?Въпроси всякакви?

• 5 503 888
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 22 425
Спешно ми трябва съвет.
Преинсталация на Уиндолс - изчисти всичко от компютъра. Има ли начин да се върне информацията?

# 22 426
  • София
MayyaI, мерси  Peace Намазах точно с хидратиращ крем.

Аз почти не съм изгоряла, но около мен повечето са "жарнати" днес от Слънце + вятър, ама не слушат.  Crossing Arms

# 22 427
  • София
MayyaI, мерси  Peace Намазах точно с хидратиращ крем.

Аз почти не съм изгоряла, но около мен повечето са "жарнати" днес от Слънце + вятър, ама не слушат.  Crossing Arms

bouquet Те, "домашните животни" са си такива! Laughing

# 22 428
Спешно ми трябва съвет.
Преинсталация на Уиндолс - изчисти всичко от компютъра. Има ли начин да се върне информацията?

Отбой, инсталирал е втори Уиндолс.

# 22 429
Здравейте!

Искам да попитам дали някой случайно не знае (билкова) аптека в София, където да приготвят разни мехлеми и билкови смески според индивидуалните нужди на клиента? Не мога да го обясня точно какво търся явно, но в провинцията съм виждала, имаше една такава аптекарка, много хубав мехлем против екземи ми беше направила, други хора също бяха доволни, но за съжаление почина.
Да. На площад Славейков" в дясно по тротоара посока "Солунка" има безистен. Там се намира аптека "Рома". С/у съответната рецепта се правят най-.различни мехлеми. Две аптекарки са и са много в час!!

Мерси много   bouquet

# 22 430
  • Бургас
От петък телефонът на мъжа ми- Самсунг, през час пуска звуков сигнал за изпратено съобщение, а такова няма получено. Адски е досадно, буди ме и вечер докато спя този звук.
И той не може да разбере откъде идва.... Идея как да го "оправя"?

# 22 431
  • Варна
Здравейте!

Къде във Варна в момента могат да прегледат детето ми?(кашля и трудно диша Sad  )

Дали работи неотложния кабинет в Окръжна болница(на ъгъла),понеже там е заместника на нашия лекар,защото имам спомен че след 20.00 почват.Някакви телефони?

# 22 432
  • Deutschland/HE
Здравейте!

Къде във Варна в момента могат да прегледат детето ми?(кашля и трудно диша Sad  )

Дали работи неотложния кабинет в Окръжна болница(на ъгъла),понеже там е заместника на нашия лекар,защото имам спомен че след 20.00 почват.Някакви телефони?

в Терапията има спешен детски кабинет и не могат да ви откажат. Дежурните работят събота и неделя по цял ден, а не само след 20часа.

# 22 433
  • с/у ОколоМръсТното
Листа от мента, пресни...? Откъде в София?
10Х  Hug

# 22 434
  • sf
10Х  Hug
Миналата седмица купувах от Била Сухата река. Предполагам,че и по пазарите със сергии има.

# 22 435
10Х  Hug
из по-големите магазини - Пикадили , Фантастико ...

# 22 436
  • София
LaDiDa, предполагам сте се сетили за това, но все пак - пробвахте ли да го рестартирате и да му извадите батерията? Дали пак ще прави същото?

# 22 437
  • София-Младост
10Х  Hug
На пазара в Младост-1 съм виждала. И в ХИТ също.

# 22 438
  • Сф
10Х  Hug
На пазара в Младост-1 съм виждала. И в ХИТ също.

Пазарът на Красно село, Карфур, Била...

# 22 439
хмм... че то я има навсякъде тази мента  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт