След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 29

• 40 992
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Мигът на щастието беше до тук Cry

# 16
Ърмак сътвори поредното безумие ooooh!

Резултат:

# 17
# 18

Narin&Firat ಌஜಌ Say something ಌஜಌ

# 19
Ето ме и мен в новата тема  smile3521
Саше Hug Hug Hug както винаги си ни направила прекрасно местенце където да си споделяме мерхаметските и други мисли  smile3521 smile3525 smile3525 smile3525

В новата тема има и анкета  smile3521,Аз съм отговорила с първия отговор-очаквам Мерхамет да завърши щастливо    smile3521

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 23:01 от Eny87

# 20
# 21
Като написах в търсачката на Гугъл думата мерхамет освен картинки  от сериаал ми излезнаха и много  снимки на различни хора и животинки които проявяват милосърди и милост към ближния си.Ето тази ми хареса много .

# 22

Moon Glow, Australia

# 23
# 24
37 еп.

без път и посока......

# 25
# 26

.The Black Heart Procession - A Cry For Love .

# 27
  • Мюнхен
Добро утро Мерхаметки!!

Явно повечето сме оптимистки и сме за хепи енд. Аз не съм гледала втори сезон и все пак се надявам да е така.
Пуснах си за малко "Обикнах едно дете" и се оказа, че е поредният филм с бедно семейство, татко  който говори само за чест и достойнство, какво ще си помислят другите, не си моя дъщеря и т.н. Момчето богато, другият също. Абе нищо ново под слънцето. Май няма да се гледа. Някой знае ли нещо за филма? Май имаше преди превод, но го бяха спряли.

# 28
Бг-гърл Hug, що няма кафе? smile3514
Добре, че споменаваш за "Обикнах едно дете", че и той ми беше в дебелия тефтер за гледане....но нещо много изоставам по всички линии, явно и времето ми за гледане се е ограничило от многото задачки, Ванинка Hug имаше един лаф "утре съм на тръстиката" Joy Joy Joy Joy /, дано съм го запомнила правилно newsm78
Клю  Hug, кога заминаваш на бизнес пътуване? И не разбрах, кое е бомбастичното в това пътуване? Heart Eyes

Скрит текст:
На който му се пие още кафе Heart Eyes

# 29
Добър ден  Hug

Бггърл, благодаря за новата тема   bouquet  Много се говори за "Обикнах едно дете", аз не съм го гледала, защото има излъчен само първи епизод. Втори няма, а първи не е завършен  Peace

Писна ми да започвам сериал и да го спиат на 15тия епизод  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Започнах Север Юг  Heart Eyes Ама в оригинал, че не мога да различа гласовете на бг дубльорите....

Лиа, живот и здаве на 02.02 ще пътувам.... самото пътуване е бомбастичен, града е бомбастичен, работата също... шанса, който ми дават...

Общи условия

Активация на акаунт