за несподелената любов

• 16 901
  • 250
  •   1
Отговори
# 225
...просто темата се чете и е добре жени, изпаднали в подобна ситуация да си имат една голяма обеца на ухото....такива отношения до нищо добро не водят, няма печаливши, всички са губещи....
мамичка мекичка, аз също преживях нещо подобно, не не го развих...защото МИСЛЯ, а също и обичам съпруга си. За да си с единия, трябва да нараниш и оставиш другия. И не само съпруга, но и крадеш от времето за децата си...
Пък и като започнеш да мислиш за себе си като център на вселената и нищо друго няма значение...много беди ти идват на главата  Joy
Цитирах и маркирах с червено, защото това хубаво да го видят повече жени PeaceТакива отношения са пагубни за всички, които участват в тях.Да не говорим колко е противно да идваш от ръцете на любовника и да целуваш децата си...Аз също имам претенция за себе си, че МИСЛЯ и преживяното ми беше много добър житейски урок.Пренаредих си приоритетите, дадох си сметка какво имам и какво бих могла да загубя и се спрях докато не беше станало късно.
На всеки може да се случи да се увлече, да се влюби и т.н.Живи хора сме, имаме слабости.Въпросът е когато ти се случи такова нещо, да знаеш докъде да стигнеш и кога да се спреш.В смисъл, да не се вземаш много на сериозно и да си наясно, че И това ще мине Wink

# 226
Как разбра, че не е чула?Познаваш ли я лично, че направи такива заключения Wink
Какво трябва да направи, за да се уверим, че ни е „чула„-може би публично харакири би било достатъчно....
Според мен авторката е объркана, раздвоена и несигурна.Ние тука й дадохме някои насоки, имаше много добри съвети, вече тя ще реши как да действа.Питаше, отговорихме.Това е.

От това, което пише, си вадим такива заключения....
newsm10

# 227
Няма другарски съд, Saule.  Peace
Има човек, на който очевидно му е тежко, разкъсвайки се емоционално между отговорности и  желания. Това е самотно състояние и мисля, че повечето от пишещите в темата уверяваме авторката, че това, през което минава, не е било изпитание само за нея. Дано да е намерила нещо полезно за себе си в темата, защото аз виждам добронамереност в постингите, и то доста над средната за тема в СО. Peace 
Разбира се, че темата ни играе по тънката струна, а когато човек пише нещо от опит, лесно може да прозвучи по-ангажирано, отколкото е вложил като идея.

# 228
Само се чудя , кога мъжът на авторката ще и тегли един хубав бой и ще я изхвърли като мръсен парцал , какъвто ако още не е станала скоро ще стане.

# 229
Па после да върви да му обяснява, че го била обичала Rolling Eyes

# 230
  • Канада
Само се чудя , кога мъжът на авторката ще и тегли един хубав бой и ще я изхвърли като мръсен парцал , какъвто ако още не е станала скоро ще стане.

Той няма да я бие, просто ще я напусне. Тя сама си го каза.
А тя само си мисли, че го обича. Привързаност, да. Но обич... Thinking

# 231
  • ЯМБОЛ
                  А дали не е просто пързалка?

# 232
То дори и темата да е истинска, всеки може да се съмнява, че е пързалка Confused

# 233
Защо пък да е пързалка?
Remy Martin, внимавай с епитетите

# 234
Защо пък да е пързалка?

Защо ? Да не би да правиш нещо градивно или за пример ? Че и недоволна. По скоро ти внимавай че от два стола се пада много бързо.

# 235
Защо пък да е пързалка?

Защо ? Да не би да правиш нещо градивно или за пример ? Че и недоволна. По скоро ти внимавай че от два стола се пада много бързо.

Аз не обиждам никой. Не правя нищо градивно, нито давам пример, просто съм в такава ситуация- правя нещо, което ми носи физ удоволствие.

# 236
butterfly911,
не се поддавай на провокации. Мисля, че на всички ни стана ясно, че си умна и чувствителна жена, която е изпаднала във временна невменяемост  Hug.

# 237
butterfly911,
не се поддавай на провокации. Мисля, че на всички ни стана ясно, че си умна и чувствителна жена, която е изпаднала във временна невменяемост  Hug.

Като изключим "умна и чувствителна" с останалото съм съгласна  Joy

# 238
Хайде спрете вече наистина. Колко от вас биха споделили и то в публичен форум, че имат извънбрачна връзка. Авторката не е открила топлата вода.Тя има достойнството да сподели и го прави дори наивно като си казва всичко. Това една, две от вас го оцениха. Независимо, че я предупредих на лични да очаква да бъде разпната, тя пак пише и е открита до болка. Доста от вас й дадоха много правилни съвети, но с последните няма да се съглася. Нито е първата, нито е последната. Дали ще извлече най- доброто от тази ситуация или ще си развали семейството, зависи от нея.

# 239
Дали ще се разкрива или не е неин личен избор. Никой не я "разпъва"!  Но пък не сме длъжни да одобряваме и подкрепяме това и поведение.
Проблем са и сърбежът и егото...Никъде не прочетох..."съжалявам,че лъжа съпруга си, детето си..", иначе го "обичам".
Щом е направила достояние личния си живот, ще чуе всякакви коментари. И няма какво да се обижда и цупи.
Не прочетох никъде терзания на съвеста, само обида, че за любовника и тя не е ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА....несподелената любов...а за съпруга и колко е споделена...?!

Общи условия

Активация на акаунт