?Въпроси всякакви?

• 5 554 363
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 830
  • София-Младост
Мелекк ще поискат вероятно подпис и фамилия, но това не трябва да я притеснява Simple Smile

# 19 831
  • София, България
Не съм спец, но там аз си поставям кои сайтове да ми седят. Отварям съответният сайт и с мишката позиционирам на земното кълбо преди www.bg-mamma , дърпам и го свалям долу в показаната от теб лента. Най-посещаваните излизат в първото, където си пише най-посещавани, останалите си ги избираш и слагаш... поне при мен е така.

Дам, точно така го правя и аз.  Peace Там си ми седят като бързи връзки, точно защото в началната страница докато ми се появят всички сайтове, които аз искам.... много трудно да ги наглася. Ако някой знае начин как собственоръчно да си добавяме в началната страница с прозорци, нека сподели. Но аз мисля, че няма начин, освен да дебнеш и да го заковеш с кабърчето, какво каза ai_vi Wink

# 19 832
  • UK
Мерси много. По принцип няма да ми даде същия линк, след като вече съм го изтрила, но ще пробвам да затворя всички и да видя какво ще ми се появи след като вляза тук няколко пъти.

# 19 833
  • Пловдив
може ли линк към темата за разтълкуване на сънищата  Grinning

# 19 834
може ли линк към темата за разтълкуване на сънищата  Grinning

заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779852.msg28101814#msg28101814

# 19 835
Здравейте, може ли да ми кажете дали http://olx.bg/stiym-mop-h-5-originalna-parochistachka--5-ureda-v-edin-i42029065 това чудо би свършило работа за почистване на прозорци? Или съответно ако може да ми препоръчате друг уред до към 100лв максимум. Скоро смятам да се захвана с голямото почистване и определено ще ми е от полза. Благодаря предварително.

# 19 836
Този уред е много препоръчван от съфорумки, имало го и в Баумакс за около 100 - 110лв.

# 19 837
  • ту тук, ту там
Момичета (и Бонго), на десктопа на майка ми всички иконки изглеждали като маркирани. От какво може да е и как може да се оправи?  newsm78

Пипнала е някакви настройки в менюто. С Уиндоус ХП е нали? Виж този линк http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows-xp/help/setup/personalize-windows-xp

Мерси, ще го погледна!  Peace

# 19 838
Ако лекар сгреши нещо по книжките, болничен или рецепта като отидеш за поправка пак ли се дължат 3 лв.?

# 19 839
  • София
Ако лекар сгреши нещо по книжките, болничен или рецепта като отидеш за поправка пак ли се дължат 3 лв.?
Не,нищо не дължиш за поправката,конкретно за болничния.На мен ми бяха сбъркали името и ходих втори път,ама аз и за първия нищо не платих,лежах с детето в болница...

# 19 840
Да, ама тук има и дете. А и аз болничния просто го дадох като вариант, иначе ме интересува по-точно рецептите към рецептурните книжки на възрастен Simple Smile

# 19 841
какво като има дете ?  да не би на него да му издават болничния лист ?
след като са направили грешка те са хората , които могат да я поправят. за целта си поискай таксата която си я платила първоначално. направи и една жалба в болничното заведение.  и без това са им хвърлили окото на доста от тях.  Laughing

# 19 842
Ами болничния е свързан с детето все пак, а нали за деца не се плаща, та по тая логика...
Таксата няма да си я искам, по-скоро няма пак да платя, но ще видим де, какво ще стане  Peace

# 19 843
той и болничния за възрастен не се плаща. аз поне до сега никога не съм го плащал. виж престоя в болницата - да. а ако боледувам у дома  няма на кой да платя  Laughing

# 19 844
Аз като ходя за бележката за ваксините - пак са за детето, ама аз плащам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт