?Въпроси всякакви?

• 5 475 685
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 13 950

Търся на добра цена Samsung Galaxy S 4 mini, някакви идеи?

A ти каква цена "гониш"?  newsm78

# 13 951
Ms.Gorgeous, благодаря ти!
А това
Цитат
освидетелстван, който пряко волята му се настанява в институция.
какво означава? Да има медицинска диагноза ли?

# 13 952
  • София
А това
Цитат
Да, задължително.
Няма как здрав човек да настаниш в подобно заведение.
То и за ментално нездрав не е лесно - настойници, поемане на всякаква отвороност, строга отчетност на финансовите и имуществените дела.....трудно е Peace

Поправям се, може недоказано болен да принудиш, но трябва да е доказано, че застрашава собствения си, чужди животи или е антисоциално същество със саморазрушителни пориви и внушения.

# 13 953
Последно - би ли ме пратила да чета къде и как става?

# 13 954
  • София
Последно - би ли ме пратила да чета къде и как става?

В нета има много разисквани теми, просто трябва да споделиш случая. Дали ще има нужда от съдебно запрещение по спешност, дали ще трябва психиатрична експертиза и т.н
Дали е млад човек, дали е ментално немощен старец.....много са....

# 13 955
Засега не желая да навлизам в подробности.
Благодаря ти, Ms.Gorgeous!

# 13 956
А това
Цитат
Да, задължително.
То и за ментално нездрав не е лесно - настойници, поемане на всякаква отвороност, строга отчетност на финансовите и имуществените дела.....трудно е Peace

Поправям се, може недоказано болен да принудиш, но трябва да е доказано, че застрашава собствения си, чужди животи или е антисоциално същество със саморазрушителни пориви и внушения.
Аз се интересувам от темата. Ако роднини искат да приберат имоти и авоари на единствен наследник, използвайки освидетелстването, какво трябва да направят? Има ли кой да ги следи дали после се грижат за него? Могат ли да ограничат достъпа на други хора до този човек, веднъж ако е освидетелстван? Има ли начин да се разбере, ако е започнала процедура по освидетелстване или просто в един момент идват някакви хора и го прибират? Има ли начин за "противодействие" на тези действия и "спасяване" на човека?

# 13 957
  • София
А това
Цитат
Да, задължително.

Аз се интересувам от темата. Ако роднини искат да приберат имоти и авоари на единствен наследник, използвайки освидетелстването, какво трябва да направят? Има ли кой да ги следи дали после се грижат за него? Могат ли да ограничат достъпа на други хора до този човек, веднъж ако е освидетелстван? Има ли начин да се разбере, ако е започнала процедура по освидетелстване или просто в един момент идват някакви хора и го прибират? Има ли начин за "противодействие" на тези действия и "спасяване" на човека?

Няма ли да е по добре да си откриете отделна тема, където да развиете подробностите. Не мисля, че тук му е мястото да се водят такива дискусии.

# 13 958
В нова тема ще има повече съчувствие и осъждане, което за съжаление няма да помогне много на този, за когото питам, а на мен ми трябва конкретна информация дали и как се случва такова нещо. В тази тема въпросът ще се изкоментира и ще приключи без драми.

# 13 959
  • София
В нова тема ще има повече съчувствие и осъждане, което за съжаление няма да помогне много на този, за когото питам, а на мен ми трябва конкретна информация дали и как се случва такова нещо. В тази тема въпросът ще се изкоментира и ще приключи без драми.

Аз имам предвид, че има доста тясно специализирани моменти и прецесуални мерки, които си изискват задълбочени дискусии. И всичко ще бъде на едно място. А тук ще се разпилее, я влезе някоя, който разбира да го види, я не.

# 13 960
Е, да, в този смисъл, но пък и в цяла тема я влезе, я не влезе специалист... Видях, че е зачекнат тук въпросът, затова и писах.

# 13 961
А това
Цитат
Да, задължително.
  В зависимост от ситуацията, начини-различни.Трябва да отидеш на адвокат!

# 13 962
Цитат
Пробвай тук: https://imgflip.com/gifgenerator

Цитат
Опитай в http://gifsoup.com/ , но мисля, че иска регистрация.

Така, искам да кажа че и двата сайта са страхотни само, че на мен не ми помагат, защото всъщност клипа от който искам да направя gif-a е 24 минути и е 155МВ, предаване е .. В youtube пък клипа го няма, само vbox7.....Свалих видеото и се опитах да го кача, но ми изписа че е до 30МВ ..  Confused

# 13 963
Някой има ли идея откъде мога да си купя кутия, която може да се заключва? Не става въпрос за сейф или нещо, в което да се държат ценни неща, а просто да не може да се отваря без мое позволение. И да не е  на някаква безумна цена, вече намерих едно куфарче, но беше към 50 лева  Crossing Arms
За София става въпрос.

# 13 964
Някой има ли идея откъде мога да си купя кутия, която може да се заключва? Не става въпрос за сейф или нещо, в което да се държат ценни неща, а просто да не може да се отваря без мое позволение. И да не е  на някаква безумна цена, вече намерих едно куфарче, но беше към 50 лева  Crossing Arms
За София става въпрос.

Общо-взето по-стабилните са си на тая, че и на по-висока цена. Аз си харесах тази кутийка, но се замотах по празниците. Но, има време. А може да си пригодиш някоя, като и сложиш ключалчица или катинарче. И такава идея имах, защото се мотаят вкъщи разни дървени кутии. Peace

Общи условия

Активация на акаунт