Домакини-28

• 31 600
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • ул. "Мечтание"
Какво да ти кажа, Смърфи. Треперушкам си тука като луда.  Crazy За три бременности по-смахнато не съм се чувствала, такова чудо не ми се е случвало. Облечена-навлечена, с духалка до краката, а аз треперя и ми тракат зъбите.  ooooh!

Иначе сняг си имаме обилно. Купона е пълен. Снежна зима във Варна - класика! От едната страна на блока стълбите са се лъснали като огледало.  Joy Добре, че са им метнали малко пясък, да не се пречука човек. Планирала съм утре предиобяд да изведа децата малко да поиграят навън. В неделя, още бяхме в София, ходиха да се пързалят с шейна и беше голяма радост.

# 556
За първи път от доста време пропускам поледицата и навяванията във Варна Mr. Green  и наистина не ми липсват. Кошмарно е да се шьофира, а аз бях срастнала с колата. Дано да се разтопи бързо леда и да падне хубав пухкав сняг.

# 557
  • ул. "Мечтание"
Тъкмо слушам прогнозата за времето по радиото. Дъъъъъжд!  ooooh! Искам си на село пък.  smile3516

# 558
Нощни - вие зимата във Варна ли я карате?

Калинка - и на мен зимата не ми липсва. Още от дете мразех да ме навличат, а направо полудявах като ми слагаха чаропогащник под панталон. Иначе с колата по-лесно я преживявах зимата. Wink

# 559
  • ул. "Мечтание"
Тази зима сме във Варна, уви. Заради училщето (предучилищната) на Божидар. Надявам се за следващата да намерим по-добро решение. И сега изкуквам тук, а не ми се мисли как ще я караме с три деца в гарсониера.  Whistling Crazy Дано да намерим начин как да финансираме по-добро отопление за къщата и подобряване на изолацията. Нужно е да се направи локално парно там. Предните две зими се топлехме на ток, но издъхнахме финансово и не успяваше да се стопли добре.

# 560
Аз я намразих като голяма и то защото пътищата са ужасни, работех на 28км от нас, вариянт да не отида на работа - няма и ме спасяваше това, че сутрин пътувах в 7,30 а вечер след 21 та нямаше и много ентусиасти по пътищата. А за навличането - аз никога не нося под панталон чорапогашник, както не нося боди или потник, и на детето никога не съм слагала, но пък и не сме боледували и не се е налагало. За мен е важно обувките да са топли и сухи, шапка и ръкавици.

# 561
Лус давай му чай и нещо за температура.Аз също бях така и се оправих за 3 дни.гадния грип е с мускулни болки.
Лейди бърд да се оправя кучето.И ние сме в Англия:)
Охо и си от Варна супер!
Ма ко идвам да го метна и теб ще приспя .Няма проблеми!
Хаха чакам я тая историческа снимка.Да не забравите нощници те с финтифюшки Joy
Лягам си дами!Утре ми е първи работен ден от 5 г назад.Ще работя по-ден в седмицата.Няма да ви изоставя...

# 562
Добро утро Simple Smile
Знам че на повечето им е рано за кафе , ама аз пия моето в момента та да ви предложа

Е ще ме уморите, добре че съм сама че мъжа ми щеше да каже тази пак изперка сама си се хили.
Значи и аз чакам снимков материал.
Смърфиетка тук вече го обърна на дъжд. fingerscrossed за днес .
titi888 лека работа тогава .
Ladybird_ ще чакаме да разкажеш Simple Smile
Аз ставам да простра една пералня

# 563
Добро утро  Hug
Джейми, благодаря за кафето  Hug

не съм си включвала тия дни, не съм и чела  Embarassed поразболяхме се (вирусче), първо аз, след мен децата...

Желая на всички хубав ден  Hug
Бъдете здрави  Hug

# 564
Добро утро! При нас е снежна приказка! За тия дето не трябва да излизат:-).

# 565
  • Sofia
Добро утро!  Grinning
Джейми, благодаря за кафенцето, сега си сипах моето. Simple Smile
Ама ти как можа в 5.30 да се вихриш?!  newsm78   smile3507
Аз ще си пия кафето, докато пържа палачинките, отивам.

# 566
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Ура.Пак вали и съм много щастлива.Джейми ти много рано:-)
Морена, ако вземеш, че дойдеш много ще се радвам.
Люси, как сте?
Смърфи, да пишеш за изследванията.
Мако, моя апарат е винаги в чантата ми. Mr. Green
Калинке, да ти се оправя кучето.Да знаеш как обичам големи кучовци.Такива като твойто и на Мушката.Дребни породи не признавам.Моя все ми вика дай да си вземем куче.Хареса едно дребно джак ръсел май беше:-) Категорично отказах и му рекнах по-добре котка:-) Голяма слабост са ми ретривърите:-)
От тези породи ще гледам някой ден.
Марчето само да не вземе да се успи:-)
Нощни, не е ли най-добре на дърва и с топлоотводи.

# 567
  • Sofia
Креми, благодаря, ще се постарая да дойда за малко, пък да видим...
Ретривърите са и моята любима порода.  Heart Eyes
Пък Марчето няма право да се успива, нали с кокошките си легна...  Simple Smile

# 568
Добро утро  Grinning

Минавам да ви видя набързо, защото имам много за учене, а време не остана. Навън е голям студ. Измръзнах, докато бях с кучето навън. Разходката ни беше съвсем кратка. Пък и тя е голяма и силна, но и много непослушна и като види сняг, пощурява. Много ми е трудно да я разхождам в зимни условия, защото редовно се озовавам на земята.

Джейми, ти съвсем рано си станала днес. И аз имах такива намерения, но нещо не ми се получи.

Luss, дано Петьо се оправи бързо. И аз мисля, че това е грипът. Изкарах го и оплакванията ми бяха същите. 2-3 дена висока температура, кашлица и болки в цялото тяло.

# 569
  • при късмета
Добро утро,
мерси за кафето Джейми, успешно справяне с преспите при вас. Аз лятото не мога толкова рано да се измъкна от нас, ти кака успяваш зимата всеки ден
Луска как сте?
Нощни  wavey
Тити приятен първи ден на работа! Какво ще работиш, аз съм пропуснала?
Калинка и сияние ще си имате, супер
Морена да метне по някоя палачинка и после те чакаме
Смърфи продължавам да стискам палци
Рали да се оправяте
Шефа сутринта ми се стори, че се опитва да се разкашля. Казах им в градината да го наблюдават. Ще сготвя и ще намина пак
Хубав ден, макар и снежен

Общи условия

Активация на акаунт