жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 458
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Galaxy 13197853088
Темата е зададена некоректно, би следвало да е "Дами, как ви навиха за анален секс?"
и да отсееш само аудиторията с опит,щот иначе виждаш какво става,гъбаркат се с теб
и нищо полезно няма да научиш.

# 241
Ако поне малко държиш на човека, на който ще му го набутваш, запознай се с това, което можеш да причиниш в здравословно отношение, последствията от подобно нещо не са безобидни.
Могат да са и хирургически.  Peace
Е, айде сега Simple Smile нали с мъжа си ще го прави, не с жребците от конна база "Хан Аспарух".
Личи си, че говориш наизуст.  Peace

# 242
  • София - Рим и обратно
Ако поне малко държиш на човека, на който ще му го набутваш, запознай се с това, което можеш да причиниш в здравословно отношение, последствията от подобно нещо не са безобидни.
Могат да са и хирургически.  Peace
Е, айде сега Simple Smile нали с мъжа си ще го прави, не с жребците от конна база "Хан Аспарух".
Личи си, че говориш наизуст.  Peace
Или, че му е малък hahaha Joy Joy

# 243
Simple SmileSimple Smile МНого насериозно я вземате темата Simple SmileSimple Smile Все едно вашето дупе е на мерника Wink  И стига си намеквала за размера ми Simple Smile Няма да ме изкушиш да ти пратя снимка. Ще си го представяш!  Joy

# 244
Четейки успях да обобщя предложенията.
Авторе, слушай сега. Значи... Излизаш час по-рано от работа. Минаваш през железарията за ВД 40, после през сексшопа и купуваш най-голямата "двупосочка", която намериш. Каширай всичко в спалнята, измий чиниите и наготви докато си дойде благоверната. След вечеря й направи един масаж, заведи я в спалнята и изненадващо "инсъртваш" флашката и в нейния, и в собствения порт.

# 245
  • София - Рим и обратно
Simple SmileSimple Smile МНого насериозно я вземате темата Simple SmileSimple Smile Все едно вашето дупе е на мерника Wink  И стига си намеквала за размера ми Simple Smile Няма да ме изкушиш да ти пратя снимка. Ще си го представяш!  Joy
Е, сега пък се дърпаш Crossing Arms.

# 246
Е как да създам, в задния двор семето не хваща  Joy

Наясно съм.
Говоря за това да си семейство с жена - ти и тя.

Съвсем не е задължително да е огромен, за да я докара дотам. Малко грамотност не вреди, лекар също няма да ви откаже консултация.

Темата е зададена некоректно, би следвало да е "Дами, как ви навиха за анален секс?"
и да отсееш само аудиторията с опит,щот иначе виждаш какво става,гъбаркат се с теб
и нищо полезно няма да научиш.

На бас, че 90% от отговорите ще са "Не става с навиване". А и при положение, че авторът се гъбарка с нас (нали не се връзваш, че темата е реална), що пък ние да не се гъбаркаме с него. Сега ни е паднал  newsm48

# 247
  • София
моля хората които нямат с какво да помогнат да вършат нещо друго вместо да вписват глупави коментари

А как очакваш да помогнем? Да я държим?
Все пак това къде да ти го вкарват си е лично решение. Ако тя поиска да ти вкарва нещо на теб, ще ти пука ли какво мислим ние или сам ще си вземеш решението?
Ох, много ме развесели това  Joy
И аз не виждам какъв отговор може да дойде от форума.

# 248
Стига сте говорили за хириргически катаклизми. Българско дупе от нищо се не бои. Колкото по-го..., толкова повече си иска.

# 249
  • София
 Joy  Joy  Joy

# 250
Нофелет и теб ли са те...щото обобщението е за българското дупе, а не за женското.

# 251
Основете си орден - "Рицарите на безсташните дупета". Кафеви знамена ще се веят във ваша чест.

# 252
  • Насред хаоса
Основете си орден - "Рицарите на безсташните дупета". Кафеви знамена ще се веят във ваша чест.
Ох,  Joy rotfImbo  Joy

# 253
Нофелет и теб ли са те...щото обобщението е за българското дупе, а не за женското.
Ласкаеш ме какъв огромен интерес проявяваш към някои части от тялото ми Simple Smile Една ме пита за предника, друга - за задника. Разберете се, не мога да съм на две места. Голям, голям, колкото и да е голям, не стига до съседния апартамент.

# 254
Аз друго те питам - хич не се прави на ударен Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт