жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 263
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Е кое не разбираш от едно такова приятелство? И защо трябва да си пускаме екстри. Не съм имала трепети към него и съм сигурна, че и той не е имал никакви желания към мен.

Пробвах да видя дали караш ски.Като нямате , нямате........кефи ме само колко уверено пишеш и от негово име , ама явно много добре си се знаете.ОК.

Говоря за неща, за които съм сигурна. Не ми се навлиза в подробности, няма смисъл.

# 181
  • София - Рим и обратно

Набутай й го без да я питаш много-много. Спокойно, няма да се разведе с теб заради това.

Хохохохо....
Не, няма, даже още повече ще те заобича Mr. Green

# 182
Здравейте .
С жена ми сме женени от 1 година и всичко е страхотно с изключение на това че тя не иска да експериментира в секса пример: не иска анлен секс.
Набутай й го без да я питаш много-много. Спокойно, няма да се разведе с теб заради това.

Още един.  Joy

# 183
Само преразказвам думите на жената в историята.

Ами той пък преразказва думите на мъжа  Simple Smile

nofelet, после да не четем автора и в Здравния - възстановяване след удар с тиган  hahaha

# 184
Е кое не разбираш от едно такова приятелство? И защо трябва да си пускаме екстри. Не съм имала трепети към него и съм сигурна, че и той не е имал никакви желания към мен.

Хъм, съмнявам се. От снощи насам започнах да се съмнавям във всичките си "приятели момчета".......

Ама иначе се смях нон стоп през последните 10 минути.... newsm62 Ето къде се е преместила темата с вицовете......Превих се от смях.....
Жалко че  съученичката ми която на времето ми разказваше нон стоп за всичките си креватни истории, я няма за да сподели нещо по въпроса....Сега като се замисля, май щеше да прати тел. си номер на автора. Май-май щеше да му свърши работа  bowuu

# 185
Даже може и един камшик да й удариш, ей тъй за разкош rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ванилина, каква е причината от снощи да се съмняваш в приятелите си момчета?

# 186
Здравейте .
С жена ми сме женени от 1 година и всичко е страхотно с изключение на това че тя не иска да експериментира в секса пример: не иска анлен секс.

Shocked
Не е сигурно дали няма да се разведе   Peace
Както не е сигурно дали мъжлето няма да се събуди някоя сутрин от набутана краставица  Twisted Evil

# 187
Здравейте .

Още един.  Joy

Ти кво броиш?

# 188
Здравейте .

Още един.  Joy

Ти кво броиш?
Тия дето само са чУвали.

# 189
  • София - Рим и обратно
Почитателите на алтернативния секс, дето не им е вързало.

# 190
 Joy Joy Joy Joy още някой друг въпрос? hahaha hahaha

# 191
Здравейте .

'Сичкото яйце у чорбата, таа дупка вече е 'земала. Смелчаци Tired

# 192
'Сичкото яйце у чорбата, таа дупка вече е 'земала. Смелчаци Tired
Ко? Не! Rolling Eyes

# 193
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.

# 194
  • София
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.
Виж какво, личният опит невинаги важи и за другите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт