Домакини-28

• 31 640
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • при късмета
Смърфи, добре, че ме светна къде има Хепи в тоя район  doh тя Креми хубаво пита, ама като не се сетих. А съм минавала не мога да преброя колко пъти.

Ако искате и там, аз нямама проблем.

Коконче  Sad, дано другите резултати са добре и подейства химиотерапията  Praynig цункай бебоците
Моренка, да си изкара хубаво дъщеря ти

Взех шефа от градина, поигра и се прибрахме. кОкото му има много малка следа от контузията. Щом в градината не ме питаха какво му е, значи не се набива на очи. Добре, че му мина, на това място много боли.

# 436
  • София
....

Марче - едни приятели си сложиха отопление на пътеките и пред гаража (те са вкъща) и са много доволни. Не беше евтино, ама за забравили какво е чистене на сняг. Wink
Да, това е прекрасно, ама кой да ме светне на време да сложа едни реотанчета и под плочите на терасата.  Но вероятно ще сменям плочите и тогава е съвсем сигурно че ще го направя.
Последно къде ще е кафето на Витошка и Стамболийски или.... newsm78 Моля за уточнение окончателно. Там на Св.Неделя ми е още по-добре.

# 437
  • при късмета
Марче, то пак е там. Метростанцията е м/у Шератон, ЦУМ и Халите.
Като се появят Креми и Валето да кажат
Отивам да мия коридора, че не мога да ви опиша какво е

# 438
# 439
  • Fort Worth, TX

Кокон, много кофти, много.Просто съм без думи.Ти бъди силна заради децата.Друго не знам какво да ти кажа.
Смърф, аз съм майна и майна ще си умра:-) Все ме тегли към Плд.Предполагам, че малкия като стане за предучилищна няма да се шляя толкова.

Срещата е в сряда 14ч в Хепи с/у пл Св.Неделя.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 17:34 от Kremi Kremi

# 440
  • София
.......

ОК. Съгласна съм. Heart Eyes

# 441
Добро утро отново от мен Simple Smile
 Тъкмо станахме ,пихме кафе с кокосово мляко и закусихме. Направих любимите на детето арабски питки пълно-зърнести с пастет от авокадо, лимон и крема сирене и с нарязани червени чушки за плънка. Облизахме си пръстите и сега се готвим за работа и у-ще.

Кокона, съжалявам ,че чувам точно това ,но предполагах ,че затова си така тъжна. Химиотерапията ще е успешна и всичко ще е наред !   Hug Hug Hug

Хортензия, благодаря  ти от сърце  Hug
Казах ли ти аз ,че всичко ще е наред ? Страхотна новина ,браво  Hug
Дебатите са ,че не може да стои в басейна повече от 30 минути   (имаше и табели като препоръка) ,а се иска и почивка, че не се скача ,плиска вода и вика  ,защото този басейн не е за плуване ,а за почивка на хората . Обещава и след минута е забравила и след 2 часа разправии стоя на стола наказана 2 пъти преди да си тръгнем окончателно с ревове , писъци и протести.
Баща й иска да я спираме  от това у-ще ,защото такова поведение и отговори не е имало досега и търси къща от вчера извън този район. Няколко дни на отиване да я вземем засичаме такова поведение,което никак не ни харесва ,а именно деца,  които крещейки обиждат учителите, крещят ,че ги мразят и се подиграват видимо едно на друго.Тъжна картинка на малцинство  от неглижирани деца.
Толкова се ядоса баща й  вчера,че ми развалят деня и че тя се държи невъзможно ,че ми предложи да напусна работа и да я отписваме от градината ,но аз не искам все още да прибягвам до тази мярка . Прибра й всички играчки за няколко дни  и стаята й е гола. Мъчно ми е много, но не ми харесва да се държи така въобще. Tired
Днес мм си е у дома и за да не стои тя в градината с децата я остави у дома с него.
 Само на предучилищната за 3 часа ще я закара следобеда .

Ма ко, браво на теб. Много добре правиш, аз също съм смесвала цветове за да постигна по наситен или блед нюанс ,но дотам.   bouquet

Валенцето, заповядай на минерален басейн .  Hug
Хисаря и Велинград са ми любимите местенца в България.
Приятно почистване .   chef

Полито87, благодаря ти. Пиша спорадично , но обичам да разказвам и да ми разказват и затова тук така ми харесва,защото не с постовете само за запис.  Hug

Писенцето, нямаше бг флага , защото българи още не са ходили до там , до сега поне Simple Smile

Марче, стуууд, ама студ. Не е за разказване , но ще дойде лятото и ще бием комари пък . Party

Креми
, и аз искам на среща, но пусто сте ми така далече.Моренка ако бях на теб веднага отивам  Hug

Лусс,  Hug Благодаря ти ,твоето одобрение ми е особено скъпо . Hug
 Пишех ,пишех ,но от години не го правя. На 17 имах две първи награди за кратък разказ .
Някой ден като си имам къща с камина ,с библиотека , кресло и с пейзаж отсреща ще ме споходи пак вдъхновението ,а дотогава ще пиша тук  bowuu

Смърфи, снежна буря и близард за първи път виждах и е страшна картина.
Стискам плаци за мъжа ти  Praynig

Заминавам да се къпя и да поработя .  Hug

# 442
Контеска, сигурна ли си, че е от училището? Да не е някакъв детски пубертет? Посред зима къде ще сменяте къщата, в тези студове. Няма ли друго училище по-близо до вас?

# 443
  • при късмета
Контеса, така са, взимат най-неподходящия пример, все едно са се наговорили.Предполагам ще го разбере, на нея не й е лесно в нова среда. Колкото и да мислим, че децата се приспособяват бързо, си изживяват такива промени. Ще се наредят нещата.
Смърфи, да кажеш за резултатите на мъжа ти стискам всички налични палци  fingerscrossed

ОК

# 444
Смърфи, нашият пощенски код отговаря само за това у-ще.
Ами ако трябва ще се местим, детето е по важно. Тези нашите приятели с близначките и те се местят другата седмица и ще помагаме ,а след това и те на нас  така. Засега ще видим какво говорене ще има и колко ще се променят нещата. Не съм виждала такова отношение на ученици към учители досега в Англия и колкото и свободни да сми се струваха там ,тука са направо слободия . В Англия такова отношение никой учител няма да търпи, да му крещят ,че го мразят  и че не е майка им и да изчезва. Веднага бих била привикана , съветвана и пращана на детски психолог и на у-ще за родители.
ма ко, май,май ,аз все търся вината в себе си първо и много се самообвинявам и търся разрешения из книги за възпитание и специализирана литература , но предполагам,че смяната на всичко също играе роля .
Ох, дълго стана днес не мога да се облека от писане . Crazy

# 445
  • София
Устройва ме идеално само да сме здрави.
Ма ко ,ще ходим заедно става е се разберем по някое време ще пиша на лични че сега бързам.
Хортензия браво! Hug
Коконке ,дано новите изследвания покажат нещо по добро и започнете веднага лечение!
Ох, бързам ,бързам чистя вижда му се края.

# 446
  • Fort Worth, TX
Морена, защо се цепиш?
Контеса, това което се случва с дребната е меко казано неприятно.А аз все си мислих, че по онези ширини цари ред в у-ще.това го правят малки деца, а за големите какво да кажем.
Смърф, дано е ок пкк.

# 447
Здравейте Simple Smile
Е хубави бутончета , добре че Валето е обяснил че бързо се ориентирах Simple Smile , та не е толкова лош новия /стар вид Simple Smile
Смърфиетка дано резултатите на мъжа ти да са добри .
[color=darkredBarefoot Kontesa color] наистина звучи лошо , това с училището, то и аз от нашето не съм доволна, и тук се толерират побойниците и подмазвачите... от петък съм в потрес, госпожата след като почерпил класа прибрала бонбоните на детето, и така останалите учители не са почерпени , много ме е яд.
Кокона  Hug

Аз днес на два пъти за малко да се размажа на леда... Отивам да вечерям и пак ще намина.

# 448
Контеска, аз какво разбрах от първия ти пост, че това е нейното поведение, а пък то било в цялото училище. ooooh! Е, това вече е върхът на сладоледа, как изобщо се толерира такова поведение от страна на учениците. Направо не ми го побира умът. Shocked

Джейми - сестра ми ми изпрати преди малко снимки от колата й, така е замръзнала, че няма отваряне. Сигурно има един пръст лед, че и целият паркинг и той с лед. Ужас, добре че се е отказала да ходи на работа с колата и отишла с автобуса. Аз вярно, че отдавна не живея в Бс, ама такъв дебел лед не си спомням. Thinking

И като се съберете в сряда, да пийнете по една чаша червено винце и за нас, дето няма да можем да дойдем.  Wink

# 449
  • София
.......
И като се съберете в сряда, да пийнете по една чаша червено винце и за нас, дето няма да можем да дойдем.  Wink
Да разбира се и ще те изклюкарим веднага.   Wink Party
Контеска, такова е поведението и на други места извън Европа. В САЩ,  Австралия...но зависи и от училището,  най-вече. Смятат, че по този начин на децата им се дава по-голяма свобода, начин на мислене и да не са зависими от чуждото мнение. Защо....нямам отговор и не го приемам. Но има и други училища и  вероятно си го разбрала и ще се преориентираш на правилното място спрямо детето си.  Сега,  как стои въпросът относно регистрацията по местоживеене и училището, не зная. Как са частните училища при вас или са им много високи таксите, непосилни на този етап ??  Ще намериш правилното решение, убедена съм.
... от петък съм в потрес, госпожата след като почерпил класа прибрала бонбоните на детето, и така останалите учители не са почерпени , много ме е яд.
....
Да и купим на тази госпожа няколко кутии бонбони...да си хапва.  Joy Joy Пък после, защо не ги уважаваме..
Побърках  се от скука цял ден. Затворена съм. Утре излизам от сутринта, шА се лизгам из улиците.

Общи условия

Активация на акаунт