?Въпроси всякакви?

• 5 504 081
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 410
  • София
Скрит текст:
Много ли е грешно сключването на църковен брак на дата, която е забранена?

Не вярвам да намерите свещеник, който да ви венчае, когато е забранено.

-1

на "забранена дата" бе кръстен племенника  Confused
отчето в селото отказал, кръстиха го в близкия град.
излезе, че срещу някаква сума може по всяко време  Confused
за какво трябва да е в църква, ако нарушава каноните на същата тази църква?
и колко свещено-църковен е брак, сключен в нарушение?

Това вече са въпроси, които касаят свещенниците, но и тези, които настояват да се венчаят/кръстят на такъв ден. Аз лично не бих, но то е до усещане. За много хора църковният брак/кръщенето и т.н.  са ритуали, които просто трябва да минат по реда си.  Tired

# 22 411
  • София
Момичета, преди малко ме търсеха от тел: +21260635967. Не отговорих.
После видях, че е кода на Мароко. Никого не познавам от там.
Възможно ли е да е телефонна измама?

Само цитирам се. Може ли някой да отговори. Praynig

# 22 412
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, преди малко ме търсеха от тел: +21260635967. Не отговорих.
После видях, че е кода на Мароко. Никого не познавам от там.
Възможно ли е да е телефонна измама?

Само цитирам се. Може ли някой да отговори. Praynig

казаха го и по новините преди седмица-две. не се подвеждай по "палачинките" в линка, точно статия за измама от Мароко е  Peace

http://www.struma.com/krimi/palachinki-s-shokoladov-krem-fustuci-i-smetana_55410/

# 22 413
  • София
st. Dodri,  bouquet Много благодаря!!!
Като не гледам ТВ, така е! Simple Smile

# 22 414
  • ...край Дунава
Ако сметна всички забранени дати сумата ще е равна на половин година, в която не може да сключиш брак в църква.  Thinking Защото примерно Коледните пости започват от 15-ти ноември...до края на годината. Предпочитам всичките ритуали в един ден, а не разпокъсано.

Та така.

# 22 415
  • Пловдив
На нас свещеникът, който избрахме, категорично ни отказа да ни венчае на избраната дата. Каза ни: "Щом наистина искате венчавка и вярвате, не се вкарвайте в грях на сватбата". Послушахме го и сменихме и датата в обредния дом.
Смятам, че ако венчавката не е просто част от събитието, а наистина искате да се свържете пред Бог според съответните канони, то трябва да се съобразите с датите, в които не се позволява сключване на брак.

# 22 416
  • София
Ако сметна всички забранени дати сумата ще е равна на половин година, в която не може да сключиш брак в църква.  Thinking Защото примерно Коледните пости започват от 15-ти ноември...до края на годината. Предпочитам всичките ритуали в един ден, а не разпокъсано.

Та така.

Ние затова изместихме напред цялата сватба, защото после идваха Богородични пости.

# 22 417
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
... За много хора църковният брак/кръщенето и т.н.  са ритуали, които просто трябва да минат по реда си.  Tired

за съжаление си права  Confused

и в много случаи ритуала за единение с църквата и с човека до теб си е само ритуал  Confused

Скрит текст:
и повод за ядене и пиене

# 22 418
  • София
...
... За много хора църковният брак/кръщенето и т.н.  са ритуали, които просто трябва да минат по реда си.  Tired

за съжаление си права  Confused

и в много случаи ритуала за единение с църквата и с човека до теб си е само ритуал  Confused

Скрит текст:
и повод за ядене и пиене

Особено това в спойлера.  Confused

# 22 419

Та така.

Да си имате снимки и от църквата ли е целта?  Tired

# 22 420
Има ли опция на Viber да го изключа, когато съм в мрежа.Да не съм видима за другите?Ако има такава моля да ми кажете от къде да се направя офлайн.

# 22 421
  • София
Ако сметна всички забранени дати сумата ще е равна на половин година, в която не може да сключиш брак в църква.  Thinking Защото примерно Коледните пости започват от 15-ти ноември...до края на годината. Предпочитам всичките ритуали в един ден, а не разпокъсано.

Та така.

Когато сте избирали дата, не са ли ви казали в църквата, че тогава не може? На нас в църквата ни казаха, защото имахме 2 избрани дати, че на едната дата няма как да се венчаем.

Псило балсам и/или Фенистил могат ли да се нанасят на лицето при слънчево изгаряне?

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 20:26 от missence

# 22 422
имаше пусната тема за най-добрите приложения за телефони айпади.. не я намирам

# 22 423
имаше пусната тема за най-добрите приложения за телефони айпади.. не я намирам
Тази?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782466.0;topicrefid=19

# 22 424
  • София

Псило балсам и/или Фенистил могат ли да се нанасят на лицето при слънчево изгаряне?

Щом е кожа на лицето малко ме е страх да те посъветвам за Псило балсама.
Фенестила-вътрешно е ОК, ама за мазане на лице, не мисля, че много ще помогне.
Някакъв силно хидриращ крем, кисело мляко, ще е по-добре.
Ти от Варна, а да изгориш. newsm78  Simple Smile
http://forum.framar.bg/topic673.html

Общи условия

Активация на акаунт