?Въпроси всякакви?

• 5 504 670
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 900
  • софия
Purple_Peanut, Благодаря за отговора, уж е хубав с добри показатели, притесних се да не сме попаднали на някакъв калпав.

# 21 901
  • In The Middle Of Nowhere
Знаете ли за риба, която е подобна на вкус на калкана? Искам да го заменя в една рецепта, в случай, че е възможно.

# 21 902
Попадали ли сте във фейсбук на измами?
Аз не можах да разпозная,видях линк в една група за карта подарък от H&M за 500 евро и кликнах,но нещо не можах да се справя явно със споделянето и разпращането и затворих,дали могат нещо да ми навредят,нищо не съм въвеждала като данни,но пък пратих този линк на 4 души,после се сетих и ги предупредих да си имат едно наум.

# 21 903
  • sf
Къде е тук измамата?

# 21 904
Играта изобщо не беше във фейсбук,нито H&M после видях да има подобна,освен това започваше с гет фри самият сайт,абе измама е според мен,дано няма проблеми.

# 21 905
  • Sofia
Знаете ли за риба, която е подобна на вкус на калкана? Искам да го заменя в една рецепта, в случай, че е възможно.
ватус

# 21 906
  • София/Испания
Детето ми е на 7 години. От два дни казва че я боли корема около пъпа. Като върви и леко се присвива. Днес ходихме на лекар,но нямало нищо притеснително. Вчера беше на плаж, водата беше много мръсна.
Дали не може да е от това.
Знаете ли някакви хапчета, които биха помогнали, но и да са безобидни. Или пък нещо друго.....
И аз го имам този проблем понякога,това се случва ако се ядат трудно смилаеми храни,пила съм лекарства за корем,но на мен не ми помагат.Обикновено се натрупват газове в червата и затова боли.Трябва да яде по- лека храна и да се избягват храни,които образуват газове.Не мисля ,че е от водата.Дано скоро се оправи детето. Hug

# 21 907
  • Burgas, Bulgaria
Питам :
Фирма ЕООД , изрядна от всякъде  с много добри обороти , трябва и фирмен кредит ,но собственика на фирмата има задължения  ,стари ,лични негови, а това значи ,че отпуснатите средства ще отидат по неговите борчове  . Ако въпросната на фирма ,бъде прехвърлена на друг човек ,трябва ли да мине време или веднага може да бъде изтеглен въпросния кредит ?
Благодаря ВИ :* !

# 21 908
Има ли някаква конкретна статистика за сумата на депозитите в търговските банки? Трябват ми за 1-2 години назад резултати, но никъде в сайта на БНБ не видях точно такави....изгледах една камара отчети и таблици и се омотах  #Crazy Някой може ли да помогне  Praynig

# 21 909
  • София-Младост
Питам :
Фирма ЕООД , изрядна от всякъде  с много добри обороти , трябва и фирмен кредит ,но собственика на фирмата има задължения  ,стари ,лични негови, а това значи ,че отпуснатите средства ще отидат по неговите борчове  . Ако въпросната на фирма ,бъде прехвърлена на друг човек ,трябва ли да мине време или веднага може да бъде изтеглен въпросния кредит ?
А защо отпуснатите средства отиват да покриват личните му задължения?

# 21 910
  • Burgas, Bulgaria
Питам :
А защо отпуснатите средства отиват да покриват личните му задължения?

Това е казал счетоводителя на фирмата ,че парите ще се  отпуснат без проблем ,но ще си вземат  за задълженията на господина , И на мен ми е странно ,защото нали е фирмен кредит ,но не разбирам и за това питам  тук ,където бая неща съм научила .

# 21 911
  • Burgas, Bulgaria
Има ли някаква конкретна статистика за сумата на депозитите в търговските банки? Трябват ми за 1-2 години назад резултати, но никъде в сайта на БНБ не видях точно такави....изгледах една камара отчети и таблици и се омотах  #Crazy Някой може ли да помогне  Praynig

Преди няколко години правих проект на тема "Срочни и безсрочни депозити в лева 2000-2007г." , е ужасна хамалогия беше , така и не го завърших ,НО в университета има едни сборници с тази информация , та там можеш да я намериш . 

# 21 912
  • София
Трябва ми информация за хотел в Пловдив, ако е възможно да е близо до Панаирната палата.

# 21 913
  • In The Middle Of Nowhere
ватус

мерси  Peace но не съм я чувала и сигурно е рядка риба, май ще правя рецептата явно с каквато намеря.

# 21 914
  • София-Младост
ватус
мерси  Peace но не съм я чувала и сигурно е рядка риба, май ще правя рецептата явно с каквато намеря.
Дай рецептата, за да те посъветва някой или питай в Готварския форум.Ватус е известна, но по магазините я няма в България...евентуално в София има гръцки рибни магазини, там може да я намериш. Аз съм я опитвала в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт