жена ми не иска анален как да постъпя?

• 59 318
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Явно много хора са оперирани от чувство за хумор и не различават лиготията от сериозното. Жалко ! Sad

В случая не говорим за липса на чувство за хумор, а за липса на елементарен интелект да се усети ирония. Адски жалко  smile3555

Не. Нямаше никаква ирония, за съжаление. Питайте го, ако не вярвате на мен Peace

# 572
  • Пловдив
Ами е така някоя изненадана ще му резне инструмента. Пък после нека се сърди на съветите по форумите.

# 573
  • Насред хаоса
Абе защо ме карате да влизам в подробности?

Скрит текст:
Под засилка имам предвид:
1. Без подготовка (с пръсти/играчка)
2. Без съгласието й
Автор - nofelet. Подкрепен от Remy Martin. И двамата нямат сериозна връзка, само за съвет стават.

Явно много хора са оперирани от чувство за хумор и не различават лиготията от сериозното. Жалко ! Sad
Понякога и при прояви на чувство за хумор се изисква малко акъл и отговорност - в зависимост от темата. Човечето е казала защо, а аз ще допълня само, че много бързо бихте загубили чувството си за хумор, ако някой ден някой немислещ хлапак реши да приложи хумористичните ви съвети върху дъщерите ви примерно.

# 574
С риск да ме анатемосате и още повече, че съм жена, но съм съгласна с Нофелет по много от неговите тези. Ейййй що ли ми трябваше да го казвам ooooh! ooooh!

# 575
С риск да ме анатемосате и още повече, че съм жена, но съм съгласна с Нофелет по много от неговите тези. Ейййй що ли ми трябваше да го казвам ooooh! ooooh!

Защо да те анатемосаме?
Аз също съм съгласна с почти всичко, което съм чела от него по др. теми.
Но не и по тази.

# 576
Ох, как се смях на тая статия! Особено на описанието как точно да стане.   Joy
Права е за това, че не всички мъже искат анален секс. Има такива, които не биха го направили за нищо на света.

# 577
Ок, интересно ми е да дефинираш секс между съпрузи или партньори във връзка без съгласието на единия от тях.
Не се заяждам и не те анатемосвам, просто питам - как се нарича според теб?

# 578
С връзка или без връзка, се нарича изнасилване.

# 579
той за друго говореше. че не е нужно жената предварително да бъде уговаряна и преговаряна по темата. понякога като се действа прима виста се получава по-добре и успешно Peace и за това съм ок с неговите тези.

# 580
  • Насред хаоса
Той говореше също и че женското "не" нищо не значело и не трябвало да му се обръща внимание. Не смятам, че това е ок, дори да се смята за майтап по техните критерии.

# 581
той за друго говореше. че не е нужно жената предварително да бъде уговаряна и преговаряна по темата. понякога като се действа прима виста се получава по-добре и успешно Peace и за това съм ок с неговите тези.

Да бе, то така става там, казваш хоп и влиза.

# 582
Ми много често жената казва твърдо "Не", но после многократно за същото това казва: Да, да, да, ако се направи както трябва...прав си е човека.
Няма смисъл да спорим - лично аз в негово лице не виждам аматьор Naughty

# 583
  • Насред хаоса
Но също така и за някои неща като каже многократно "не", значи просто не.

# 584
Ми много често жената казва твърдо "Не", но после многократно за същото това казва: Да, да, да, ако се направи както трябва...прав си е човека.
Няма смисъл да спорим - лично аз в негово лице не виждам аматьор Naughty
А къде остана прословутото No means NO. Сигурна ли си, че не си мъж? newsm78
Кое ако се направи както трябва - неговия съвет е без да очаква жената да й го набута отзад, как ще я подготви при това положение?

Общи условия

Активация на акаунт