 3
  • Пловдив
От съседната тема, тя е все нещо проблемна с любовта.

# 4
  • Оптимист по принуда
До кога. ще е пробният период за нулеви публикации в семейни отношения?... newsm78

# 5
Мда Ицето е.
Ама не разбрах дядото ли вече не я обича или има нова звезда newsm78

# 6
Не знам коя е Ицето. Съвсем нормален човек съм, няма нужда от подигравки

# 7
Не е Исето.
Тя няма мъж в къщи.

# 8
това не пречи да си го измисли  Thinking

# 9
  • Оптимист по принуда
На Исето не беше ли голема и споделена?..
На авторката не е...

# 10
Просто започнах извънбрачна връзка и нещата станаха сложни, понеже другия мъж ми замота главата. Нямаме бъдеще, и на двамата ни е ясно, но това не може да намали тъгата ми. Просто се влюбих... и не виждам изход.

# 11
За съжаление, такива истории се чуват под път, и над път.
Това, което мога да кажа по темата е , че според мен трябва да насочиш тази любов към съпруга ти. Прави с него нещата, които искаш да правиш с другия. От секса, та и до готвенето. Говори му тези неща, които искаш да кажеш на другия. Преоткрий го. Убедена съм, че ако те обича ще бъде много поласкан от това, че се грижиш за него и го желаеш така, сякаш той е любовника. Просто опитай!
 Hug

# 12
А защо несподелена? Невъзможна ок, но несподелена?

# 13
Несподлена до там, че той не иска да разваля семейството ми и се държи по-хладно, от колкото ми се иска. Виждаме се, мил е, но усещам как се дърпа. Не обича да говори за чувствата си и не го разбирам какво иска всъщност. А доколкото мъжа ми... опитвам се да обърна тази енергия към него, но все ме тегли в другата посока. И от най-малкото нещо намирам повод да му се разсърдя и да отида в другата стая, където мога на воля да общувам с другия. Знам, че е глупаво, но е по-силно от мен Sad

# 14
Доколко си склонна да загърбиш мъжа си, замисляш ли се. В смисъл ако хипотетично другия мъж се реши на нещо, ти би ли се развела?

Общи условия

Активация на акаунт