?Въпроси всякакви?

• 5 554 459
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 200
  • Варна
Пътувала съм с нощен влак с дъщеря си - спален вагон от Варна до София. Взех си първа класа (разликата е малка в цената, но пък ще пътувате сами) и си спахме 8 часа абсолютно спокойно, купето се заключва, шафнера ни събуди 15-ина минути преди крайната гара, имаше си мивчица да измием даже зъби сутринта.
Отделно баща ми пътува с две девойки (моята и съседската - на 5-6г и двете), с влак през деня. Девойките бяха на върха на щастието като слязоха от влака - много се забавлявали в купето. За околните пътници обаче едва ли е било купон Embarassed Но като цяло проблеми с пътуването с влак не сме имали Simple Smile

# 19 201
  • в огледалото на живота
Колко струва билет за влак ,еднопосочен за дете на 7г. ?
Имаше нещо като карта за намаление,която се вади на  един от родителите,става бързо и е необходимо само снимка.
Валидна е за година.
Разпитй на гишето за билети .

# 19 202
  • Burgas, Bulgaria
Да благодаря Ви ,момичета , аз ще отида тук в Бургас ,че на гарата в Сф е лудница ,та ще разпитам ,пиша тук ,че живея извън града и да се информирам от рано .

# 19 203
  • sf
Ау, вярно, мъжът ми има такава карта. Важи за него и двете деца, 50% намаление. А ако и аз пътувам с тях, и за мен ще има намаление. Вади се срещу лична карта и актове за раждане на децата, за снимки не съм сигурна, и май левче такса. На сайта има инфо.

# 19 204
  • в огледалото на живота
Ау, вярно, мъжът ми има такава карта. Важи за него и двете деца, 50% намаление. А ако и аз пътувам с тях, и за мен ще има намаление. Вади се срещу лична карта и актове за раждане на децата, за снимки не съм сигурна, и май левче такса. На сайта има инфо.
Снимка искат само на притежателя на картата  Peace
Левче е услугата и имаш ламинирана карта за намаление при пътуване  с БДЖ.

# 19 205
  • sf
Интересното е обаче, че ако пътува само с едното дете, намалението не важи  Joy

# 19 206
Някой може ли да удари едно рамо. Искам мелодията от това 3Д шоу като рингтон за телефон. Не знам как се казва и не знам къде да я търся...а съм чувала да звънят телефони така.
http://www.youtube.com/watch?v=igFBI6GCx_I

# 19 207
  • Пловдив
Всеки път като започна да мия прозорци се сещам за момчетата, които чистят витрини - техните чистачки обират съвършено, а чистачките по магазините за домашни потреби оставят диря  Crossing Arms Какви са техните чистачки и откъде ги купуват  newsm78

# 19 208
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Всеки път като започна да мия прозорци се сещам за момчетата, които чистят витрини - техните чистачки обират съвършено, а чистачките по магазините за домашни потреби оставят диря  Crossing Arms Какви са техните чистачки и откъде ги купуват  newsm78

Преди 2 години помолих в една бензиностанция да им "гепя" тяхната Simple Smile Дадоха ми една момчетата и се "родих" - перфектно мият прозорците Simple Smile

# 19 209
  • София, България
Някой може ли да удари едно рамо. Искам мелодията от това 3Д шоу като рингтон за телефон. Не знам как се казва и не знам къде да я търся...а съм чувала да звънят телефони така.
http://www.youtube.com/watch?v=igFBI6GCx_I

Свали я просто от youtube ето с този сайт: http://www.youtubemp3.bg/

# 19 210
За втори път влизам в спорове с онлайн магазин, защото не желаят да ми дадат реални размери в сантиметри за съответна дреха. Разбирам, че не е удобно да мерят на всеки, пожелал това, но как да поръчам тогава? ooooh! Не ми се занимава да поръчам, после пък да връщам, защото не е уцелен точният номер. Права ли съм да се сърдя? Rolling Eyes В края на краищата едва ли са затрупани чак толкова с работа, та да ми откажат. Щом имат време да седят на компютъра и да ми отвръщат.... Whistling

# 19 211
За втори път влизам в спорове с онлайн магазин, защото не желаят да ми дадат реални размери в сантиметри за съответна дреха. ................

И аз често тормозя с такива молби - да ми мерят стелката на обувка, ширината на прасеца при ботуш, за някакво яке преди исках гръдна обиколка, че нещо по дадените размери не можах да се ориентирам. Досега не са ми отказвали, даже ми звънят на телефона да ми кажат какво са премерили и да потвърдя поръчката. Та, може би не си попаднала на точни хора, знам ли........И май имаш право да се сърдиш, не че ще ти помогне, де! Laughing

# 19 212
Да, Лабрекс, и на мен ми мерят, поръчвам, оставам доволна накрая. Но ето че за втори път изпадам в ситуация да се разправям. Много ми е неприятно. Освен това доводите им са абсолютно неадекватни - първият път - не можели да изнасят фирмена информация! Shocked, а сега - защото оставали недоволни клиентите! Shocked Е като поръчам и не стане, доволна ли ще бъда? Уф.

# 19 213
  • Пловдив

Преди 2 години помолих в една бензиностанция да им "гепя" тяхната Simple Smile Дадоха ми една момчетата и се "родих" - перфектно мият прозорците Simple Smile

Ще обирам бензиностанция - видяло се е  Mr. Green
Следващия път като видя някой да чисти с такова чудо, направо ще се опитам да му го купя. Реших  Crossing Arms

# 19 214
  • В един копнеж!
Всеки път като започна да мия прозорци се сещам за момчетата, които чистят витрини - техните чистачки обират съвършено, а чистачките по магазините за домашни потреби оставят диря  Crossing Arms Какви са техните чистачки и откъде ги купуват  newsm78

Ще обирам бензиностанция - видяло се е  Mr. Green
Следващия път като видя някой да чисти с такова чудо, направо ще се опитам да му го купя. Реших  Crossing Arms

В Кауфланд,  дето е щанда за автомобилни пренадлежности, там измежду  джунджуриите има един вид чистачки за автостъкла. Представляват комбинация от жълто и черно, като дунапренчето дето чисти е обвито в една черна мрежа.  #Crazy Много съм доволна. На мен вечният проблем ми беше в свалянето на водата от стъклото. Тая чистачка обира идеално. Първоначално се дърпах щото идеята дойде от мъжа ми, след като ме видя, че съм се "обесила"  на перваза на прозореца. Сега е с това нещо от Кауфланд, стъпила здраво на земята, пея и чистя без да правя шпагати Crazy

Общи условия

Активация на акаунт