за несподелената любов

• 16 883
  • 250
  •   1
Отговори
# 240
Тя детето си не лъже Naughty Лошото е че лъже себе си. Аз мисля, че тя не обича съпруга си и отдавна тази връзка с въпросния момък не е флирт, нито секс. Щом му посвети цяла тема, тя има чувства и то дълбоки. Друг е въпросът че това е излишно предвид и човека, и ситуацията. Аз бих я посъветвала да спре, да си отговори щастлива ли е в брака си, и ако не е , да продължи без мъжа си. Аз лично направих така. Когато търсиш нещо или някой, но не вкъщи, значи отдавна си губите времето с любящия те съпруг. anedi аз не визирах теб Peace

# 241
Изпитвам страшни угризения пред съпруга ми! И съм щастлива с него, изобщо през ум не ми минава за раздяла! Относно дълбоки чувства към момъка- едва ли... И аз не знам вече, не мога да се позная. И определено не се смятам за глупава жена!

# 242
  • София
А какво се случва през последните дни между вас?

# 243
А какво се случва през последните дни между вас?
Видяхме се преди няколко дни, държа се учудващо добре.

# 244
И сега какво? Като се държи добре...всичко по старому ли?

# 245
Ами в случая тогава и аз не те разбирам. Не обичаш другия, но не искаш и да се откажеш от тая пагубна връзка. Твърдиш, че обичаш мъжа си newsm78 Добре де, тази връзка или каквото е там, не те ли отдалечава от него. Или ти действа като катализатор за отношенията ви вкъщи. Аз когато имах  странични занимания навън, не можех да си легна до бившия ми мъж.Незнам, мислех че само мъжете го умеят това. Явно греша.

# 246
Изпитвам страшни угризения пред съпруга ми! И съм щастлива с него, изобщо през ум не ми минава за раздяла! Относно дълбоки чувства към момъка- едва ли... И аз не знам вече, не мога да се позная. И определено не се смятам за глупава жена!
Не си щастлива, заблуждаваш се.Защото ако беше щастлива, нямаше да се терзаеш за друг WinkНо ако наистина държиш да запазиш семейството си, трябва да бъдеш изключително внимателна и предпазлива с извънбрачната връзка.Нямаш представа колко глупаво и бързо може да бъдеш хваната в крачка.ОК, изживей си увлечението, но внимавай много, бъде предпазлива.
И най-добре е да помолиш да заключат темата, няма смисъл да правиш сеир на хората.
Какво има за разбиране-иска тръпка на вън и спокойствие и сигурност в къщи.Връзката им е от скоро, още не са се изчерпали отношенията, не им е станало тегаво, адреналина е на 100%, как да устои?!Наистина има такъв момент -извънбрачната връзка да действа като катализатор в къщи.Ако е умна и се владее може да си изживее авантюрата без последствия.Най-вероятно ще мине и замине от само себе си.Само да не се издъни междувременно.

# 247
Цитата не е от тази тема , ама пасва идеално :

Оскар Уайлд :Единственият начин, да се справиш с изкушението, е да му се отдадеш.

Конфуций     : Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама.

# 248
Който е безгрешен, да хвърли първия камък.
Не знам толкова ли сте праведни и никога не ви се е случвало да сте привлечени от друг?
Аз си признавам - имаше едни 2 минути в моя живот, в които просто такава буря се завихри в главата ми, че изобщо не бях в състояние да мисля. Добре, че бяха само 2 минути и си останаха платонически.
Тогава разбрах защо хората се забъркват в извънсемейни увлечения и са готови да загубят семейство, работа, изобщо всичко. Защото просто наистина не си в състояние да мислиш! Хормоните, химията, това просто наистина те прави временно невменяем!

# 249
Който е безгрешен, да хвърли първия камък.
Не знам толкова ли сте праведни и никога не ви се е случвало да сте привлечени от друг?
Аз си признавам - имаше едни 2 минути в моя живот, в които просто такава буря се завихри в главата ми, че изобщо не бях в състояние да мисля. Добре, че бяха само 2 минути и си останаха платонически.
Тогава разбрах защо хората се забъркват в извънсемейни увлечения и са готови да загубят семейство, работа, изобщо всичко. Защото просто наистина не си в състояние да мислиш! Хормоните, химията, това просто наистина те прави временно невменяем!

Виж това и аз го разбирам, но е било 2 мин/при мен беше повече/ и платонически. А можеше и да не е! За това говорим, не че ти се е случило, а как реагираш като ти се случи...

# 250
Да, точно в това е тънкият момент-ако ти се случи или когато ти се случи, да си осъзнат и да реагираш адекватно.Тук проблемът не е в морала, верността, семейството и т.н., а в това, че авторката не може да се овладее и не знае къде е границата.И съответно безразсъдното й поведение може да й навлече куп неприятности.

Общи условия

Активация на акаунт