?Въпроси всякакви?

• 5 550 080
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Ох, моля ви, кажете ми някоя варненска аптека където сте видели комплекти на Биодерма Себиум на добри цени, защото едни с уж промоционални комплекти през интернет ме излъгаха и съм бясна #Cussing out  bouquet

"Санита", но не тази на "Ген.Колев", а малко по-нагоре под новата кооперация на ъгъла на "Ген. Колев" и "Чаталджа".

# 196
Много благодаря!Всяко инфо ми е от полза.Имам договор за покупка от 2 месеца, но още не сме били при нотариус.В общината коя дата ще вземат, тази от договора или тази от нотариуса?

За регистриране в Общината - МДТ,  се гледа датата на нотариалната заверка.  Peace

# 197
Мерси, Ерма!

# 198
Някой да има поща в мейл бг и да я отваря..?
Имам резервна там. Сега се опитах да я отворя, но не успях  Peace

Тъкмо щях да питам, добре, че върнах малко назад. И аз не мога да я отворя от снощи, сега също не става. newsm78

# 199
  • Бургас
Дъщеря ми е висока 128 см. Какъв размер ски трябва да й взема?

# 200
  • София
Дъщеря ми е висока 128 см. Какъв размер ски трябва да й взема?

Нейната височина + 15-20 сантиметра. За деца от 2 до 6 години трябва да са малко по-високи от детето (т.е., + 5-7 см) или колкото него.

# 201
  • Бургас
-=Деси= ,   bouquet

# 202
  • София

Предполагам, че консултантите в магазина ще ви кажат най-точно, защото освен височината се взима предвид теглото на детето, дали се качва за първи път на ски, дали ще се спуска или ще ходи и много други неща  Hug

# 203
Имаше един сайт в който се отбелязва америнаксите сериали, нещо като календар за българия?Да знаете кой е? newsm78

# 204
  • Бургас

Предполагам, че консултантите в магазина ще ви кажат най-точно, защото освен височината се взима предвид теглото на детето, дали се качва за първи път на ски, дали ще се спуска или ще ходи и много други неща  Hug
Лошото е, че във Бургас нямаме специализиран магазин. Затова се чудя дали да й поръчам онлайн или май най-добре ще е в понеделник да се обадя на СЛС в София и да поръчам да ми изпратят от там, след като дам всички данни на консултантите....

# 205
Имаше един сайт в който се отбелязва америнаксите сериали, нещо като календар за българия?Да знаете кой е? newsm78
myepisodes.com предполагам, че него търсиш, надявам се да ти е от полза  Peace

# 206
Комп проблем, моля за помощ и акъл Wink

От известно време клиповете в Youtubr Vbox не ми вървят както трябва с Гугъл Хром (моят браузер, няма да го сменя Wink ), вероятно ми липсва някаква настройка, приставка или ддз какво, то това е по-лошото де, не зная какво е, така че дайте акъл какво може да сваля за да се оправи работата - вървят клиповете, но като че ли на леко забавен кадър, звукът по същия начин, с една дума за кеф от слушане и гледане дума не може да става  Tired
Какво да сваля, за да се оправи?
Да преинсталвам не искам, че имам стотици запомнени неща, а идея нямам как да ги запазя (пароли, страници и т н).

# 207
  • София
Комп проблем, моля за помощ и акъл Wink

От известно време клиповете в Youtubr Vbox не ми вървят както трябва с Гугъл Хром (моят браузер, няма да го сменя Wink ), вероятно ми липсва някаква настройка, приставка или ддз какво, то това е по-лошото де, не зная какво е, така че дайте акъл какво може да сваля за да се оправи работата - вървят клиповете, но като че ли на леко забавен кадър, звукът по същия начин, с една дума за кеф от слушане и гледане дума не може да става  Tired
Какво да сваля, за да се оправи?
Да преинсталвам не искам, че имам стотици запомнени неща, а идея нямам как да ги запазя (пароли, страници и т н).
Пробвай да преинсталираш флаш плеара, ако не стане преинсталирай самия компютър.

# 208
 Shocked Аааа вивиан такива кардинални решения като преинстал на компа - Ъпсурд  Confused

Флаш плейра да го сваля от тук:
http://get.adobe.com/flashplayer/
или дайте друго място, безплатно, разбира се, преди това ще го делна от Контрол панела, нали  newsm78

# 209
Здравейте,
копирам тук, пуснах тема в На пазар, но тук ще видят повече хора. Моля помогнете с решение.
Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696330.msg23970641#msg23970641

Благодаря ви!!!

Общи условия

Активация на акаунт