?Въпроси всякакви?

• 5 518 364
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте! Спешно ми трябва съвет. Днес комина ни се подпали, овладяхме пожара, но част от касите и ел. ключове излиза пушек. На някой да му се е случвало?
Вече една от стените, която е близка до комина взе сериозно да се  пука. Започнах сериозно да се притеснявам. Ако някой е попадал в подобна ситуация, моля да ми каже какво е направил.  Praynig Praynig

Била съм в подобна ситуация една зима. Беше ме страх да не се изтровим от дима в стаите, на следващата година иззидахме нов комин, но защото и котелното помещение се смени. Мисля,че няма спасение.

# 121
  • Sofia
Благодаря,Labrex !

# 122
Harukaze, не знам какво е положението при вас, но на нашата стена нищо й няма - е, вижда се, че е напукана, защото още не сме минали с боя отгоре, но само това беше, доста пареше в началото. Особено ако коминът започва оттам, най-вероятно е да е доста гореща.

# 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Здравейте! Спешно ми трябва съвет. Днес комина ни се подпали, овладяхме пожара, но част от касите и ел. ключове излиза пушек. На някой да му се е случвало?

а какви са ви стените? може ли да се е подпалило нещо в стената или зад мазилката. гипсокартон има ли?

# 124
  • Балчик
Случайно открих,че при плащане на осигуровки по граждански договор от 2011 за ДОО са внесени 10лв. по-малко и 1лв. по-малко за здравна.
Могат ли да се внесат сега и какви евентуални лихви ще има?При данъчните ли да питам за лихвите и общата сума да внеса или на отделни платежни трябва да са - лихва и дължима сума?
плащат се на едно общо платежно главница + лихва , но преди да извършите плащането , нека НАП  да изготви справка за задълженията ви, за да знаете колко са лихвите.  Peace

# 125
Стените са тухлени, специално в стаите където пуши няма гипсокартон. Малко по малко дима намаля. Явно ще се оправят нещата Peace

# 126
Може ли да ме ориентирате за фотоапарат до 300 лева?И по-точно,ако има модели и марки,които дават дефекти,за да не ги нацеля.
Аз и доста мои познати сме доволни от Олимпус.
Моя близка си взе Сони (два пъти по-скъпо от моя), една седмица снима и сранява с моя, и в последния ден го смени за Олимпус.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 15:37 от Ирето

# 127
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече някокло пъти чувам по телевизията, че за да гласувам по местоживеене трябва само да подам заявление в общината.
има ли някакви условия? защото днес в общината ми отказаха вписването по настоящ адрес  Tired

# 128
  • София-Младост
вече някокло пъти чувам по телевизията, че за да гласувам по местоживеене трябва само да подам заявление в общината.
има ли някакви условия? защото днес в общината ми отказаха вписването по настоящ адрес  Tired
На какво основание ти отказват?
Искането се подава в общинската администрация по настоящ адрес до 12.01.2013
https://www.grao.bg/elections/InfoTerms.cshtml#AddrVoteReq

# 129
Здравейте. Моля за помощ,защото хич ме няма в тези неща. newsm17  Как да изрежа снимка,качена в лаптопа ми и да я запаметя така изрязана? Искам да изрежа един човек и да го няма на снимката..  Embarassed

# 130
Пробвай с photoscape или microsoft office picture manager  Peace

# 131
  • София
edit pictures
crop

# 132

Благодаря,но явно не правя нещо както трябва. След като изрежа,натискам сейв и излизам,но после снимката я няма изрязана. Как да я запаметя така?  newsm78

# 133
  • София
Здравейте.Посещавал ли някой от вас кабинета на стоматолога д-р Снежанка Тодорова,на бул.Шипченски проход27,какви са мненията ви? 

# 134

Благодаря,но явно не правя нещо както трябва. След като изрежа,натискам сейв и излизам,но после снимката я няма изрязана. Как да я запаметя така?  newsm78
Накрая избираш "сейв ас" слагаш и ново име и избираш в коя папка да се запаметти.
И всъщност дори и с пейнт можеш да я изрежеш

Общи условия

Активация на акаунт