жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 269
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Насред хаоса
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.
Да, ще иска. Ама не това, което на вас ви се иска. Честно, ако мъж ми ми скрои такъв номер, няма да доживее да види ще си поискам ли. Умни съвети давайте само когато се касае за вашите дупки.

# 196
Даже после сама ще си иска. Набутвай го и не му мисли.

Провокатор  hahaha
Дано авторът не ти се върже, защото наистина последствията може да се сериозни (не само в семейните им, но и включително в чисто здравословно отношение).

# 197
После да не направи нова тема: "защо жена ми ме напусна".

# 198
Да бе, човек, направи го. Е... Вярно, че може да се събудиш като телетъби (безполов), ама какъв мъж си ти, щом ще се съобразяваш с нея. То така още малко и нова чанта ще иска тая твоята неблагодарница.

# 199

Или "Препоръчайте обезболяващ гел, че жена ми ме изненада"  Mr. Green

# 200
Даже може и един камшик да й удариш, ей тъй за разкош rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ванилина, каква е причината от снощи да се съмняваш в приятелите си момчета?

Ами просто разбрах някои неща....... Embarassed Embarassed Embarassed

както и да е........

Пък до автора на темата: Може просто  тя да не иска повече такъв секс и при това да си има съвсем ясни причини, които да трансформира в други за пред  мъжа. Може и да е така както казва....абе може да е всякак Важното, че ако държиш на съпругата си просто ще направиш компромис и точка по въпроса.  Както беше писано напред, това са си анадолски традиции.

# 201
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.

# 202

А може и: "Познавате ли жени, които да дават такъв секс?" Joy

# 203
Е Ванилина много си гадна сега...остави ме да гадая. Е какво толкова научи, че чак си промени мнението за приятелите момчета?

# 204
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.

Картинката започва да ми се изяснява.
Ако си мислите, че това е достатъчно, ясно е защо толкова жени отказват анален секс  Peace

# 205
  • Насред хаоса

А може и: "Познавате ли жени, които да дават такъв секс?" Joy
След изненадата въпросът може и да е "Познавате ли мъже, които да дават такъв секс?" Така де, нали не можело да се устои да не си поискаш пак после ....

# 206
Всеки лигльо може да моли жена си за анален секс. Бъди мъж, сложи й го без да я питаш.

# 207

Зарежи ги тия снощните череши, пръскай WD 40 и се не бой. Ако не повторите поне няма да хартиса.

# 208
Е Ванилина много си гадна сега...остави ме да гадая. Е какво толкова научи, че чак си промени мнението за приятелите момчета?

Може да е научила , че някой от "приятелчетата" и иска да мине с нея на горното ниво.Това с екстрите.

# 209
Всеки лигльо може да моли жена си за анален секс. Бъди мъж, сложи й го без да я питаш.
и да крещи и да рита - набутваш го и толкоз Crossing Arms Joy Joy

Реми и аз така си помислих, ма ми е интересно дали сме прави.

Общи условия

Активация на акаунт