?Въпроси всякакви?

• 5 483 345
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 15 720
Има ли сайт, в който мога да видя примерно колко е разстояние от един до друг град? Трябва ми, за да изчисля кое ще ми е по-близо Банско или Велинград.

# 15 721
# 15 722
  • София
Влез тук http://www.bgmaps.com/ и избери маршрут от точка А до точка В.

# 15 723
Благодарско. Ще пробвам

# 15 724
  • София
ExquisiteS , или Пътна карта

# 15 725
Дали може от видеокамера, която е с касетка, записът да се прехвърли на компютъра? Чрез кабел или не знам какво, да знам има ли смисъл да търся кабел?

# 15 726
  • Луната ни пази
Дали може от видеокамера, която е с касетка, записът да се прехвърли на компютъра? Чрез кабел или не знам какво, да знам има ли смисъл да търся кабел?
Във фото студио ще ти прехвърлят записа на дигитален носител. Но ако модела на камерата подържа прехвърляне на комп, не виждам проблем, ако имаш кабел, да ти прехвърли записа на компа.

# 15 727
Какво  е наказанието за продажби на реплики? Виждам, че има много онлайн магазини във фейсбук, които продават реплики на дрехи, чанти и обувки, аз искам да продавам козметика без да лъжа никого...  newsm78

# 15 728
  • София
Проблем с въвеждането:
Бутонът Alt не функционира правилно. Опитах се да въведа някои клавишни комбинации за символи (Alt+xxx), но в Word натискането на този бутон ми посочва букви, които съответстват на менютата - например Alt+Ь, М или Ъ ме праща в Изглед, Оформление или нещо от този сорт (произволно посочвам, не че точно тези комбинации точно там ме пращат).
Как да го коригирам?

Задържаш ALT и въвеждаш цифрите за символа. Ако пак не стане варианти 2: въвежда символите в Notepad и го копирай в Word или (според мен по-лесното) в Word използвай меню Insert -> Symbol

# 15 729
Може ли да ми кажете линка за темата за размяна на козметика за лице ?  Hug

# 15 730
  • София
Пак въпросче за детска песен за баба Меца, която си загубила очилата?  newsm78

"Ах, каква беда........" В песента има жаба, катерица и калинка  Rolling Eyes

# 15 731
Разтварям Аугментин за детето и нещо се оплетох, а личната не вдига, а трябва да го дам след малко. Трябва да стане до чертата отбелязана на етикета, нали? Пише сепете 2/3 от водата, разклатете и сипете до чертата. Да, ама не пише колко е водата  Sad  Embarassed

# 15 732
  • София
Разтварям Аугментин за детето и нещо се оплетох, а личната не вдига, а трябва да го дам след малко. Трябва да стане до чертата отбелязана на етикета, нали? Пише сепете 2/3 от водата, разклатете и сипете до чертата. Да, ама не пише колко е водата  Sad  Embarassed
Имат предвид 2/3 от необходимата вода. Не си спомням дали пишеше колко мл ти трябват, но сипваш част от преварената вода (например докато стигне до чертата), разклащаш. Оставяш да се утаи, (става малко под чертата) след това доливаш пак до чертата и пак разклащаш. Оставяш го така около 5-10 мин и прибираш в хладилник.
Дано ме разбра   bouquet

Ето тук има указанията:
http://apteka.framar.bg/01001187/%D0%B0%D1%83%D0%B3%D0%BC%D0%B5% … 100-%D0%BC%D0%BB-

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА
...
2. За получаването на 100 ml суспенсия към праха трябва да се добавят 92 ml вода, т. е. да се добави вода до линията, отбелязана на етикета на бутилката.

# 15 733
Да, и готов е до чертата нали?

# 15 734
  • София
Да, и готов е до чертата нали?
Да, след първото разклащане добавяш докато стигне чертата и тогава е готов.

Общи условия

Активация на акаунт