?Въпроси всякакви?

• 5 505 166
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 915
  • Sofia
взимала съм ватус от рибарски магазин на пазара Красно село,рядко я получават и бързо свършва,цената беше около 10-11лв./кг.

# 21 916
Има ли някаква конкретна статистика за сумата на депозитите в търговските банки? Трябват ми за 1-2 години назад резултати, но никъде в сайта на БНБ не видях точно такави....изгледах една камара отчети и таблици и се омотах  #Crazy Някой може ли да помогне  Praynig

Преди няколко години правих проект на тема "Срочни и безсрочни депозити в лева 2000-2007г." , е ужасна хамалогия беше , така и не го завърших ,НО в университета има едни сборници с тази информация , та там можеш да я намериш . 

Мерси, но на мен ми трябва по-актуално. Знам, че няма как да няма такива данни на сайта на ЦБ, защото за публични, ама не знам кое точно трябва да гледам Rolling Eyes

# 21 917
Има ли някаква конкретна статистика за сумата на депозитите в търговските банки? Трябват ми за 1-2 години назад резултати, но никъде в сайта на БНБ не видях точно такави....изгледах една камара отчети и таблици и се омотах  #Crazy Някой може ли да помогне  Praynig
Питай във форума на инвестор,там ще знаят и ще ти посочат къде да гледаш,поне така си мисля.

# 21 918
  • In The Middle Of Nowhere
doli и ала-бала, мерси за включванията, не става въпрос за нещо кой знае какво, а за готова подправка за риба 'созопол', дадена  е с калкан, но май ще бъде без калкан Simple Smile аз просто искам да направя някаква рибка с подправката за вечеря, ако не намеря калкан или от сорта Wink

# 21 919
  • Пловдив
За хотел в Пловдив- Марица е точно с/у входа на панаира,а близо е и Новотел-а. Peace

# 21 920
  • София

Преди няколко години правих проект на тема "Срочни и безсрочни депозити в лева 2000-2007г." , е ужасна хамалогия беше , така и не го завърших ,НО в университета има едни сборници с тази информация , та там можеш да я намериш . 

Мерси, но на мен ми трябва по-актуално. Знам, че няма как да няма такива данни на сайта на ЦБ, защото за публични, ама не знам кое точно трябва да гледам Rolling Eyes

Това върши ли ти работа: http://www.bnb.bg/Statistics/StMonetaryInterestRate/StMonetarySt … rlyData/index.htm
http://www.bnb.bg/Statistics/StMonetaryInterestRate/StMonetarySt … aSeries/index.htm

# 21 921
Интересува ме за родените от коя година нататък е задължително да се осигуряват в допълнителен пенсионен фонд.  И как и къде можеш да провериш дали ти се внасят осигуровки. Благодаря!

# 21 922
# 21 923
Интересува ме за родените от коя година нататък е задължително да се осигуряват в допълнителен пенсионен фонд.  И как и къде можеш да провериш дали ти се внасят осигуровки. Благодаря!
такива въпроси тук   http://www.odit.info   Родените от 1960 година нататък е задължително да се осигуряват в допълнителен пенсионен фонд. 

# 21 924
Детето ми е на 7 години. От два дни казва че я боли корема около пъпа. Като върви и леко се присвива. Днес ходихме на лекар,но нямало нищо притеснително. Вчера беше на плаж, водата беше много мръсна.
Дали не може да е от това.
Знаете ли някакви хапчета, които биха помогнали, но и да са безобидни. Или пък нещо друго.....
И аз го имам този проблем понякога,това се случва ако се ядат трудно смилаеми храни,пила съм лекарства за корем,но на мен не ми помагат.Обикновено се натрупват газове в червата и затова боли.Трябва да яде по- лека храна и да се избягват храни,които образуват газове.Не мисля ,че е от водата.Дано скоро се оправи детето. Hug
Майка ми имаше много чувствителен стомах не можеше да яде мазно,и ме караше да и правя вендуза на пъпчето.Вземах парче твърд хляб забивах 4 кибритени клечки ,приготвях си чаша
преценящ хляба да не е по голям от чашата,запалваш клечките слагаш ги внимателно на коремчето и похлупващ с чашата да не е стъклен на кората хляб е голяма колкото 1 лв кръгъл
Притискаш нежно  и вендузата сама става,държиш я 5,10 минути отхлупваш  внимателно обърсваш със спирт.Може и да е изстинала сложи и краката в топла вода и сол
и третото последно бих намазала коремчето със екстракт от мента Hug

# 21 925
Трябва ми информация за хотел в Пловдив, ако е възможно да е близо до Панаирната палата.

Ето тук има подробна информация за всички хотели около Панаирни палати в Пловдив.
http://www.bghotelier.com/mejdunaroden-panair-hoteli

# 21 926
Момичета, защо вече не мога да влизам във всички теми на БГ мама? Всеки път като влизам, ново двайсет. Съвсем се нашашках от този сайт вече.

# 21 927
Здравейте, момичета. Искам да питам дали знаете откъде мога да си купя подобни обувки. Не е задължително да са Лоботин, даже по-добре да са реплики.
Ако сте срещали някъде в сайт или по магазините ще е супер Peace

# 21 928
Здравейте, момичета. Искам да питам дали знаете откъде мога да си купя подобни обувки. Не е задължително да са Лоботин, даже по-добре да са реплики.
Www.aliexpress.com виждала съм същите, но сега нямям време да ги търся Simple Smile

# 21 929
  • София

Лично аз не се сещам, но на твое място бих попитала тук:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781419.new;topicseen#new
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт