?Въпроси всякакви?

• 5 478 574
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 795
Да питам частна детска кухня в района на Люлин 1.

# 15 796
Не знам да има опция да се изтриват разговорите само с конкретен абонат, това чисти всичко.
Има възможност да възобновиш историята им, едва ли ти е нужно обаче.

Това сериозно ли?
 Сега видях, че и foxysilver пита. А уж замитам яко... Confused

И аз при любопитните. Crazy

Дами, аз преди време питах точно за това, ама не успях да се справя.
Хронологията би трябвало да се пази в С:, папката на Скайп.
Друг вариант е другия абонат да ви прати хронологията, ако я пази обаче.

Четох и тук, може да ви е от полза: http://www.androidbg.com/forum/topic40462-vzstanovyavane-na-khro … iya-ot-skaip.html

Някой ако намери решение, ще съм благодарна да сподели. Моят Уин не е преинсталиран, та имам надежди, че хронологията се пази, ама не знам как да стигна до нея или по-скоро не смея, че да не оплескам нещо Embarassed.

# 15 797
Моля някой, който се занимава с предпечат и има 15 минути да ми отдели, да ми пише на лични!
Благодаря! Simple Smile

# 15 798
  • София
Да питам частна детска кухня в района на Люлин 1.
Всичките частни детски кухни доставят в цяла София.

# 15 799
Деси, няма проблем, аз питах от любопитство. Засега не ми се налага да трия нищо  Peace

# 15 800
  • софия
Не знам да има опция да се изтриват разговорите само с конкретен абонат, това чисти всичко.
Има възможност да възобновиш историята им, едва ли ти е нужно обаче.

Това сериозно ли?
 Сега видях, че и foxysilver пита. А уж замитам яко... Confused

И аз при любопитните. Crazy

Дами, аз преди време питах точно за това, ама не успях да се справя.
Хронологията би трябвало да се пази в С:, папката на Скайп.
Друг вариант е другия абонат да ви прати хронологията, ако я пази обаче.

Четох и тук, може да ви е от полза: http://www.androidbg.com/forum/topic40462-vzstanovyavane-na-khro … iya-ot-skaip.html

Някой ако намери решение, ще съм благодарна да сподели. Моят Уин не е преинсталиран, та имам надежди, че хронологията се пази, ама не знам как да стигна до нея или по-скоро не смея, че да не оплескам нещо Embarassed.

Не е трудно. Ето:
Скрит текст:
(за 7) C:\Users\Потребителя\AppData\Roaming\Skype
Или в адресната лента на моя компютър просто като напишете %appdata%

Скрит текст:
1. Влизате тук:
C:\Documents and Settings\името-на-юзъра\Application Data\Skype
2. Избирате account-а, чиято хронология искате да прочетете. Всеки account има папка, която отговаря на неговото име. Влизате във въпросната папка и копирате всичко, което е вътре.
3. Правите си някакъв account (няма абсолютно никакво значение име;парола;местоположение;и тн.). Директно ще ви логне във въпросния acccount, след което се ънлогвате, за да може да се създаде папка на въпросния account в Application Data с нужните файлове.
4. Paste-вате файловете от папката на account-а, чиято хронология искате да прочетеш, в папката на новия account.
5. Логвате се с account-а, който сте си направили, и ще видите в "History" всичките чатове с хронологията към тях, в които въпросния account е участвал, а в contacts всичките конкакти, които има въпросния абонат.
Като цяло въпросния метод е удобен, ако желаете да научите нещо интересно относно чатовете на някой човек и имате възможност да се доберете до неговото PC и имате във вас Flash памет.
Тествано и работи на 100%  

Скрит текст:
А това е програма, но трябва да я инсталираш.

Много полезна информация ми даде. точно това търсех тези дни Hug

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 13:27 от zvanche

# 15 801
Хубаво, ама моите файлове са DAT, те с какво се четат, че Уин-ът си търси програма Embarassed.

Звънче, страшна си, а аз ужасно смотана и не мога да се оправя...
Да дърпам и инсталирам, видях, че си се редактирала.

# 15 802
  • София
Как мога да извадя на лист един ''текст'' от компютър? Става въпрос за Microsoft Word или Microsof PowerPoint, там ако направя един документ, как мога да го изкарам на лист, и да бъде цветен, а нямам принтер или нещо такова? newsm78
Може ли, например като направя документа, да го изтегля на флашка, диск или карта памет и да ми го извадят във фото?

# 15 803
Може, разбира се, само виж цените. За цветно принтиране не бяха никак малки.

# 15 804
Може и в компютърна зала. Ама попитай дали имат цветен принтер, че някой имат само черно-бял.

# 15 805
Как мога да извадя на лист един ''текст'' от компютър? Става въпрос за Microsoft Word или Microsof PowerPoint, там ако направя един документ, как мога да го изкарам на лист, и да бъде цветен, а нямам принтер или нещо такова? newsm78
Може ли, например като направя документа, да го изтегля на флашка, диск или карта памет и да ми го извадят във фото?
във всяко фото при това

# 15 806
  • София
Такива услуги се извършват във всеки копирен център, където имат цветен принтер.

# 15 807
Здравейте! Моля за мнение, относно кандидатстване след 7 клас в София. Момчето не се учи и няма интерес към нищо. Успеха му е среден. От майката разбрах, че има срочна оценка слаб 2 по БЕЛ. Къде да го насочи да кандидатства след 7 клас, като той казвал, че не знае и искал да си остава в същото квартално училище?

# 15 808
И аз да питам за skype, ако някой знае...
Има ли опция за забрана да ме включват в общи чатове ? Претърсих целия скайп и нищо не откривам :/ ... Има ли надежда за мен...  Praynig Tired

# 15 809
Здравейте! Моля за мнение, относно кандидатстване след 7 клас в София. Момчето не се учи и няма интерес към нищо. Успеха му е среден. От майката разбрах, че има срочна оценка слаб 2 по БЕЛ. Къде да го насочи да кандидатства след 7 клас, като той казвал, че не знае и искал да си остава в същото квартално училище?

Ами зависи какви ще са оценките му от изпитите...Ако изкара 2ка на единия или  другия и да иска не може да кандидатства... май Confused

Общи условия

Активация на акаунт