Домакини-28

• 31 569
  • 730
  •   1
Отговори
# 600

Петьо от 1 час не повръщал...  Засега му давам вече 1 час през 5 минути лъжичка вода - лъжичка глюкоза...

Люска.....Да кажа една бабешка рецепта за твоя случай......Дава и по една лъжичка компот от кайсии.....Съдържа много калий и действа потв повръщането и всякакви други неарзположения.....Освен това подкрепя организма Много по-добре от глюкозата......И подхранва без да вреди...... Hug
Ох,миличка....Стана ми жал за вас,ама ще се оправите де!   Hug

# 601
  • София
Виц, преведен от украински...

Концертна зала... Двама на сцената, един със цигулката...
- Свири, Микола!
- Не искам Naughty
- Свири, ти казвам!!!! #2gunfire
- Няма да свиря Crossing Arms
- Свири, бе човек, виж колко зрители има smile3513
- Не искам и няма да свиря!!!! smile3515

Вие чухте каприз на Микола Паганини Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мастерче, ще опитам, веднага звъннах на свеки - имат такъв компот, до 1 час ще го донесат...

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 15:29 от luss

# 602
# 603
Люска, това последното е мноооого вярно!
Дано да е добре вече Петьо  Praynig Ти утре или днес щеше да викаш на домашно посещение доктор?
Славе, радвам се, че Криста е по - добре.
Мастерче, тая кокошка е уникална  hahaha
Как сте, срещащите се, започна ли срещата? Пийте и заради мен едно кафе  Hug

# 604
Люскаааа.......Много вярно!!!! Само,че ще трябва да преведеш за хора - материалисти.....Няма да те разберат.......За съжаление повечето хора се интересуват от от това,което имат,като материални блага,пари и ценности......А усмивката,или това да дадеш храна на гладен човек не се смята за "придобивка"...

Аз например имам съсед дето е......Абе ,ако го видите ще кажете,че е клошар.Да,ама не!......Човека е бивш треньор по джудо и съдия......Пие(от мъка!) ,ама като е пиян никога не кара някой да е "в риск" ......."Ела да ми помогнеш бей.........'Неска не мога.....Малко не съм в кондиция,ама щото съм изпил малко водка и не съм сигурен дали шА свърша работа работата.....Амо ,ако кажеш за утре - имаш ме! Няма да пия,докато не ти помогна" .....Сам е в живота,защото все не е искал да се събере с ........"Жена от неговия сой" ,както са искали навремето да го оженят по сметка,ама той не е искал...................Обаче НИКОГА,НИКОГА,НИКОГА не отказа помощ на никой,който е имал нужда от помощ за каквото се сетите.......(преместване на мебели,някой да нацепи дърва,да ти помогне да пренесеш керемиди,когато си правиш покрива и всячески е помагал на всеки от махлата....) ......И не помага,за да му платиш.......Просто така е научен бре! В началото като се запознах с него ми се видя странно......Но след 20 години видях,че НАИСТИНА е така....

Пиша ви всичко това,защото Люската ме провокира........Този човек обръща внимание на всичко! Ако е хубаво времето ни кара да обърнем очи и да видим синьото небе(ние обаче,заровени в ежедневието си - не объщаме внимани на това,защото това е норамлно за нас)......Ако вали пак намира хубавата страна на нещата и Винаги,Винаги е така.....

Когато имам излишно сготвено ядене винаги му нося......Винаги го приема с благодарност и усмивка и .....Пак казва нещо дето да ми напомня,че има и по-важни неща от материалните......

Простете,ако съм ви досадила с писанията си........ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 605
Здравейте!  Hug Да се разпиша в тази тема, че ще я приключите без мен.  Mr. Green
Мастерче, уникална кокошка.  hahaha
Лус, подкрепям Мастерчето за компота.  Peace Бързо оздравяване на Петьо.  Hug
Славче, радвам се, че Криста е добре. Пази я. Hug

При нас времето е отвратително. Вали сняг и духа вятър, навява. Само се моля да имаме ток, че се отопляваме на климатици. Катрин има малко хрема и кашлица от това, давам разни илачи, които изписа докторката.

Бъдете здрави и щастливи!  Hug Hug :hug
п.п. Съжалявам, но не можах да прочета цялата тема. Гушки на всички.   bouquet

# 606
Радвам се,че се появиха Фортунка и Славчето,че ви мислех.
Свекървата решила да дойде да види бебо и аз използвах да отида на фризьор. Сега съм с оформена коса и с нов цвят,само за среща съм. Ама пусто,далече сте.
Чакаме разказа ви  Hug
Лус,да оздравява бързо Петьо.

# 607
Мастерче, как ще ни досадиш, няма такова нещо. Много е вярно това, което си написала, и е много тъжно, че всички се домогват до материалното. За съжаление живеем в общество, в което ако не те интересуват пари и т.н. материални ценности, си аутсайдер. Точно като твоя съсед. А колко по - лесно би било иначе, но уви...

# 608
Ехоо! Дойде време за следобедното кафе!

Болните дечковци да зарадват мамите с бързо оздравяване Praynig
... наистина - колко малко е нужно за да сме щастливи.....
Пия кафето и тръгвам на следобедното раздвижване до училище  girluu
Тук нямат домашни, но моето дете не е случило на майка и като се приберем се започва бг училището smile3523  baduu
За вас  Hug
.... до по-късно

# 609
Мастерче, как ще ни досадиш, няма такова нещо. Много е вярно това, което си написала, и е много тъжно, че всички се домогват до материалното. За съжаление живеем в общество, в което ако не те интересуват пари и т.н. материални ценности, си аутсайдер. Точно като твоя съсед. А колко по - лесно би било иначе, но уви...

Благодаря! Hug ......Притеснявах се,че ....абе няма значение.....  Hug

Като имам време пиша,ама рядко ми се случва......(Много ангажименти и липса на време)......Но,като някой ме разбере ми е приятно,че не съм досадна лелка дето само дърдори и се мъчи да се натъпче в нечия тема..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Калинче,благодаря за кафето!  Hug

Е
Тук нямат домашни, но моето дете не е случило на майка и като се приберем се започва бг училището smile3523  baduu
За вас  Hug
.... до по-късно
Приятни ви занимания !  Hug

Това ме наведе на следният виц.....

Много сутрини един родител водел детето си на училище.....И всеки път поздравявал с:
-Добро Утро учителЕ!

.....Учителят мълчал и прегъщал...И мислел как да отговори на въпросният родителДобро Утеро.....И един ден....

-Добро утро учителЕ!
-Добро утро родителЕ!
 ............Родителят се стреснал и разбрал грешката си.....Повече не я повторил!

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 16:20 от TheNMaster

# 610
  • София
Аз мисля, че няма нищо лошо да се интересуваш от пари, да искаш и да притежаваш материалното, защото пари в нашето общество е свобода. Другото е важно - на каква цена искаш да притежаваш това материалното. Добър човек, получавайки материални блага става още по-добър, лош човек - още по-лош...

Лейди, благодаря за кафенцето!

ММ донесе е сега кафе-машината от ремонта. Смелили са й помпата... Са ще я видим... как работи... Peace

Мастерче, много е готина кокошката.... Оскубана е навсякъде, нодерна е Joy

# 611
Аз мисля, че няма нищо лошо да се интересуваш от пари, да искаш и да притежаваш материалното, защото пари в нашето общество е свобода. Другото е важно - на каква цена искаш да притежаваш това материалното. Добър човек, получавайки материални блага става още по-добър, лош човек - още по-лош...

Лошото е,че никой от получаващите не осъзнава ,какво е придобил.....И все ламти за повече......А "повече-то" не означава щастие.......Познавам много добри хора дето ,като придобият малк пари и стават........Неузнаваеми.......И е жалко.......За лошите .....Категоризацията е :
-лош
-по-лош
-най-лош и т.н. .......За тях не говоря! Тях други неща ги вълнуват,които са далеч от мира на обикновения човек......

Люска,пари се печелят......Но здравето не се купува с пари! Изтъркано е знам,но е безкрайно вярно....

кО стана с кафемашината? Действа ли?  Rolling Eyes Grinning

# 612
Мастерче - права си с вица - не съм учител, но не ми се ще българин да не знае български и история на България...

# 613
luss много ми хареса снимката,която си сложила-може ли да си я сложа у фейса?
Браво за кафе машината-повече да не се разваля,а Петьо бързо да се оправя и оздравява!!!  bouquet
Мастер много истини си написала,но колко хора ги разбират и спазват. Thinking
Трябва да ценим малките неща,по важно от здравето няма. Naughty Но го оценяме едва като го загубим.
Картинките,които слагаш оправят настроението на всеки в тази тема. Hug Heart Eyes
Много пишете момичета,но нещо не ми се пишеше тези дни.
vio честито нов телефон,да го ползваш само за хубави новини!
За срещата и аз ще чакам снимки или поне разкази,как сте прекарали.
Тук валя сняг и доста си понатрупа.Не съм излизала тези дни,а се занимавах по вкъщи и с прословутите мартенички. Laughing
Скрит текст:
Лек ден и спокоен ви пожелавам!!! newsm51

# 614
  • София
Кафе- машината работи... Peace

Въпросът, който засегнахме е тежък, надявам се да не се изпокараме ..., всеки си има мнението по въпроса... Според мен, човек, който ламти за повече и повече - не е добър човек, а неблагодарен, човек, който получава блага и забравя родителите си, братя и сестри, близки намира начини "да се разсърди", независимо дали те отговарят на добрините му, дори да са лоши, пияници или друго - не е добър човек... Роднините не можеш да избереш - те са ти дадени отгоре и бъди благодарен за изпитанията си... Добър човек винаги е добър,  и колкото повече има - толкова повече дава - на семейството, на приятели, на непознати без да очаква одобрение, връщане и т.н.

Хората, които са променят - те са се престрували на добри докато им е било удобно, удобни приятели, удобни роднини...

Леко е да се преструваш, трудно е да бъдеш (Легко казаться - очень трудно быть)

Писенцето, сложи, аз също я гепих от фейса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт