?Въпроси всякакви?

• 5 549 705
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 150
Здравейтее   Grinning
Дали някой може да ми каже защо в този форум и в 1-2 от другите имам бутон "Отговори",но не и в останалите?Така не мога да пиша във всички теми  newsm78

# 151
Къде мога да видя програмата на канал 24 kitchen?

# 152
Къде мога да видя програмата на канал 24 kitchen?

Заповядай!

# 153
  • София
Здравейтее   Grinning
Дали някой може да ми каже защо в този форум и в 1-2 от другите имам бутон "Отговори",но не и в останалите?Така не мога да пиша във всички теми  newsm78

Защото нямаш достатъчно брой мнения (50), за да пишеш в някои теми Peace Мненията се натрупват само в определени теми.

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

# 154

Много съм благодарна!!

# 155
Здравейтее   Grinning
Дали някой може да ми каже защо в този форум и в 1-2 от другите имам бутон "Отговори",но не и в останалите?Така не мога да пиша във всички теми  newsm78

Защото нямаш достатъчно брой мнения (50), за да пишеш в някои теми Peace Мненията се натрупват само в определени теми.

Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита:

Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

Ето отговорът:

Скрит текст:

ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

В почти всички подфоруми е забранено публикуването на теми и мнения за нерегистрирани потребители, а някои от подфорумите са скрити за тях.

Поради зачестилите злоупотреби с форумите за обяви (продажба на стоки от магазини и оказиони, некоректни потребители, изкупуване и препродаване с голяма надценка и т.н.), то тези форуми вече са "скрити" както за нерегистрираните, така и за току-що регистрираните потребители, а теми в тях (във форумите за продажби) могат да се публикуват само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

Поради злоупотреби и непрекъснато публикуване на реклами за хотели, ваканционни селища и подфорум "На път, море, почивка, екскурзия" е "скрит" за новорегистрираните потребители (без нито едно отброено мнение), а в подфорума имат право да публикуват теми и мнения само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).
Експериментално от 9.07.2011 г. подфорумът ще бъде достъпен за публикуване за всички регистрирани потребители. В зависимост от количеството спам от новорегистрирани потребители, както и в зависимост от оказваното съдействие от страна на редовните потребители (информиране на модераторите при публикуване на нерегламентирани реклами и спам), подфорумът може да остане "отворен" или отново да бъде "заключен" за потребители с ранг по-малък от Ентусиаст.

Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.
От тук.

# 156
  • Пловдив
Виж къде спират тока от 7 до 11 януари 2013

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1701075

# 157
ако някой на трудов договор, но няма 6 месеца на настоящата работа му се наложи да излезе в болничен, ще му го платят ли?

# 158
ако някой на трудов договор, но няма 6 месеца на настоящата работа му се наложи да излезе в болничен, ще му го платят ли?
Да, на мен са ми плащали Peace

# 159
  • при моите деца .....
Да, на мен са ми плащали Peace
"лицето да има най-малко 6 месеца осигурителен стаж като осигурено за общо заболяване и майчинство" - това е условието, може и при няколко работодателя.... важното е да има 6 месеца, а не при последния да има 6 месеца.

# 160
# 161
А,аз да питам къде мога да намеря/в нет-а/,стара програма на телевизията   ,че от одеве се ровя,но навсякъде ми излиза от днес,нататък.....а,ме интересува как се казва един филм,който са давали снощи по BTV cinema,някъде около 22-23часа/след "Синовете на анархията" -повторението на епизода/-нещо за чудовището от Лох Нес и някакви плезиозаври....?

# 162
  • Русе
А,аз да питам къде мога да намеря/в нет-а/,стара програма на телевизията   ,че от одеве се ровя,но навсякъде ми излиза от днес,нататък.....а,ме интересува как се казва един филм,който са давали снощи по BTV cinema,някъде около 22-23часа/след "Синовете на анархията" -повторението на епизода/-нещо за чудовището от Лох Нес и някакви плезиозаври....?

http://www.dnevnik.bg/sled5/tv/index.php?channels%5B%5D=93&c … mp;kfor_name=def1

21:00Киновечер: " Мъже на честта" - Драма, Военен, САЩ, 2000 г., Режисьор: Джордж Тилман Мл., В ролите: Робърт де Ниро, Куба Гудинг Мл., Чарлийз Терон, Хал Холбрук, Майкъл Рапапорт, Пауърс Буут, Дейвид Кейт

# 163
А,аз да питам къде мога да намеря/в нет-а/,стара програма на телевизията   ,че от одеве се ровя,но навсякъде ми излиза от днес,нататък.....а,ме интересува как се казва един филм,който са давали снощи по BTV cinema,някъде около 22-23часа/след "Синовете на анархията" -повторението на епизода/-нещо за чудовището от Лох Нес и някакви плезиозаври....?

http://tv.dir.bg/tv_search.php
Тук има програмата.
21.00 Киновечер: " Мъже на честта" - Драма, Военен, САЩ, 2000 г., Режисьор: Джордж Тилман Мл., В ролите: Робърт де Ниро, Куба Гудинг Мл., Чарлийз Терон, Хал Холбрук, Майкъл Рапапорт, Пауърс Буут, Дейвид Кейт
23.30 "Синове на анархията" /п./ - сериал, с. 3, еп. 3
00.30 Късно кино: "Отвъд Лох Нес" - Фантастика, Ужаси, Мистерия, Канада, 2008 г., Режисьор: Пол Зилър, В ролите: Брайън Кроуз, Наял Матер, Дон С. Дейвис, Кери Гензел, Пол Макгилион

# 164
...а,ме интересува как се казва един филм,който са давали снощи по BTV cinema,някъде около 22-23часа/след "Синовете на анархията" -повторението на епизода/-нещо за чудовището от Лох Нес и някакви плезиозаври....?

Отвъд Лох Нес

Общи условия

Активация на акаунт