?Въпроси всякакви?

• 5 518 322
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
В Джъмбо ги има 100%. Подробно ги разглеждах за подарък.

# 106
Колко струва год. винетка за лек автомобил?

# 107
# 108
Здравейте, не мога да намеря темата за търсенето на дом на животни. Не знам как беше точно заглавието.

Тази ли?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678000.90

# 109
Здравейте, не мога да намеря темата за търсенето на дом на животни. Не знам как беше точно заглавието.

Тази ли?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678000.90

да, благодаря!

# 110
Здравейте! Спешно ми трябва съвет. Днес комина ни се подпали, овладяхме пожара, но част от касите и ел. ключове излиза пушек. На някой да му се е случвало?

# 111
  • при моите деца .....
Трайно безработните, които внасят сами ЗО трябва да  подават декларация 7 в ТП на НАП по постоянен адрес?  newsm78

# 112
Може ли да ме ориентирате за фотоапарат до 300 лева?И по-точно,ако има модели и марки,които дават дефекти,за да не ги нацеля.

# 113
  • София-Младост
Трайно безработните, които внасят сами ЗО трябва да  подават декларация 7 в ТП на НАП по постоянен адрес?  newsm78
Да.

# 114
  • Sofia
Има ли действаща тема в БГ-мама за домашните животни,интересуват ме най-вече рибки и мини зайчета

# 115
Има ли действаща тема в БГ-мама за домашните животни,интересуват ме най-вече рибки и мини зайчета

Зайчета

още една тема

Рибки

# 116
Здравейте! Спешно ми трябва съвет. Днес комина ни се подпали, овладяхме пожара, но част от касите и ел. ключове излиза пушек. На някой да му се е случвало?
Вече една от стените, която е близка до комина взе сериозно да се  пука. Започнах сериозно да се притеснявам. Ако някой е попадал в подобна ситуация, моля да ми каже какво е направил.  Praynig Praynig

# 117
Вече една от стените, която е близка до комина взе сериозно да се  пука. Започнах сериозно да се притеснявам. Ако някой е попадал в подобна ситуация, моля да ми каже какво е направил.  Praynig Praynig

Нашият комин се подпали преди време, защото баща ми искаше да го изчисти. В резултат на това, се напука стената в една от стаите. Не си спомням дали е правил друго, но му сипваше вода. Peace Ще пуши много, няма как.

# 118

Нашият комин се подпали преди време, защото баща ми искаше да го изчисти. В резултат на това, се напука стената в една от стаите. Не си спомням дали е правил друго, но му сипваше вода. Peace Ще пуши много, няма как.
Благодаря ти  bouquet Много ме притесни това със стената, дима се преживява, отваряш прозорци и включваш вентилатори, но такава голяма пукнатина  #Crazy

# 119
Случайно открих,че при плащане на осигуровки по граждански договор от 2011 за ДОО са внесени 10лв. по-малко и 1лв. по-малко за здравна.
Могат ли да се внесат сега и какви евентуални лихви ще има?При данъчните ли да питам за лихвите и общата сума да внеса или на отделни платежни трябва да са - лихва и дължима сума?

Общи условия

Активация на акаунт