Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е най-доброто средство за борба с памуклийките върху орхидеите?
Може ли орхидеите да се третират с инсектициди и да се наторяват с течна тор в един и същи ден?
Какво е 'фалче' в контекста на отглеждането на орхидеи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е най-доброто средство за борба с памуклийките върху орхидеите?
-
Може ли орхидеите да се третират с инсектициди и да се наторяват с течна тор в един и същи ден?
-
Какво е 'фалче' в контекста на отглеждането на орхидеи?
-
Какво представлява цветоносът на орхидеята и колко време е необходимо на цветоноса да порасне и да укрепне?
-
Какво означава, когато орхидеята произвежда нов цветонос от центъра на розетката?
, излапа се за отрицателно време. Фен съм на твоите рецепти 
!
. от въпросния магазин купувам бамбукови кашпи по 2 и нещо. Там в района освен тази борсичка и ъгловото магазинче има и още един магазин ( срещу бившия Шрек ) - продава мъж, флорист, има каталог за сватбени букети. Орхидеите му са също висококачествени но скъпи. Там ходя да си плакна очите защото ми е много естетическо да го гледам и да го слушам как говори - човек на искуството откъдето и да го погледнеш...
.От известно време ви чета и много ви се радвам.Всички имате прекрасни орхидеи
И се питам сега да ли съм купила някоя заразена или тези точици са от пръскането на някоя тор.Така съм чувала ,че холандските цветя ги торят много.Ще се опитам да пусна снимки зада можете по лесно да прецените какво ме претеснява.Предварително ви благодаря!
или май точно това им е проблема, че прекалено внимание им обръщам.