?Въпроси всякакви?

• 5 549 962
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 165
Ей,златни сте  bouquet....този,вторият трябва да е бил......ама сега ще питам ,аз защо по това време са били будни синковците...... Wink

# 166
# 167
Моля препоръчайте ми онлайн магазин, от който да си купя батерия за фотоапарат, който доставя с куриер до адрес в срок от 3-4 дена..  bouquet

# 168

Благодаря,но явно не правя нещо както трябва. След като изрежа,натискам сейв и излизам,но после снимката я няма изрязана. Как да я запаметя така?  newsm78
Накрая избираш "сейв ас" слагаш и ново име и избираш в коя папка да се запаметти.

мерси много   newsm20
И всъщност дори и с пейнт можеш да я изрежеш

# 169
Трябва ми книга на английски, като обем да е около 20-30 хартиени страници за ниво А2 или Б.

Може да е е-книга или като текст някъде из интернет.

# 170

Моля препоръчайте ми онлайн магазин, от който да си купя батерия за фотоапарат, който доставя с куриер до адрес в срок от 3-4 дена..    bouquet

# 171
  • Там, където ме обичат
Kато един обикновен юзър да попитам, някой знае ли как да си добавя снимка в подписа. Praynig

# 172
  • Германия
Ето тук е описано всичко:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 173
Предложете хубаво място за хапване в с. Чифлик, Троян. Харесахме си механа Хитър Петър в с. Бели Осъм, обаче нямаше места  Crazy

# 174
Трябва ми книга на английски, като обем да е около 20-30 хартиени страници за ниво А2 или Б.

Може да е е-книга или като текст някъде из интернет.

Навремето имаше едни адаптета, с посочено ниво и отговарят на този обем - ако ги има още, ще е в Книгомания, Оксфорд Сентър, или други големи книжарници.

# 175
  • в огледалото на живота
Kато един обикновен юзър да попитам, някой знае ли как да си добавя снимка в подписа. Praynig
Копираш линка ,слагаш го в подпис и в началото и края на линка написваш имг в скоби.
[имг]  ========[/имг]
Но на латински изписваш.

# 176
  • Там, където ме обичат
Копираш линка ,слагаш го в подпис и в началото и края на линка написваш имг в скоби.
[имг]  ========[/имг]
Но на латински изписваш.

Не виждам къде има интерактивен Подпис Embarassed

Намерих:
Лична титла
Подпис - но тук не може??Копирам какво е написано:

Подпис:
Подписите се показват в долната част на всяка публикация или лично съобщение. BBC код и усмивки могат да бъдат използвани в подписите.

Заглавие
Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 19:40 от foxysilver

# 177
Какво имаш предвид под интерактивен подпис?

# 178
  • в огледалото на живота
[имг]  ========[/имг]
Но на латински изписваш.

Не виждам къде има интерактивен Подпис Embarassed

Намерих:
Лична титла
Подпис - но тук не може??Копирам какво е написано:

Подпис:
Подписите се показват в долната част на всяка публикация или лично съобщение. BBC код и усмивки могат да бъдат използвани в подписите.

Заглавие
Ами полето до него е празно,там слагаш линка по горе описания начин,не би трябвало да има проблем.След това даваш опция най-долу промени профил за да го запазиш  и готово.

# 179
alina_si ,много благодаря!  Simple Smile Наистина незнаех,че е така!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт