за несподелената любов

• 16 897
  • 250
  •   1
Отговори
# 195
Ето ти най-добрият сценарии: Виждате се за мечтаното от теб изясняване. Той ти казва, че ти си най-страхотната жена, която е виждал, че съжалява, че не те е срещнал преди съпруга ти, че връзвката ви е означавала за него много повече от секс, че само може да мечтае да се ожени за жена, която е дори наполовина толкова прекрасна като теб, но тъй като нещата започват да стават сериозни и съществува риск да бъде развалено семейството ти, той не желае да причинява такава мъка на мъжа и детето ти, а и на теб, и ти предлага да престанете да се виждате.
Ти, получила най-сетне признание, че не си била само секс-играчка, се съгласяваш и се връщаш доволна и спокойна при мъжа си.
Какво ще кажеш за това?

# 196
Ето ти най-добрият сценарии: Виждате се за мечтаното от теб изясняване. Той ти казва, че ти си най-страхотната жена, която е виждал, че съжалява, че не те е срещнал преди съпруга ти, че връзвката ви е означавала за него много повече от секс, че само може да мечтае да се ожени за жена, която е дори наполовина толкова прекрасна като теб, но тъй като нещата започват да стават сериозни и съществува риск да бъде развалено семейството ти, той не желае да причинява такава мъка на мъжа и детето ти, а и на теб, и ти предлага да престанете да се виждате.
Ти, получила най-сетне признание, че не си била само секс-играчка, се съгласяваш и се връщаш доволна и спокойна при мъжа си.
Какво ще кажеш за това?
Ще съм доволна, но не знам дали ще стане да прекъснем връзката...

# 197
  • София
Добре, аз пак питам- ако ти каже, че има чувства, че те иска много, ти какво ще направиш?

# 198
Значи, цялата работа е да си начешеш егото, да си повдигнеш самочувствието и  да се поласкаеш GrinningНе се сърди, но искаш хем вълкът да е сит, хем агнето да е цяло.Лошо няма, всички това искаме, но малко трудно става.Искаш в къщи да ти е спокойно и сигурно, а навън да зареждаш батериите, защото една такава връзка дава много адреналин.Хубаво, но ето виждаш, че не е толкова просто.Ако беше съумяла да не се въвличаш емоционално/което на практика е доста трудно/, цялата тая работа можеше дори да ти е от полза, но ти си се оплела като пате в кълчища и вече почват проблемите.Не знам, аз казах каквото знаех, пък ти вече си решавай.

# 199
Току що стана кристално ясно, че:
1. ти искаш връзката да продължи.
2. тя не е само секс, а си хлътнала много.
3. искаш от него да ти покаже, че си повече от секс-играчка. А най-вероятно си точно това и ти сама си избрала тази роля като категорично си заявила, е с мъжа си няма да се разделиш. Да си беше мълчала поне и да му създаваш погрешни представи...

Понякога човек просто трябва да си строши главата сам, за да му дойде акъла и никакви съвети не помагат.
 Hug

P.S. не забравяй да излизаш от профила си тук, защото една мацка беше хваната от мъжа си точно чрез темата, която беше пуснала.

# 200
quote author=DoGma_PrObe link=topic=763570.msg27419318#msg27419318 date=1391968118]
Добре, аз пак питам- ако ти каже, че има чувства, че те иска много, ти какво ще направиш?
[/quote]

Реално не знам точно какво ще направя, но по-веротно е да го отрежа и да продължа семейния си живот- първо обичам съпруга си, второ не бих го причинила на детето с и и трето-материално сега съм милион пъти по-добре. Най-вероятно ще съм много поласкана и до там.
 Toва, което искам към момента е просто той да е малко по-ангажиран емоционално- да ми го показва и да се виждаме от време на време.

# 201

P.S. не забравяй да излизаш от профила си тук, защото една мацка беше хваната от мъжа си точно чрез темата, която беше пуснала.
добър съвет, аз винаги излизам от профила си Peace

# 202

Реално не знам точно какво ще направя, но по-веротно е да го отрежа и да продължа семейния си живот- първо обичам съпруга си, второ не бих го причинила на детето с и и трето-материално сега съм милион пъти по-добре. Най-вероятно ще съм много поласкана и до там.
 Toва, което искам към момента е просто той да е малко по-ангажиран емоционално- да ми го показва и да се виждаме от време на време.

Ще бъда директна:
Това е егоистично за мен. Как си представяш човек да е само малко по-емоционален?
Любовта или я има, или я няма. Ти искаш от него да вложи емоция, да си значима за него, а какво му предлагаш? - И а ако ти засвидетелства любовта си /евентуално/, ще го отрежеш, даже предварително си му казала, че държиш на с-вото си. Добре де, как очакваш един свободен мъж да влага нещо повече от секс във връзка със семейна жена, която му предлага само секс/ макар и да го обича/ , но категорично държи на с-вото си ? Той дали това иска, мислиш ли? Да е втора цигулка?
Съжалявам, че страдаш, но не може хем вълкът сит, хем агнето цяло...

# 203
  • Насред хаоса

Само че, доколкото се разбира, той никога не е бил емоционално ангажиран. Просто си му удобна - дали ще си ти или някоя друга, е все едно. Важното е за него всичко да си остане неангажираща връзка, докато той реши да я прекрати. Като чета за отношението му, според мен вече е решил.
Вместо да го мислиш постоянно и да се чудиш как да му привлечеш вниманието, спри да се самонавиваш и насочи енергията и действията си към семейството си. Те са тези, които го заслужават. А ти си седнала да се чудиш как да го накараш да се ангажира емоционално. Не е честно нито към семейството ти, нито към него.

# 204
А ти си седнала да се чудиш как да го накараш да се ангажира емоционално.
За да си начешеш егото и цитирам "да продължа семейния си живот".

# 205
  • Varna
Аз се чудя newsm78 дали съпругът и не я е надушил все още и ако е.....как смята авторката да продължи семейният си живот тогава????  Тя смята, ама съпругът какво ще каже по въпроса за продължението на семейния живот.

Тя беше отговорила де, но аз продължавам да се питам newsm78

Аз ще бъда малко по .....грубичка....Авторке, нИ може кака хем оная работа до края, хем душата в рая.

# 206
Butterfly911,

историята ти ми е много позната, ама много!
Имам някой съмнения, ще ти пиша на лични!

# 207
Мен лично авторката започна да ме дразни. Всички тук й даваме много хубави съвети но "едно си баба знае, едно си бае" Rolling Eyes Crossing Arms Не виждам много полза от това, което й се говори...

# 208
Ще си троши главата тя...накрая от 2 стола да не седне на земята...

# 209
Никой не може да ти причини това, което сам можеш...

Общи условия

Активация на акаунт