?Въпроси всякакви?

• 5 552 067
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 14 625
хора, как мога да си сменя подписа/лентичката? Отидох на лентички а там само има създаване на нова лентичка Sad

# 14 626
  • София
хора, как мога да си сменя подписа/лентичката? Отидох на лентички а там само има създаване на нова лентичка Sad

Подписа се сменя от профила. Горе в дясно на екрана където ти излиза името - Профил - Промени профила - Профил - Подпис

# 14 627
Има ли тема "покажете си хола" или нещо подобно. Търсих в Нашият дом, но не открих.
Последната тема 6, заповядай:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566481.0

# 14 628
  • Варна
Има ли тема "покажете си хола" или нещо подобно. Търсих в Нашият дом, но не открих.
Последната тема 6, заповядай:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566481.0

Тенкс!Нищо чудно, че не я открих - последно е писано окт. 2011

# 14 629
благодаря  много!

# 14 630
искам да ви попитам-човек,който разбира от компютри, може ли да открие пощенска кутия например ,която имам и за която не подозира,че имам.т.е не ми знае потребителското име,защото пароли предполагам,че могат да се разбият...хронологията е изтривана и влизам от хром инкогнито.има ли място на компютъра,където се пази всичко и специалист може да разбере,къде съм влизала?интересува ме най-вече за пощата,където имам информация и могат ли да се възстановят изтрити съобщения?дано ми разбрахте въпроса  Hug

# 14 631
# 14 632
искам да ви попитам-човек,който разбира от компютри, може ли да открие пощенска кутия например ,която имам и за която не подозира,че имам.т.е не ми знае потребителското име,защото пароли предполагам,че могат да се разбият...хронологията е изтривана и влизам от хром инкогнито.има ли място на компютъра,където се пази всичко и специалист може да разбере,къде съм влизала?интересува ме най-вече за пощата,където имам информация и могат ли да се възстановят изтрити съобщения?дано ми разбрахте въпроса  Hug
Ако си влизала САМО от инкогнито варианта на който и да е браузър, няма откъде да го види. Трябва изключително ровене.

# 14 633
Благодаря ви.там е работата,че не съм сигурна дали е било само инкогнито...

# 14 634
Моля за мнение - имате ли информация и впечатления от Павлина Бележарска - преподавател по математика в"Образователни технологии", гр.София, за подготовка на кандидат-гимназисти?

# 14 635
Някой правил ли е на микровълнова?
Скрит текст:
Освен, че трябва да се продупчат, колко време горе долу им трябва? Някъде чета 1 минута, някъде 5...

# 14 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой правил ли е на микровълнова?
Скрит текст:
Освен, че трябва да се продупчат, колко време горе долу им трябва? Някъде чета 1 минута, някъде 5...

пробвай на една минута  Hug
точно такива яйца не съм правила, но ми се струва, че за 5 минути ще сготвиш и вътрешната стена на микровълновата  Crazy

# 14 637
  • Sofia
зависи  каква е температурата

# 14 638
  • София

Проветри в history на browser-a. Там ще видиш къде си влизала  Peace

# 14 639
  • ...на безопасно

какъв е този инкогнито вариант и откъде се включва  Embarassed

ааа...намерих го на ИЕ

Общи условия

Активация на акаунт