?Въпроси всякакви?

• 5 479 001
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 14 070
  • София
 Много благодаря за отговорите  Hug! Значи пишем се всички наследници и и даваме пълномощни!То не,че има за какво, но татко има един наследствен апартамент и сметка в ДСК с 2-3 хиляди лева.

Вие няма да се пишете, а отивате в ГРАО и вадите удостоверение за наследници. Всички, които фигурират в това удостоверение, правят на майка ти по едно пълномощно, с което тя да ги представлява в управлението на имота и сметките  Peace
missence, аз допълних горе, мен ме караха аз да впиша кои са наследници и приеха и завериха написаното.

Ооо, не съм забелязала. Това е по желание. Те си имат официални пътища, по които да установят, кои са наследниците. Ти не си длъжна да им вършиш работата. Ами, ако не знаеш, не си сигурна и т.н.  Tired

Нека те да ги открият и впишат  Peace

# 14 071
  • София
  Искаха лични карти на всички, кога и къде са издадени, ЕГН-та на всички и в документа няма дописани други наследници.

# 14 072
 Искаха лични карти на всички, кога и къде са издадени, ЕГН-та на всички и в документа няма дописани други наследници.

Ами щом няма в документа, значи няма други наследници по закон.

# 14 073
  • София

Значи тези, които са в документа, са наследниците. Ако някой има претенции, нека се обърне към ГРАО. Те са длъжни да поправят грешката, ако липсва някой наследник  Peace

В официалния документ кои фигурират?

# 14 074
  • Другата България
Те си имат официални пътища, по които да установят, кои са наследниците. Ти не си длъжна да им вършиш работата. Ами, ако не знаеш, не си сигурна и т.н.  Tired

На колежка баща и имал извънбрачно дете, на което плащал издръжка и което естествено бил припознал, но те с майка и не знаеха.
Истината лъсна когато човека почина и отидоха по същия начин в общината за удостоверение за наслидници. Мислеха, че са двама, ама се оказаха трима, та най-добре в общината се знае кой на кого какъв е. Peace

# 14 075
  • София
Те си имат официални пътища, по които да установят, кои са наследниците. Ти не си длъжна да им вършиш работата. Ами, ако не знаеш, не си сигурна и т.н.  Tired

На колежка баща и имал извънбрачно дете, на което плащал издръжка и което естествено бил припознал, но те с майка и не знаеха.
Истината лъсна когато човека почина и отидоха по същия начин в общината за удостоверение за наслидници. Мислеха, че са двама, ама се оказаха трима, та най-добре в общината се знае кой на кого какъв е. Peace

Абсолютно  Peace Не, че не може да стане грешка, но принципно това е най-сигурният начин  Peace

# 14 076
  • Велико Търново
Здравейте! Искам да изтрия всичките си контакти от сим картата си, но ми иска код за защита. Някой да има представа какъв може да е?

# 14 077
  • Пловдив
Здравейте! Искам да изтрия всичките си контакти от сим картата си, но ми иска код за защита. Някой да има представа какъв може да е?
Би трябвало да е пин-кодът.

# 14 078
  • Велико Търново

не е newsm78

# 14 079

не е newsm78

Обади се на оператора и питай.

# 14 080

не е newsm78
Пробвай с 4-6 нули, 12345, 123456.
Код за защита е код на телефона, а не на СИМ-картата, затова ПИН-ът не става.

# 14 081
  • Пловдив
Ако е самсунг /сега се сетих едно време дамското бижу ми искаше такъв код/
беше 6 или 8 нули

# 14 082
  • София

Значи тези, които са в документа, са наследниците. Ако някой има претенции, нека се обърне към ГРАО. Те са длъжни да поправят грешката, ако липсва някой наследник  Peace

Аз и децата ни!

# 14 083

не е newsm78
Пробвай с 4-6 нули, 12345, 123456.
Код за защита е код на телефона, а не на СИМ-картата, затова ПИН-ът не става.

Всеки телефон е индивидуален. Виж в интернет какво пише за конкретният модел

# 14 084
  • София

Аз и децата ни!

Значи това сте наследниците + майка ти (нали така?) Peace

Общи условия

Активация на акаунт