?Въпроси всякакви?

• 5 549 421
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 135
  • Варна
Машите за коса марка Елеком хубави ли са?

# 136
Момичета, моля ви дайте съвет как да облекча болките в корема - високо коре около диафрагмата. Мисля, че е гастрит. Вземах спазмалгон, но не помага. В момента си варя картофи. не мога отида до аптеката, но ако не се облекчат болките ще ходя на лекар. Малко ме е страх да вземам по-силни медикаменти, защото може да съм бременна

# 137
Машите за коса марка Елеком хубави ли са?
Имам преса Елеком и съм доволна. Предполагам и машите няма да са лоши

# 138
Може ли да ме ориентирате за фотоапарат до 300 лева?И по-точно,ако има модели и марки,които дават дефекти,за да не ги нацеля.
Аз и доста мои познати сме доволни от Олимпус.
Моя близка си взе Сони (два пъти по-скъпо от моя), една седмица снима и сранява с моя, и в последния ден го смени за Олимпус.

Мерси за мнението  Simple Smile

# 139
А у нас- Родителите ми са с Олимпус, който прави ужасни снимки, а моето Сони прави супер снимки....

# 140
Момичета, моля ви дайте съвет как да облекча болките в корема - високо коре около диафрагмата. Мисля, че е гастрит. Вземах спазмалгон, но не помага. В момента си варя картофи. не мога отида до аптеката, но ако не се облекчат болките ще ходя на лекар. Малко ме е страх да вземам по-силни медикаменти, защото може да съм бременна
Ако имаш такива съмнения, знаеш, че трябва да отидеш веднага на лекар.

# 141
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Toчно преди мен едно момиче пише за болки в корема.....ВЕДНАГА НА ЛЕКАР..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
!!!!!!!!!!!!!!!!
А моят въпрос е ....Има ли ограничения в нашата Православна църква за броя на браковете, които могат да се сключват в черква? Имало е църковен брак, ама нещата са се разсъхнали....Сега отново има ''светлина в тунела''....И младоженците пак искат църковен брак....Ще има ли проблем!?

# 142
  • Стара Загора
Принципно не.
Епархийският съвет има право да разтрогне църковния брак.
Подава се молба и се чака да се събере съвета. Струваше нещо малко преди 8 години.

# 143
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече някокло пъти чувам по телевизията, че за да гласувам по местоживеене трябва само да подам заявление в общината.
има ли някакви условия? защото днес в общината ми отказаха вписването по настоящ адрес  Tired
На какво основание ти отказват?
Искането се подава в общинската администрация по настоящ адрес до 12.01.2013
https://www.grao.bg/elections/InfoTerms.cshtml#AddrVoteReq

твърдят, че на такава промяна имали право само ако адреса по местоживеене и настоящият са в различни населени места. в рамките на едно не можело да се сменя  Tired

а секцията по местоживеене ми е под носа  Confused

# 144
  • Ланкър, планините Овнерог
Може ли да ме ориентирате за фотоапарат до 300 лева?И по-точно,ако има модели и марки,които дават дефекти,за да не ги нацеля.
Аз и доста мои познати сме доволни от Олимпус.
Моя близка си взе Сони (два пъти по-скъпо от моя), една седмица снима и сранява с моя, и в последния ден го смени за Олимпус.

По принцип марките, които "се бият" за първото място при фотоапаратите са Nikon и Canon

# 145
  • Петрич
Само на мен Личните Съобщения ми излизат разтегнати ? Rolling Eyes

# 146
Как се освещава злато в черква? В смисъл какъв е реда - има ли определен ден, цени ... каквото се сетите.

# 147
Как се освещава злато в черква? В смисъл какъв е реда - има ли определен ден, цени ... каквото се сетите.
Носиш си вещта в църквата, плаща се някаква минимална такса и си я вземаш на другия ден (или когато ти кажат). Таксата не я знам, но нищо не пречи да влезеш в църквата и да попиташ. Ако е нещо важно за теб, може да си избереш празник, на който да бъде осветена вещта. Ако искаш, може да присъстваш на четенето на молитвата за освещаване.
Впрочем, какво злато? Доколкото знам само символи се освещават - икони, кръстове.

# 148
Благодаря, ще питам на място за подробности.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 10:12 от cool_witch

# 149
  • София

Отиваш в черквата, даваш златото на свещеника и казваш, ако има повод (годеж, сватба, кръщене...). Ако няма, просто го даваш. Мисля, че няма определена такса, ние дадохме, колкото бяхме преценили. Никой не ни е искал пари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт