?Въпроси всякакви?

• 5 550 001
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 180
  • Там, където ме обичат
Какво имаш предвид под интерактивен подпис?
Уфф, ама и аз как съм го написала.
Сори, много съм зле,  Embarassed ама поне се опитвам да се науча.
А този широк прозорец и упътването ме навеждат на мисълта, че е място за текст, а не картинка. Така ли е?

Девичица ми е отговорила,
Мерси.

# 181
Предложете хубаво място за хапване в с. Чифлик, Троян. Харесахме си механа Хитър Петър в с. Бели Осъм, обаче нямаше места  Crazy
Честно каазано само Хитър Петър харесвам там. На хотел Блакан кухнята не ми харесва, но на хотел Блян не е лоша. Стува си да отидете в Троян - механа Старата къща Simple Smile

# 182
Честно каазано само Хитър Петър харесвам там. На хотел Блакан кухнята не ми харесва, но на хотел Блян не е лоша. Стува си да отидете в Троян - механа Старата къща Simple Smile

Хапнахме вече Simple Smile Минахме през ресторанта на хотел Веника, обаче никакъв избор - 5-6 вида салати, скара и 3-4-5 вида предястия. Станахме и отидохме точно в ресторанта на хотел Блян. Хареса ми. Особено салатата с чушки и катък беше....  Crazy

# 183
Колко време най-дълго може да продължи предменструалния синдром? В нета намирам инфо за до две седмици. Shocked

# 184
Колко време най-дълго може да продължи предменструалния синдром? В нета намирам инфо за до две седмици. Shocked

При мен е толкова. Crazy От началото на овулацията до първият ден с менструация - точно две седмици. Crossing Arms

# 185
В някои теми, след последната страница, има опция "всички", която показва абсолютно всички постове, но не при всички теми е така. Защо и от какво се определя?

# 186
  • София
В някои теми, след последната страница, има опция "всички", която показва абсолютно всички постове, но не при всички теми е така. Защо и от какво се определя?
Опцията е изключена за теми над 20 страници защото са прекалено големи.

# 187
Трябва ли ми син талон, ако купя кола на моя име, за регистрацията в КАТ?

# 188
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Трябва ли ми син талон, ако купя кола на моя име, за регистрацията в КАТ?

не са ме и питали за него, когато регистрирах моята. точно преди коледа  Hug

Blush не ме питаш, но да кажа.
Скрит текст:
пише, че срока за рег в КАТ е две седмици, а за данъка 2 месеца, но в КАТ не поискаха да направят регистрация, преди да им представя документ, че е вписана в данъчното.
извинявай ако казвам нещо, което вече знаеш  Hug

# 189
Много благодаря!Всяко инфо ми е от полза.Имам договор за покупка от 2 месеца, но още не сме били при нотариус.В общината коя дата ще вземат, тази от договора или тази от нотариуса?

# 190
Здравейте, аз май не се ориентирах добре и писах в спама, но...както и да е..
Някой да има поща в мейл бг и да я отваря..?
Снощи от след полунощ до този момент не се отваря. Чат пат зарежда заглавната страница но в кутията не влиза....
Благодаря.Simple Smile

# 191

Имам резервна там. Сега се опитах да я отворя, но не успях  Peace

# 192

Имам резервна там. Сега се опитах да я отворя, но не успях  Peace

Ясно, а с мислех че е само при мен..
Благодаря:)

# 193
При мен е толкова. Crazy От началото на овулацията до първият ден с менструация - точно две седмици. Crossing Arms
Благодаря ти за отговора!   bouquet

# 194
Ох, моля ви, кажете ми някоя варненска аптека където сте видели комплекти на Биодерма Себиум на добри цени, защото едни с уж промоционални комплекти през интернет ме излъгаха и съм бясна #Cussing out  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт