?Въпроси всякакви?

• 5 506 158
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 300
Kak да смъкна и запаметя снимка от чужд Инстаграм? С Мозила съм.

Не става ли с десен бутон на мишката да отвориш изображението в нов подпрозорец, после пак десен бутон преглед на изображението и замъкваш на десктопа или пак десен бутон и запис на изображението като...

То трябва да помислиш малко. Справих се, благодаря ти!  bouquet

# 21 301
Здравейте Simple Smile Сина ми от снощи го боли стъпалото на единия крак. Когато се раздвижи остава само куцане, но сутринта след сън не можеше да върви дори. Обича да се катери и да скача от високо та си мисля, че е набита петата newsm78 Някакви компреси да знаете за тази болежка? Ако продължи ще го водя на лекар, разбира се, но мисля да изчакам 1-2 дни.
Лечение при контузия на петата
Поради това че се касае за остра травма, първоначално се предприемат мерки насочени към намаляване на болката, отока и предпазване от допълнителни увреждания.
Веднага след травмата
Лед - Най-често се използва плик с натрошен лед увит с влажна кърпа за 10-15 мин. няколко пъти дневно.
Компресивна превръзка - Прави се превръзка с еластичен тейп с цел намаляване на отока в областта на петата.
Повдигане на крайника - Добре е крайника да се постави на по-голяма височина от тялото, за да се подпомогне лимфотока и да се избегне подуване.
Лекарствени средства  - С цел намаляване на болката и възпалението могат да се използват нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен.

Благодаря  bouquet Мина му Simple Smile Нямаше оток а само болка Peace

# 21 302
  • plovdiv
Аз да питам-има ли начин да се види някъде забравено име на поща?По скоро имейла на който е регистрирана пощата?И още -къде в Уиндоус ХП е точката за въстановяване към предишно състояние?

# 21 303
Има ли тема за КТБ?

# 21 304
# 21 305
  • Cyprus, Пловдив
Има ли в България представители на Lycamobile?

# 21 306
Електронни цигари нали са разрешени в заведенията? Един  приятел ми спори, че не са.

# 21 307
  • В един копнеж!
Електронни цигари нали са разрешени в заведенията? Един  приятел ми спори, че не са.
Са.

# 21 308
Казусът ми е следния:

от 25.11.2013 до 28.03.2014 работих в частна фирма. Няма да се впускам в обяснения колко отвратително и арогантно беше поведението и на управител, и на колеги и т.н. Вероятно не е изненадващо за мнозина и, че при встъпване на работа ми беше обяснено, че задълженията ми се състоят в нещо точно определено, впоследствие почнаха да ме ползват за момче за всичко, включително и за хамалин. Както и да е, напуснах. За този период от време, 4 месеца и няколко дни, не съм ползвал нито ден отпуска. По закон, работодателят е длъжен да ми изплати неползваният отпуск, разпределен по месеците, в които съм бил на работа в тази фирма. Естествено, както можете да се досетите, направиха се на луди. В последният ми работен ден, влязох при управителя и му поставих този въпрос. Той явно не очакваше, смути се, почна да пелтечи и увърта и накрая изплю съвършената глупост, че като почна на друго място ще си прехвърля дните отпуск. Дрън-дрън. Реших да не се занимавам повече с тях, защото и без това ми бяха черни и директно да отида в инспекцията по труда. Доста се рових в интернет, прочетох за много подобни случаи и доста хора пишат, че след подаден сигнал в инспекцията, са си получили парите. Освен това имам и позната, която точно по същия начин беше пуснала жалба и бившият й работодател й беше изплатил дължимия отпуск. В интернет прочетох, че не е задължително веднага след като са ми прекратили договора да отида в инспекцията. Изчаках, защото имаха да ми изплащат още една заплата + електронни ваучери, които ми превеждат по карта. Наскоро отидох в инспекцията, попитах една жена там и тя ми отговори следното: "Прекратен ли Ви е трудовия договор?" Казвам "Да". "В такъв случай няма да Ви хареса много отговора, който ще Ви дам, но ние не можем да се намесваме при прекратен трудов договор. Трябва единствено по съдебен път да си търсите парите". Въпросът ми е вярно ли е това, защото много се рових в интернет и доста хора пишат, че след подаден сигнал, са си получили изплатения отпуск. Освен това и моята позната подаде жалба и на нея също й беше изплатена сумата, която й се полага, но това беше преди няколко години. Да не би да има някакво ново положение. Моля, който е наясно, да отговори. Предварително благодаря.

# 21 309
Къде има фото студио в София, където да извадя снимки за няколко часа, и което да работи неделя (утре)? Спешно ми е. Или чрез онлайн поръчка  newsm78 Rolling Eyes

# 21 310
Пункт на частна детска кухня в Люлин едно или две?

# 21 311
Мога ли да си върна стария облик на сайта отнякоя настройка, не съм влизала няколко дни и този а ла фейсбук вид ме изненада неприятно.

# 21 312
  • София
Мога ли да си върна стария облик на сайта отнякоя настройка, не съм влизала няколко дни и този а ла фейсбук вид ме изненада неприятно.
Не, не може. Край.

# 21 313
# 21 314
И падащо меню ли няма вече тук Tired... от къде мога да избирам разделите тук във форума ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт