Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е най-доброто средство за борба с памуклийките върху орхидеите?
Може ли орхидеите да се третират с инсектициди и да се наторяват с течна тор в един и същи ден?
Какво е 'фалче' в контекста на отглеждането на орхидеи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е най-доброто средство за борба с памуклийките върху орхидеите?
-
Може ли орхидеите да се третират с инсектициди и да се наторяват с течна тор в един и същи ден?
-
Какво е 'фалче' в контекста на отглеждането на орхидеи?
-
Какво представлява цветоносът на орхидеята и колко време е необходимо на цветоноса да порасне и да укрепне?
-
Какво означава, когато орхидеята произвежда нов цветонос от центъра на розетката?
Сега съм я оставила на въздух и не съм я засадила. Въпросът ми е колко време може да издържи без да е в субстрат? Мога ли да я засадя в обогатена почва за други стайни растения? И какво друго да направя, за да ги избия тези гадини? Също така да отрежа ли стъблото, защото вече е почти изсъхнало.
. Орхидеята сякаш е загнила в основата си, листата и тотално се отделиха. Остана едно малко листенце. Корените са свежи и изглеждат здрави.Мисля поне 2 седмици
. По-рано имаше единични топчета и аз си мислех, че може да са от субстрата, но като станаха много вече беше ясно , че не е така.