?Въпроси всякакви?

• 5 506 069
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 125
  • sf
На първо време си изтрий коментара щом се получава кофти и си смени паролата.
За другото можем само да гадаем.  Rolling Eyes

# 22 126
Това се получава за втори път,отдадох го на случайност първия път,но смених паролата сигурна съм и ето сега пак.

# 22 127
  • Германия
Не съм съвсем сигурна как, но мисля, че имаше начин да излезеш от профила от всяко устройство, освен от това, на което си в момента. Така ще елиминираш вероятността да си останала някъде логната. Имаше една тема за фейсбук някъде в Клюкарника. Питай и там.

# 22 128
  • UK
Като си смени паролата така или иначе излиза от всички места, където е логната. Това е някой сайт, в който влизаш, кликнала си някъде. Раззгледай страниците, които харесваш, търси такава, която не ти е позната и внимавай къде кликаш, особено в сайтове които ти изкарват "Харесай ни във Фейсбук" попъп. Понякога дори като кликнеш на "не" автоматично харесваш разни глупости.

# 22 129
Благодаря ви!

# 22 130
С какво лепило да залепя счупена подложка на керамична саксия  newsm78
И аз имам същия проблем.........

Не намерих това, което ни препоръчаха, взех универсално, руско, залепна, но не смея още да поливам  Wink

# 22 131
  • France
Някой знае ли какво става с Милен Цветков? От няколко седмици не води предаването си...

# 22 132
Лятна отпуска?

# 22 133
За всеки случай си смени и паролата на пощ. кутия с която си регистрирана.

# 22 134
Има едни цветарници , разни мебели като табуретки и кошници плетени, които не са точно от ратан, защото са по евтини. Знаете ли от какво са точно и къде продават?!

# 22 135
Въпросът ми е свързан с разчитане на данни. Гледам тази табличка, в която е дадена информация за депозитите на домакинствата и нетърговските дружества. Правилно ли разчитам информацията?
Скрит текст:
Депозитите до 1000 лв. за период 1 като брой са над 9 млн., а за вторият са също над 9 млн, но са по-малко от първия. А като размер за период 1 са малко над 1 млн. лв., а при период 2 също малко над 1 млн.  като разликата е, че са повече с по-малко от 10 000 лв.   Rolling Eyes Rolling Eyes По същия начин и за втория диапазон - над 1000 до 2500 лв. Мисля, че е така, но питането ми идва от там, че просто ми се виждат нереални...9 млн. броя депозити на население на Б-я от 7-8  Rolling Eyes Или разликата идва от там, че не са само домакинства, а и нетърговски дружества.
Предварително благодая  Peace

# 22 136
не успях да разбера въпросът ти , но ... имай впредвид ,че един човек може да има няколко сметки (депозити). аз лично имах 4 , но ги сведох до 1.
така ,че ето ти от население 7 млн. по 2-3 депозита  как се получават 15-20 млн.

# 22 137
не успях да разбера въпросът ти , но ... имай впредвид ,че един човек може да има няколко сметки (депозити). аз лично имах 4 , но ги сведох до 1.
така ,че ето ти от население 7 млн. по 2-3 депозита  как се получават 15-20 млн.

Мда това си помислих. Ако човек Х има 10 000 лв. може да направи 10 различни депозита по 1000 лв. в различни банки и от там се вдига броя.
Въпросът беше дали така се тълкуват данните  Mr. Green

# 22 138
знае ли човек какво е било в главата на този , който е публикувал данните  Laughing

# 22 139
знае ли човек какво е било в главата на този , който е публикувал данните  Laughing

ХАХха  Laughing все пак са данни на централната банка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт