?Въпроси всякакви?

• 5 478 133
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 810
  • София
Здравейте! Моля за мнение, относно кандидатстване след 7 клас в София. Момчето не се учи и няма интерес към нищо. Успеха му е среден. От майката разбрах, че има срочна оценка слаб 2 по БЕЛ. Къде да го насочи да кандидатства след 7 клас, като той казвал, че не знае и искал да си остава в същото квартално училище?
Налага ли се да кандидатства? Защо да не си остане в кварталното училище?

# 15 811
  • София
Здравейте! Моля за мнение, относно кандидатстване след 7 клас в София. Момчето не се учи и няма интерес към нищо. Успеха му е среден. От майката разбрах, че има срочна оценка слаб 2 по БЕЛ. Къде да го насочи да кандидатства след 7 клас, като той казвал, че не знае и искал да си остава в същото квартално училище?
А защо да не си остане в същото у-ще?
За кой район става на въпрос?

# 15 812
Понякога се налага да кандидатстваш, за да останеш в кварталното училище.

# 15 813
Аз също я съветвам това. Той не иска да учи, не иска допълнителни уроци, а тя се тормози.
Тя е много образована жена и не може да се примири с това и се срамува да си го признае пред хората.

# 15 814
Става въпрос за София, района е Младост. Ние живяхме там и дъщеря ми беше във това въпросно училище - 128 СОУ.

# 15 815
  • София
Понякога се налага да кандидатстваш, за да останеш в кварталното училище.

Доколкото разбирам, случаят не е такъв  Peace

# 15 816
  • sf
Как да огранича достъпа само до един контретен канал на телевизора, Samsung e. В книжката нещо не пише, а от менюто уж намирам мястото Защита, а нищо не става  Thinking

# 15 817
Здравейте,искам да ви помоля за идея за подарък,моята приятелка се дипломира и искам да и взема нещо от сорта на книга или помагало свързано с това,което завършва...завършва българска фиология,иска да практикува точно това учителка и се чудя какво да и взема за да и влезе в употреба,моля за идеи,благодаря!

# 15 818
  • Майничка
Вземи й ваучер от книжарница да си избере.

# 15 819
Зависи колко приложения си включила. Интернет - постоянно отваряне на страници + един филм - да, 4 часа.
моята държи 2,30 часа, постоянно е отворен инет, не пускам филми музика или друго. а е на 2 месеца.
Много зависи от капацитета на батерията Simple Smile Никак не са всички еднакви Simple Smile

# 15 820
  • UK
Зависи и от яркостта на монитора и от един куп други неща. Изобщо не може да се каже кое е "нормално".

# 15 821
Извинявам се за глупавият въпрос,но ако прегледам профилът на някой в Атол.бг,но аз нямам регистрация там (намерила съм го по име в гугъл) как се отчита посещението?

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 06:13 от Aquarella

# 15 822
ако се притесняваш, че може да покаже, че го гледаш, това е невъзможно предвид факта, че нямаш регистрация в сайта.

# 15 823
ако се притесняваш, че може да покаже, че го гледаш, това е невъзможно предвид факта, че нямаш регистрация в сайта.

Благодаря Simple Smile

# 15 824
  • край голямата локва
Как да огранича достъпа само до един контретен канал на телевизора, Samsung e. В книжката нещо не пише, а от менюто уж намирам мястото Защита, а нищо не става  Thinking

Аз ограничавам канали от цифровия декодер. Взех кода от доставчика си. Не знам дали е валидно при всички.

Общи условия

Активация на акаунт