Орхидея 12

• 122 205
  • 791
  •   1
Отговори
# 540
Аз днес излязох да си купя дамска чанта, а се прибрах с 3 нови орхидеи Heart Eyes Бюджетът отиде на кино, но пък съм толкова щастлива.

Всички в темата прекрасно те разбираме!
 Hug

# 541
Аз днес излязох да си купя дамска чанта, а се прибрах с 3 нови орхидеи Heart Eyes Бюджетът отиде на кино, но пък съм толкова щастлива.
Ако в къщи ти мрънкат - ние сме с теб  Peace

# 542
# 543
Ако в къщи ти мрънкат - ние сме с теб  Peace
Там е работата, че не ми мрънка никой идеално много. Мъжът ми за първите две ме гледа-гледа как се чудя и накрая ми ги купи и двете. За третата помрънка малко повече, че 3 за един ден са много, но и нея ми я купи. Как да не го обича човек?!?

# 544
Там е работата, че не ми мрънка никой идеално много. Мъжът ми за първите две ме гледа-гледа как се чудя и накрая ми ги купи и двете. За третата помрънка малко повече, че 3 за един ден са много, но и нея ми я купи. Как да не го обича човек?!?

Заслужава си да го обичаш разбира се - мил благ сговорчив  Joy

ааааа може ли да да оплакнем  очи е тези нови красоти  Praynig

# 545
  • varna

Бързам  да се похваля със цъфтежа на орхидеи сезон 2014год.
За сега само фалчета ,но милтонията камбрията и зигито също залагат цветоноси.

# 546
Здравейте!
Да попитам - има ли някакъв начин да цъфтят по-често тия орхидеи?!?! Честно казано като седят само на пръчки и листа никак не ми харесват. Имам вкъщи три броя, подарявани последните години. Вече се чудя къде да им намеря място.

# 547
Със снимките нещо не ми се получи, явно трябва да са качени в интернет.  Cry
Орхидеята нападната от червено паяче я напръсках с в 1 л вода разтворих 1 ч.л. сода за хляб и 20 мл веро. Това намерих в интернет. За сега няма повече гадинки, да видим до кога. Доста са се изменили листата, но дано съм я хванала навреме и да я спася, че е червена и много искам пак да я видя цъфнала  Praynig

# 548

Успях! Това е нападната орхидея.

# 549
Сега ще си покажа и моите красоти Simple Smile

тази ми е любимка

това изгаряне ли е според вас? само на горната част на листото е.
каква е тази орхидея? Купих я без цвят и повече от половин година така си стои.
така изглежда нападнатата от червено паяче.

преди беше зелена сега е жълта.
а тази сега изглежда така. има повече лилаво.

Дано не ме навикате за дългия пост.  Praynig   bouquet

# 550
Сузи1, такива красоти навикват ли се

# 551
  • ГОре на черешата...
Да те навикаме? Мога да ги гледам цяла вечер Peace!

# 552
Сузи, страхотни са!

Първата, лилавата, да попитам съвсем лаишки, какъв вид е?
Очите ми останаха в нея, връщах се няколко пъти да е гледам  Heart Eyes

# 553
 @steraki, това е Ванда. Много искам такава в червено. Ама как се дават толкова пари???

# 554
Останаха ми очите в нея! Страхотна е и червената и направо ме запали да си взема. Ще ги проуча, току-виж съм се похвалила с някоя Ванда.  Flutter

П.П. То си пишело на етикетчето, че е Ванда, ама като още хич не ги разбирам орхидеите.... Имам само скромните 3 броя и все фалчета, та сега още се уча върху тях, милите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт