?Въпроси всякакви?

• 5 554 608
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 185
Дини има и във "Фантастико", продават се на резан, но цена ... не обърнах внимание.

# 19 186
И в Билла има, за цената ще излъжа, но ми се върти нещо около 2 лв  Peace

П.С. Беше половин диня.

# 19 187
1,50 лв във Фантастико

# 19 188
Благодаря  на всички.Тук имаме Била ,Кауфланд, Пени и Лидл,СВА/последните два са ми в близост и нямаше  май или не съм забелязала/.
 Дъщеря ми е решила да прави за рождеинят си ден торта от диня - динята за основа и асорти от плодове на парчета в нея.

# 19 189
Искам да попитам как да прикрепя дантела към дреха без шиене? Имаше едно време едни прахчета за подлепване- наръсваш между двата плата, приглаждаш с ютия и 2те части се свързват "безшевно" така да се каже. Дали ще стане така и къде бих могла да открия въпросното прахче?
Продава се двойно подлепваща лента по кинкалериите, точно с такава цел (или за подгъв без шев).
Атти, тази лента дебела ли, има ли цвят и няма ли да се вижда под дантелата? За плат си го представих, но за дантела не знам  Thinking
Пак по кинкалериите има текстилно лепило. Не съм ползвала и мнение не мога да дам.

# 19 190
  • София
Здравейте, дами!
Съжалявам ако това не е правилното място на което пиша за мнение, но просто няма или поне не намерих подходяща тема, затова се обръщам към вас или по - скоро към тези които са ползвали един от двата продукта за мнение.
Дилемата ми е следната, боря се с едни 15кг. които бих искала да сваля в рамките на 4 месеца. Колебая се между Палмов и Кленов сироп, прочетох всички теми за тези два сиропа във формула, съответно всеки си хвали неговият Simple Smile И другият ми въпрос е Кленовият сироп от Аптеките ли е хубаво да се купува, защото съм виждала на много места ?
ИвеТ,кленовия сироп се купува от био-магазините.Аз ти препоръчвам 90-дневната диета.Имай на впредвид,че по-пълните дами свалят по-бързо и по много килограми,докато при по-слабите е по-трудна работата със свалянето!От опит ти го казвам! Peace
Имам познат,който за 3 месеца свали 15 кг.От Нова година до Март месец.Просто спря месото.Стана вегетарианец...

# 19 191
За кръщаване на бебе в църква, кръстникът трябва ли да чете нещо от библията... ?

Аз съм кръщавала в Пловдив, в св.Марина и съм чела. Когато кръщаваха нашето дете ,в Бургас -кръстникът повтаряше след попа.

Да - или чете или повтаря след попа.

пак да си побутна въпроса : Тази справка, която са ми издали от ЦКР, същото ли е,к оето виждат и банките?
[/quote   
В банките виждат цифрите, дали кредита е редовен, сумите в просрочие , но не и в коя финансова институция/ банка   са кредитите

# 19 192
Благодаря  на всички.Тук имаме Била ,Кауфланд, Пени и Лидл,СВА/последните два са ми в близост и нямаше  май или не съм забелязала/.
 Дъщеря ми е решила да прави за рождеинят си ден торта от диня - динята за основа и асорти от плодове на парчета в нея.
Имай предвид, че вкусът е  Sick

# 19 193
  • Burgas, Bulgaria
Колко струва билет за влак ,еднопосочен за дете на 7г. ?

# 19 194

Зависи закъде пътува предполагам. Crazy

# 19 195
  • Burgas, Bulgaria

Mr. Green в еуфория съм , от София до Бургас трябва да се приберем ,аз ,сина ми на 7г, и малката на 1г.10м. ... ще е забавно  Blush, за нея знам ,че е безплатно ,за него ми е чудно ,колко ще е билета , за да сметна голяма ли е разликата ,ако мъжа ми дойде да ни вземе с колата .

# 19 196

Mr. Green в еуфория съм , от София до Бургас трябва да се приберем ,аз ,сина ми на 7г, и малката на 1г.10м. ... ще е забавно  Blush, за нея знам ,че е безплатно ,за него ми е чудно ,колко ще е билета , за да сметна голяма ли е разликата ,ако мъжа ми дойде да ни вземе с колата .
http://razpisanie.bdz.bg/

Избери си влак -  и за всеки влак са дадени цените, вкл. за деца от 7 до 10 години.
Цените са различни за различните влакове.

Аз това с влак не бих си го причинила  Stop - имам комбинацията вкъщи и даже не искам да си го представя  Crazy

# 19 197
  • sf
Много сте глезени, какво му е на пътуването с влак?
Купувате със запазено място или пък нощен.

# 19 198
  • Burgas, Bulgaria
Аз  с малката съм пътувала с количката ,преди 4-5месеца ,отиване и връщане . Беше доста добре пътуването ,аз се притеснявах за нея ,но тя добре се представи . Сега с брат и ,може и по-лесно да ми е ,защото той е много послушен и ще се занимават . Тя е с памперс и е лесна ...
Ами като ме е страх да карам и нямам книжка ,ще съм така , нощния влак и аз го заглеждам ,но малко се притеснявам ,да си призная  Tired.

# 19 199
  • sf
И мен сама би ме притеснило, но мисля,че купетата се заключват, има си служител,/ех, не помня точната дума/, който наглежда. Поне през нощта децата ще спят, но пък ако са кротки, пробвай и през деня.

Общи условия

Активация на акаунт