?Въпроси всякакви?

• 5 555 360
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 845
  • Уистерия Лейн
Знаете ли дали при пълна кръвна картина може да се установи всяко едно заболяване?? Кой може да назначи пълна кръвна картина и при какви условия? Мога ли да изискам без конкретна причина?

# 19 846
не съм си правил такава , но не виждам какъв е проблема. newsm78 стига да искаш да си платиш.  тях не ги интересуват резултатите все пак. $$$$$$ - това е истината  Laughing

# 19 847
  • София
Знаете ли дали при пълна кръвна картина може да се установи всяко едно заболяване?? Кой може да назначи пълна кръвна картина и при какви условия? Мога ли да изискам без конкретна причина?
Да, няма проблем във всяка лаборатория ще я направят с/у заплащане.

# 19 848
  • В един копнеж!

Отиваш в лаборатория и искаш пълни кръвни изследвания. С тях при лекаря да ги разчете, което не означава, че веднага ще ти посочи "болна си от туй, онуй и т.н". При под и над референтните граници вече можеш да се стреснеш...

# 19 849
С една дума - няма нужда от стрес.
Понякога е важно да днаеш по-малко.

# 19 850
  • София
Аз като ходя за бележката за ваксините - пак са за детето, ама аз плащам  Rolling Eyes

Сериозно  Shocked

Децата са освободени от такса. Кажи на лекарката да не се прави, че не знае.  Wink

# 19 851
  • София
Мами, идея за софтуеър за обработване на видео и качване в тубата?  Rolling Eyes newsm78 Благодаря

# 19 852
Имам проблем с Mozilla - отбелязва Google и Facebook като несигурни връзки и въпреки, че искам да продължа, или не ме допуска, или съдържанието е ограничено. Какво да правя?

# 19 853
  • София
Имам проблем с Mozilla - отбелязва Google и Facebook като несигурни връзки и въпреки, че искам да продължа, или не ме допуска, или съдържанието е ограничено. Какво да правя?

Chrome е по-добър избор

# 19 854
  • Уистерия Лейн
Мами, идея за софтуеър за обработване на видео и качване в тубата?  Rolling Eyes newsm78 Благодаря
Avidemux или сони вегас. Те са леснички и бързо се свиква да се работи с тях.

# 19 855
  • Пловдив
Дадох за изследване носен секрет на детето,без направление.Излезе бактерия и имам антибиограма,но...проблема е как да разбера/без доктор УНГ/ какви капки да му взема newsm78 Дали аптекар би помогнал за това?

# 19 856

Chrome е по-добър избор
И с него имам същия проблем...

# 19 857
Дадох за изследване носен секрет на детето,без направление.Излезе бактерия и имам антибиограма,но...проблема е как да разбера/без доктор УНГ/ какви капки да му взема newsm78 Дали аптекар би помогнал за това?

Трябва лекар да прецени. Може и да се наложи антибиотик.
Покажи изследванията на педиатъра.

# 19 858
  • София

Chrome е по-добър избор
И с него имам същия проблем...

cookies - разрешени ли са?

# 19 859
  • Пловдив

Трябва лекар да прецени. Може и да се наложи антибиотик.
Покажи изследванията на педиатъра.
Минах през очен и изписа Тобрекс капки...те пак са АБ.Но бактерията е ив окото и в носа.

Общи условия

Активация на акаунт